144

Ставмат

преди 12 години

Мисля, че прекалявате в крайните си оценки. Не виждате ли, че това си е добре планирано и поетапно осъществявано активно мероприятие на бившите ченгета. Та на предния фронт излязоха Т.Тошев (агент Бор), Цв.Василев (агент от ПГУ), В.Велева (Мадам В.). Не защитавам никого, но ако не се съди според фактите (а според желанията на конкуренцията) утре всеки бизнесмен може да изпадне в това положение.

143

Моника Белчева

преди 12 години

Безразлични са ми тези префърцунени господа - толкова са плоски и епидермални. Злобата и безсилието им са толкова очевидни, че ще се задушат в тях. И докога ще повтарят едно и също като кречатала при положение, че на всички е ясно, че са затънали до гуша в лъжи и корупция.

142

Arni

преди 12 години

Като гледам на какво е способен този Павлов и как без капка свян върши такива чудовищни престъпления, си мисля че е по-добре, че не се е захванал с медицина, а с източване на банки!

141

lelia_marche

преди 12 години

Павлов говори, че обвинението е смехотворно, но самия той не осъзнава, колко е смешен. Не знам кой си мисли, че му вярва освен купените му журналия, които един през друг се спъват да пишат ЗА него и това, колко е чист и невинен:) Да бе да;) Има си прокуратура и съд, нека покажат какво могат!

140

Анонимен

преди 12 години

Възможно най-добрия сценарий, който може да се иска! На Донев и Павлов трябваше много по-рано да им бъде потърсена сметка и това действие на прокуратурата е закъсняло, определено! Но по-добре късно, отколкото никога и дано в крайна сметка се озоват зад решетките!

139

Соня

преди 12 години

Павлов и Донев се очертава да бъдат чести клиенти на Темида в близко бъдеще, тъй като подлежи да отговарят за доста сериозни престъпления, за които ги грози затвор между 10 и 20 години - пране на пари, документни измами, укриване на данъци при спекула с акции чрез кръг от офшорки, свързани с източването на Общинска банка... Приказна картинка!

138

Пенчев Христо

преди 12 години

КРИБ е време да поиска оставката на Огнян Донев като председател на организацията. В противен случай рискува да бъде изключена от тристранния съвет. Сякаш няма честни бизнесмени в тази малка държава, ами точно монополиста Огнян Донев трябва да е председател. Сега след този скандал логично дори и той да си подаде оставката като шеф на КРИБ. Любомир Павлов всички си го знаем той ще лежи повече :)

137

Анонимен

преди 12 години

Малко е глупаво да вярваме, че ще се получи коренно различен филм от същите режисьори. Тези двамата хубавци много добре знаят на кого да си платят и как да се покрият. Но е наистина чудесно, че все пак някой им пали огън под задниците.

136

Iglika

преди 12 години

Радвам, се че най-накрая прокуратурата се сети, че в България живеят двама много лошо човека Огнян Донев и Л. Павлов. Откакто научих за повдигнатото обвинение се чудя дали този път ще има справедливост? Дано този пътя няма купени прокурори, да няма купени съдии! А техните медии са просто уникално лъжовни! Всичко е преиначено и изопачено! Време е и Донев да напусне КРИБ, този престъпник не може да е лицето на българското предприемачество.

135

Анонимен

преди 12 години

Бащата на Диляна Грозданова е БКП номенклатура от висок ранг. Не е случаен съюзът между нея и Любо Пъпката. Колкото до другаря Донев - няма по-противен човек от него. Долен капиталист и народен грабител е той. Дано получи справедливо наказание.

134

кирчо

преди 12 години

На Павлов много обвинения трябва да му повдигнат за това как изнудва длъжностно лице и за всички други мръсни далавери

133

генерал Жуков

преди 12 години

Ако държавата беше държава щеше да разбере много неща, щеше да има много време да мисли

132

Колчо

преди 12 години

Далавера след далавера след имената на Любчо и Оги-то. Как да не започнеш разследване срещу тях. То не би Общинска банка, то не би Софарма, сега покрай тях ги обвиняват в пране на пари. Държавата къде спа толкова години. Трябваше ли да излезе СРС-то, за да видите наистина, че не му е чиста работата на Павлов и покрай него и на Донев?

131

Бг

преди 12 години

Формулата в Съд. система!Споразумение+условно =финансово обезпечаване !

130

Hirurg

преди 12 години

Челюстта и Пъпката, тази неразривна комбина е вече време да освободят медийното пространство от себе си и присъствието си! След редицата им шантажи и манипулации, мисля, че всички се пренаситихме на глупостите им, на лъжите им и на мазните лица! Прокуратурата да си свърши работата достойно, а Огнян Донев да се маха от КРИБ, мястото му изобщо не е там.

129

ДО 150

преди 12 години

Е,тя нали не беше разбрала ,....че е спала без *** ---9 месеца....?

128

генерал Жуков

преди 12 години

до 147Те ако бяха ефективни досега щяха разширят халката на Калинка в Сливен

127

ЕС

преди 12 години

Гаранциите за олигарсите в Бг ,трябва да надвишават 500 млн.,.....ИМАТ МНОГО ПОВЕЧЕ ,И ТЕЗИ КИНТИ НЕ СА ТЕХНИ ,..............А НАШИ!

126

Анонимен

преди 12 години

След Гришата, Галеви, сега беше време и тези двама ''братя да бъдат прибрани на топло! Нека постоят малко в зандана и да си помислят добре какво са правили отвън, защото с далаверите си са ощетили държавата с огромни суми, да не говорим за прането на пари, придобиването на Обшинска банка по незаконен начин, монополното положение при лекарствата и много други неща, за които сигурно не знаем!

125

до 142

преди 12 години

До юристите !Имам питане,:Условните присъди ,за ЕФЕКТИВНИ присъди ли се водят ...?