35

Анонимен

преди 12 години

Иване, голям *** си. Любчо Павлов е бивш седесар, а весниците до сега бяха в ДС. Какво общо има тука ГЕРБ?

34

КРУМ

преди 12 години

Пръв Костов преди десетилетия каза, че Доган е проклятието на България. Доган милиони похарчи, особенно весниците Труд и 24 часа да пишат компромати с/у Костов и Слави Трифонов всяка вечер да плуе по Костов.

33

ИВАН

преди 12 години

БРАВО НА БОРИСОВ---НАВРЯ ИМ ГО ДВА-ТРИ КАТА НА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ МАФИОТИ...ЩЕ СЕ ИЗБИЯТ...ЩЕ СЕ ИЗДАВЯТ КАТО БЕСНИ КУЧЕТА.ЩЕ ГЛАСУВАМ ОТНОВО С ДВЕ РЪЦЕ ЗА БОРИСОВ КАКТО И НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ЧЕСТНИТЕ ХОРА.

32

Лелее

преди 12 години

47, а сега какво е хубаво- Доган си върна парите, като му събориха барбекюто се вдигнаха заплатите, Галеви са в затвора и всичко им е отнето, Брендо и той осъден и човек няма откъде един хероин да си купи бре, даваме заеми на ЕС, вместо да взимаме, такива мити работи..., а и Тео Интернешънъл на Боко и Румен Пашата се оказва, че съвсем законно са правили фалшиви цигари в Крайморие през 95-97...

31

Анонимен

преди 12 години

Трябва да съм ненормален, поне говоря за себе си, ако веднага се не сетя, че тия вестници, като бяха в ръцете на КОМУНИСТИЧЕСКАТА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ и Любчо Пъпката - бивш СЕДЕСАР им ги взеха из ръцете, ЧЕ ТЕ СЕГА ЩЕ ОБЪРНАТ ЗЕМНОТО КЪЛБО, ТОВА, КОЕТО СА ПРАВИЛИ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ СИ ЖИВОТ ЩЕ ГО ПРИЛОЖАТ В СТОТИЦИ СТРАНИЦИ, СЪЧИНЕНИ ОБВИНЕНИЯ, ЛЪЖЛИВИ СВИДЕТЕЛИ И ВСИЧКИЯ ИМ АРСЕНАЛ ОТ ИНСТРУМЕНТАРИУМ ЗА ТАКИВА ДЕЛА. ТОШО ТОШЕВ КАК ДА ПРЕГЛЪТНЕ, ЧАК ТОЛКОВА ГОРЧИВ ХАП( не е и свикнал сиромашкия, да го

30

Dan

преди 12 години

Кой създаде "Труд" и "24 часа" - БСП естествено, колко ДДС се е източило от там, ама имаше негласна уговорка малките партийки с малката лъжица и си трайкат а БСП и СДС кой колкото може....това е истината!

29

Dan до 37

преди 12 години

Какво стана с Мишо Бирата , лека му пръст на човека....спомена Първанов ....то и с Иво Инждев аха-аха само ,че той е по-отракан явно и държи някъде козове като "застраховка живот" та се размина само с удар по кариерата, или не мисля в правилната посока???

28

до 41

преди 12 години

Цветанов, хайде стига толкова , отивай да се гушкаш с Веселин Маринов. Оставка мръсни мутри!

27

до 37

преди 12 години

А пък 3-ната ламя ,не се занимаваше с телефони ,а директно с.....КУФАРЧЕТАТА!

26

до 36

преди 12 години

Да съгласен съм , но сега пък мутри ни дерът! Съд за националните предатели от 89 година до днес!

25

А дано, ама надали..

преди 12 години

И аз ще кажа: така им се пада...*** обаче в цялата история е, че накрадените от тях пари няма да изчезнат, а ще си ги преразпределят. Дали някой ще им вземе бизнеса или направо парите не е важно, тъй като откраднатите от хората пари няма да се върнат пак при хората...това е жалкото!Иначе мен ако питат: тез двамата контролират стотици заграбени милиони - ако им ги конфискуват това знаете ли колко операции за болни деца са, колко безплатни лекарства за раково болни...поне за следващите 10 г.

24

до 32

преди 12 години

Не забравяй какво стана с Мишо Бирата, или с онзи, чието ЕГН Борисов прати на Танов да не го уволнява от митницата, а Танов взел, че почнал да звъни на ЕГН-то.

23

до 34

преди 12 години

Извинявам се ,че се намесвам НО,......предишните ,не бяха ли мутри ,даже по-страшно ,вече са ----ОЛИГАРСИ !ТЕ докараха Бг до тук след----20г.!

22

????

преди 12 години

Защо уволниха .......Н.Нешева ?-----Защото пречеше на Ст.Софиянски ,и Огнян Донев !

21

Анонимен

преди 12 години

Браво на Борисов. 1 по един ги омете всичките. Не бяха трактори, нагли, кокаинови крале, олигарси... Пак ще гласувам за Борисов. Само да спре корупцията при катаджиите.

20

селянин

преди 12 години

Ванче в гробищата тази комунистическа *** няма да има нужда от нищо друго освен от два кубика пръст.

19

Абсурдана

преди 12 години

Подобен вид атаки Павлов винаги е парирал благодарение на парите на Донев! През 2007г. плати крупна сума на Филчев, за да му се размине зандана, явно и този път е пробвал, но не му се е получило.

18

с.

преди 12 години

Те щото тия преди 1989-та не бяха затънали в свинщини де!:)И точно те са архитектите на цялата действителност след 1989-та!Как стана така,че някои хорица станаха милионери за една нощ!?Аре стига тъпотии!Демокрация и тинтири-минтири!Това в България ако е демокрация,аз съм трамвай!Иначе коментар номер 19 е абсолютно верен и не мога да разбера кои са ,които са му наплякали минуси!Бъзикат ви с всичко в тая държава и сте най-бедни в Европа!Честито!

17

людмила

преди 12 години

Павлов навремето плати половин милион на Трактора, за да се потулят доказателствата по обвинението в пране на пари през Общинска банка. Да видим сега на кого ще плаща и колко.

16

Чиновник

преди 12 години

Любчо пъпката още си мисли, че нещата са като през 90-те години и може да открадне каквото си поиска. Такива хора трябва да бъдат озапптявани.