99

rument

преди 12 години

117 - абе антифенче,защо говориш глупости бе,ти мача гледа ли и просто някой ти е нахвърлял някакви глупости,и сега се правиш на разбирач,защо не излезеш на терена да видиш за какво става въпрос,на думи си много смел.

98

Анонимен

преди 12 години

Стойчев продаде мача с Германия -факт ! За да се класира любимата му Италия дааааа ! Матей му направиха 5-6 блока подред немците -ФАКТ ! При това имахме няколко точки аванс в третия гейм !Що сте толкова наивни бе фенчета на радо ...

97

Анонимен

преди 12 години

Аз обичам волейбола и искам там нещата да се развият по най-добрия начин,затова марш на всички хрантутници,да останат само играчите!

96

.-.

преди 12 години

Призовавам всички волейболисти да напуснат националния отбор.

95

rument

преди 12 години

qwerty - я прочети пак какво си написал,ти нормален ли си бе,федерацията разцепи отбора след грозната си постъпка,а не Стойчев.Я ми кажи в коя нормална държава,ще уволнят треньор заради една загуба и преди олимпиада.За разтрел са Лазаров и сие приятелю,като не разбираш недей да коментираш.

94

qwerty

преди 12 години

Стойчев е волейболен ТЕРОРИСТ, който разцепи отбора. Добре че има МЪЖЕ, които искат да играят за България и останаха въпреки всичко. Стойчев и Казийски са дезертьори. Такива във време на война се разтрелват, защото подкопават морала.

93

rument

преди 12 години

100% съм сигурен че Константинов е бил притиснат по-някакъв начин за да подаде оставка,по този начин Лазаров до някаква степен си измива ръцете.

92

Един Българин

преди 12 години

Днес, забравили сте много важно условие - договорите с играчите, така че да може Данчо да им дърпа конците и спре правата ако не го слушат!!! Това е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНО и дано да има някакъв член да бъде съден!Н Е Т Ъ Р П И М О С Т Т А Н А Р А С Т В А с всеки изминал ден!!! ВЪН данчо и останалите ***!!!

91

valeri

преди 12 години

Гледах пресконференцията, едни старчета отчаяно са се хванали за чинийката и са готови да наплюят всеки който се доближи до нея. Нещо като *** който ръмжи кагато му доближиш кокала. А в некадърноста на тези бесни старци никой не се съмнява.

90

MITAKA

преди 12 години

maleeeeeeeeee ami az poznavam 4ove4e darja6to kliu4ovete na edna voleibolna zala kara6to djip mitsubi6i za 90 bona i sq si kupi qhti4ka a pla4e taq kokumqvka 4e nqma pari za osvetlenie v zalite yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy 90procenta komonisti molqti se boko idi gi izmeti taq sgan mrasna

89

rument

преди 12 години

PD - Кой визираш като задкулисен играч?

88

qwerty

преди 12 години

Сега разбрахте ликой се готви да става шев и кой подкрепя Стойчев.

87

PD

преди 12 години

Уважаеми българи,Нещата постепено си идват по местата. Ето го задкулисния играч който завъртя интригата в УС, и я привнесе в националния отбор.

86

Анонимен

преди 12 години

Лазаров ще подаде оставка само ако му опрат пищов в главата. Туй да не е някоя цивилизована държава? Какво като феновете не го харесват? Какво му е ако общественото мнение е против него? Пука му, че му дреме.... Това е действителността, за голямо съжаление!

85

Анонимен

преди 12 години

Спомнете си реакцията на света, след като на световното по футбол, президентът на Франция привика отборът да разбере за скандалите. Така реагира цивилизованият свят към цивилизованите отбори. Тук нашият премиер се намесва в спорта и целият народ подкрепя един от най-слабите треньори на волейболния ни отбор през последните години.

84

ppp

преди 12 години

Какво по-точно е постигнато преди? Дай да видим последните 5 години:7-ми на световно5-и олимпияда8-и(Стоев) 3-и(Пранди уволнен) и 6-и на европейскосветовна лига 7-и, 10-и, 5-и последните 3 изданияТрето място на световна купа където сме класирани с уайлд кард.Тааа викаш голям спад при Стойчев.

83

Демократ

преди 12 години

Тоя Лазаров да не е цар? Държи се като абсолютен монарх? Нали живеем в демокрация, защо Лазаров избира сам себе си, а ние феновете които осигуряваме парите, чрез държавните субсидии и билетите нямаме право на глас?

82

valeri

преди 12 години

Тези от федерацията са големи карикатури, простотията си личи от километри. Прав е Стойчев с такива *** не може да се работи. Сега вече съм убеден, че трябва да се разкарат всичките.

81

Nobody

преди 12 години

На тая пресконференция се събрали *** до ***, майно льо... Съсипан мъжки отбор, съсипан женски отбор, служебни шампиони при мъжете и при жените, а те си скъсвали *** от работа и мислели за децата. Стойчев взимал заплата 120 000 евро на сезон. Ама не била на Стойчев, а била на щаба... И излиза, че работят за около 1000 евра на месец. Ама нямал право да иска стратегия... Че що му дири клаузата за стратегия в договора тогава? А за газовия гигант Ганев - или добро, или нищо. Затова нищо.

80

rument

преди 12 години

Гошо - кое не става бе пич,може ли да се уволни треньор на национален отбор,за един загубен мач,това може да стане само в България.И какво стана,класирахме се за олимпиада,и *** от федерацията знаеха че имаме още един шанс за класиране,а именно на световната лига,и се класирахме.