21

Стършел

преди 11 години

..това заглавие се отнася за една трета от статията, защо просто не написахте "Сборни новини"..иначе, прави са хората да се страхуват!..трябваше на времето да "изкорениме" тая комунистическа ***/а, ние ходехме по митинги/ и сега нямаше да имаме такива проблеми, но за съжаление не ни стигна куража, пък и те много умело се трансформираха в "демократични" политически лидери включително и БКП в БСП.Въпреки това БРАВО!, за смелостта на свидетелите по това дело!

20

справедливост

преди 11 години

От всичко което се случва в страната е ясно че управляващите стоят зад мафията начело с Бойко. Няма друго обяснение защо никой не е осъден ефективно толкова години.И ГЕБР ни предадоха и излъгаха.Всички и - БКП-БСП,СДС,ДПС НЯМА ДА СПОМЕНАВАМ ЗАЩОТО ТЕ НЯМАТ МЯСТО В УПРАВЛЕНИЕТО И НЕ СА ДОКАЗАЛИ ТОЛКОВА ГОДИНИ ЧЕ МОГАТ ДА УПРАВЛЯВАТ САМО ЕТНИЧЕСКО НАПРЕЖЕНИЕ СЪЗДАВАТ.Никой не се оказа достоен да докаже че ще управлява за България и народа на страна.А и тая Кунева къде се пръкна и тя - не е стока

19

ДО 12

преди 11 години

От 45-та Те винаги са били на власт, както и в момента ама такива заблудени като теб с лопата да ги ринеш!!!

18

Анонимен

преди 11 години

Правилното е Силициевата долина, идва от производството на силициеви чипове, тъй като това е най - големия район в САЩ за прозиводство на електроника. А силикон си го превеждат в България, че им е по - удобно.

17

Анонимен

преди 11 години

Ми не лъжете, не се занимавайте с престъпна дейност и няма да ви избиват бре!

16

Стар комунист

преди 11 години

По наше време такива като килърите директно ставаха храна за прасетата в Белене. И така няколко години и после лагера го закриха, щото "клиентите" свършиха, те престъпниците са няколко хиляди. Смешно ми беше като гледах как американците не могат да се справят с нещо толкова елементарно като унищожаването на престъпниците. Това не е сложно нещо като правенето на компютри бе, просто ги убиваш, това е. Ама човек като се научи на сложното, забравя простото. Така е в живота.

15

НФБ

преди 11 години

да се въведе задължителен тест на депутатите и висшите чиновници дали не се дрогират!Всички да сме равни пред закона!

14

НФБ

преди 11 години

докога това дело ще се точи?нали вече има специализиран съд?всичката власт е в Герб няма какво да се оправдават а да се издават заслужени присъди!Видяхме как за една открадната чанта плевенския съд дава с лека ръка 8 години затвор а на убийци,,,условна присъда или максимум 6м!Тези си заслужават доживотна без право на обжалване!Това е справедливост и пропорционалност на деянието!да се счупи главата на мафията!Как по тошово време нямаше наркодилари и този финомен бе ограничен?

13

Анонимен

преди 11 години

Никога повече ГЕРБ на власт!

12

Анонимен

преди 11 години

И за децата е ясно, че ГЕРБ и лично Боко стои зад всички групировки , мафиотчета и мафиоти ... само селяните с петолъчки вместо мозък, още си искат БСП и СССР.

11

Анонимен

преди 11 години

НИКОГА ПОВЕЧЕ КОМУНИСТИ НА ВЛАСТ!

10

Анонимен

преди 11 години

Нормално. и аз бих си скъшел паспорта на негово място.

9

Анонимен

преди 11 години

не сме "силициевата", ние сме кокаиновата долина на европа. през наши села и паланки се осъществява на транзита на дрога за голяма част от юрап

8

Анонимен

преди 11 години

И за децата е ясно, че БСП/БКП стои зад всички групировки , мафиотчета и мафиоти ... само селяните с петолъчки вместо мозък, още си искат БСП и СССР.

7

брей

преди 11 години

Silicon на български е Силиций-Si, сладур!

6

Анонимен

преди 11 години

Че да ви избиват! Ако сте лъгали това дори ще е добре за нацията!

хаха много правилно са си го написали, Силиконовата е едно, а Силициева е съвсем друго, демек ще изнасяме не силикон :-) ами ПЯСЪК

4

олигофрен

преди 11 години

Silicon Valleyе къде прочетохте силициева ??? долина !?? ужасТ !!!

3

Иларион Макариополск

преди 11 години

"статут на защитени свидетели и да ви осигури нова самоличност и нов живот" Много филми си гледал, това в България няма как да стане.

2

олигофрен

преди 11 години

"Можем да сме Силициевата долина на Балканитеабе ей, казва се - силиконова долина. справка - гууглето. неграмотници