241

aristotel

преди 11 години

Докато тея селяни се занимават с нас АЛБАНЦИТЕ им се размножиха и вече са 50 % от населението в Македония. След 10 г. ще се повтори историята с КОСОВО след 20 г. Ще има ВЕЛИКА АЛБАНИЯ. А тея от македония са като българомохамеданите. говорят на старобългарски ползват ни азбуката, ползват ни историята но я искривяват както нашите ХУБОСТНИЦИ в народното събрание. Глупоста е болест - НЕЛЕЧИМА, защото е свързано с ДНК-наследството.

240

Грандомакедония

преди 11 години

Съдейки по паметниците дето строят, да се казва Велика Грандомакедония. За знамето - може да е вентилатор, но пък е на червен фон, като големите империи - СССР, Китай , ...С хладното оръжие на снимката ще тръгват по стъпките на Сашо Македонски, че и по-далече даже.Светът трепери под стъпките им и се предава без бой. Ех, Велика Грандомакедония!!!

239

Анонимен

преди 11 години

Спомнтете си кой създаде измислената държава Косово в центъра на Балканите,и с каква цел?

238

Анонимен

преди 11 години

Прав е Никола от по-долните коментари за едно-има пропаганда както сред македонците,така и сред нас с цел да бъдем разделени и да се мразим помежду си. Плана е разделяй и владей,познайте чий е този план в световен мащаб...

237

Автономна Република

преди 11 години

Автономна Република Пиринска Македония в границите на Република България може един ден да върне цяла Македония като автономна република в границите на България. Гърците се осъзнаха преди години и превърнаха Северна Гърция в провинция Македония като отговор Сигнализирахте за неуместен коментар

236

до Пирин

преди 11 години

Нещо бъркаш понятията националност, страна и географска обалст. Все едно Андите да се отделят в друга държава и друга нация. Или Алпите и да се провъзгласят за алпийци да твърдят, че само те имат параво над името. Говорим за географски понятия на области .Ама то от много четене на измислена и световно непризната енциклопедия не става макето по-умен, но по-комплексиран-да...Има и тракийци и мизи и даки и какви ли още не..

235

Пирин

преди 11 години

Македония започва на юг от Рилсата река. Факт. Там живеят македонци. Факт. Много му здраве на кир ББ :)

234

баба от далече

преди 11 години

браво на македонците -. от нищо правят нещо, а ние Българите - от нещо правим нищо. Защо за щяло и нещяло пишем против Премиера? Това се чете от "макетата", тъй като те пишат на нашата КИРИЛИЦА и езика им е Български диалект, и всички останали съседи също четат глупавите коментари от самите нас срещу нас си.Да пишете срещу Бойко Борисов почти във всички форуми, не говори добре за България като цяло. Но за нас българите това е национална черта, равносилна на национална глупост. "ОРЕЛ, РАК И ЩУКА

233

Анонимен

преди 11 години

APE GI BUBATA ........ SLUSHAITE SAMO BATE BOIKO I SHE SI DOBRE

232

Анонимен

преди 11 години

Търпението и на най-големия самарянин си има граници към съзнателно инспирираните провокации ! Стига аванти на тия прости ***, продукт на сръбската политика на омраза към България ! Те сами си избраха името *** (Титова Антикварна Шумадийско-Албанска Колония) ! Нека си го носят завинаги ведно с клоунското им вентилаторско знаме !

231

Анонимен

преди 11 години

Abe tia makedonzi dobre li sa ...

230

до никола

преди 11 години

Но поради що ти, глупави човече, се срамуваш от своя род и се влачиш по чужд език? Македонец си толкова колкото и аз, Българино!

229

262

преди 11 години

Знам бре Цецо , знам се што кажуваш , е точно , познато ми е...Ама тоа не значи дека РМ има претензии кон Бугариа и со оваа изава Македониа е претставена како некоа агресивна држава , коа има за цел да напаа соседи , што е ретко слушната глупост...И ти се молам , си симпатизирал нас , а откако си слушнал неко платеничко - полициски новинарски агент кажал нешто против Бугариа , неко историчар- удбаш нешто кажал , и оп- сеедно ти е дали сме Албаниа или Фиром? На секого ли се верува???

228

kastriot

преди 11 години

DRAGI MI NIKOL4O NA KOLKO SI GODINI? NYAMA6 MNOGO MOZAK V GLAVATA.MAKEDONCI GLUPACI KOSOVCI ISKAT ZEMYATA VI DO OHRID. I MOYATA LUBIMA BITOLA 6TE OTIDE AKO TOBA STANE. AZ SAM BALGARIN I SE GORDEYA S TOVA.

227

Анонимен

преди 11 години

фиРомите имат две възможности, да преиемата в най-скоро време името Югозападна България, или за в бъдеще Източна Албания ..............трети вариант няма .

226

До Никола

преди 11 години

Никола....ние не сме тези с претенции за името на републиката Ви, а Гърция. Вместо да се правиш на ощипана булка ходи ги питай гърците какви претенции имат към Вас.Факт е, че някои македонци проявяват нездрав разум като казват, че пиринския край в бъгарската част бил македонска територия....Факт е също обаче, че никой от тях не е дошъл да го каже в Петрич или Сандански или друг български град....защо може да си отговориш сам.

225

do Nikola

преди 11 години

Albania kato vi aneksira teritoriata edin den dobre ste doshli v Bulgaria she vi napravim pasporti sichko nqma strashno...

224

до 268

преди 11 години

Я марш в училище да се научиш на четмо и писмо

223

Анонимен

преди 11 години

К'во стана с далечниОт наследник на Сашето от Пакистан ?

222

do Nikola

преди 11 години

nqma strashno brate skoro Albania shte vi pomogne da si izberete nai nakraq edno istinsko ime na durjavata-Severna Shiptaria...