85

до 99

преди 11 години

Разбрахме те! Успокой се! Да не получиш сърдечен удар! По правописа ти се разбира,че си зле образован българин! Залегни над книгите, вместо да се подвизаваш неуместно тук!

84

Анонимен

преди 11 години

Дано почива в мир човечеца. Много брутална смърт. :(

83

ъъъ

преди 11 години

Жалко е, че с жена бременна в седмия месец е решил да лети с парашут. Все пак това са екстремни спортове и винаги има шанс да се пребиеш. Уви...жалко.

82

Анонимен

преди 11 години

Потресен съм . За цели три часа да не могат да спасят човешки живот . Трябвало му е въже и сам е щял да се спаси . . Помагайте им още за да излязат от кризата !!!

81

Обединени Балкани

преди 11 години

Глупостта и тесногръдието на балканците ги унищожава! Чудесно отгледана злоба тече между българи и гърци. От това печелят Европа и Англия! Прости хора, съвземете се! Ако Балканите се обединят, както западноевропейските държави, ще сложат Европа в краката си! Тук имаме всичко, което западните европейци нямат! Балканите са Велика земя,но селяндурските ни ежби ни провалят и ни превръщат рано или късно в нещастни слуги - ВСИЧКИ без изключения!

80

Узакис Сиртакис

преди 11 години

Тия мазни византийци е време да ядат х*я и да гризнат дръвцето!Изгоненете ги от ЕС и Еврозоната и им набухайте едни шенгенски визи за цяла Европа и ще ги видим тогава!Дори и в България да не могат да дойдат!И им остава само Албания и Турция!Ама там ги чака яка еб*н...!***-мързи ги даже да гледат!

79

Клес

преди 11 години

Мнооого ги мързи гърците да дишат. Ако му пуснат въже, нали някой трябва първо да го търси, после да го носи, трето да го обезопаси, па мале ако се наложи и да го дърпа, ако британеца нема сили сам да се качва. Много работа мани. По-добре да викнат Feuerwehr от Bundesland-а. Те ще свършат всичко и ще платят сметката:)

78

Анонимен

преди 11 години

Никак не ми е жал за британските туристи! Те си мислят,че светът съществува заради тях и е добре от време на време да получават уроци!

77

РРР

преди 11 години

Ако е реална тази снимка и не са варовити скалите за 5 минути си горе... Ще нарежа въжетата и ще си направя осигуровки даже. Явно е разчитал на гръцките власти, които са били в следобедна сиеста и ги е болело...

76

Чуков

преди 11 години

Ако се беше оплел по- качествено, можеше да повиси и 5-6 часа преди да падне.

75

just me

преди 11 години

За да ви има смотаната крадлива държава сега ще слугувате на целия свят. Дано фалирате да ви видим с нашите заплати как ще живеете....

74

22

преди 11 години

Добре дошли на Балканите!

73

Анонимен

преди 11 години

Ей, тия много ми мързи

72

ТОЧНО ТАКА Е!

преди 11 години

ПОТВЪРЖДАВАМ ТАЗИ ФАТАЛНА ПОДРОБНОСТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Британеца е бил толкова пиян и дрогиран, че се е сетил да извика помощ чак след 2 ч. и 50 мин. Допреди това си е говорил с аверчета по телефона и се е забавлявал. Като не знаете всички подробности, поне не се излагайте със злобното си мучене.*** И ПРОСТИ, НАГЪЗАНИ, ПОКОРНИ, ДУПЕДАВАЩИ СВИРКАДЖЙИ, ЗЛОБНИ СЛАВЯНСКИ ***-БУЛГАРИ!!!!!!

71

ЯНАКИС МАВРУДИС

преди 11 години

ВУЛГАРИТЕ СТЕ ЖИВОТНИ--ЗА ДА ВИ ИМА НА ТОЯ СВЯТ--ЩЕ НИ СЛУГУВАТЕ НА НАС ГЪРЦИТЕ

70

Чуков

преди 11 години

Поредния пиян и дрогиран англичанин. Що ли ни занимавате с глупости?

69

Men

преди 11 години

После плюем по България..само в БГ това, само в БГ онова.В чужбина е същото!Горкия човек.

68

Реалист

преди 11 години

Новината е напълно вярна, има я и в Dailymail.co.uk със стотици коментари там (най вече на британци), сред които най-много се откроява този, че човекът, очаквайки скоро дете, би трябвало да стане малко по-отговорен, и да не рискува с лека ръка животът си... Това разбира се в никакъв случай не омаловажава бездействието на гърците.....

67

Сакис

преди 11 години

Британеца е бил толкова пиян и дрогиран, че се е сетил да извика помощ чак след 2 ч. и 50 мин. Допреди това си е говорил с аверчета по телефона и се е забавлявал. Като не знаете всички подробности, поне не се излагайте със злобното си мучене.

66

Анонимен

преди 11 години

А СЪВСЕМ НЕ Е ТАКА, ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ ПИШЕ КЕНЕФИСТАНСКАТА ДНЕЦ.БГ!