65

Анонимен

преди 11 години

На пръв поиглед изглежда п*тьо. Аз също не го харесвам. Но трябва да му призная нещо! Този човек заставаше зад министрите си, дори когато грешат и поемаше негативите им. Не се криеше като онази *** к*рва, която ни управлява в момента и не хвърляше курбан подчинените си, само за да запази рейтинга си. Според мен това го прави по-мъжкар от Б. Б.

64

do 79

преди 11 години

a boko kratunata e istinska kuha ТИКВА!

63

anon

преди 11 години

Успокоих се,че не само аз го оприличавам на хамстер.

62

Демон

преди 11 години

Аз ще кажа само едно: Бог да прости България!!! 13 века оцеля, ама ГРОБ я загроби окончателно!!!

61

anon

преди 11 години

Станишев не ви ли прилича на хамстер в устата.Аз на това животно го оприличавам и мосля,че не бъркам.

60

Ф.С.В

преди 11 години

Знаете ли в коя страна след 30 г възраст вече никой не ви желае за работа и сте много възрастен???? --ще ви подскажа -Bul,,,,a easy to find

59

Анонимен

преди 11 години

Сер-Гей:Усъмних се в качествата си! Аз пък никога не съм се съмнявал в твоите качества!Ти си уникален ***,***,некадърник,лицемер,подмазвач,мекотело и ***!С две думи-абсолютен п-дерас!

58

Ф.С.В

преди 11 години

Странджа -тука ли си -кажи нещо умно ))))))

57

Анонимен

преди 11 години

Защо говорите само за МЛАДЕЖКАТА безработица?Говорете въобще за безработицата!Нима тези дето сме "на възраст" сме второ качество?Нали ние сме хората , които трябва да предадем своя практически опит на младите!Въпросът е да се откриват нови работни места , а не работодателите да работят на критичният минимум , само заради една печалба.

56

Ф.С.В

преди 11 години

Венсеремос --ама Царя продаде минералните извори на КОКА КОЛА- и изсече горите че сега селата плуват като малки Венеции--Тройна коалиция -а сега асфалтовата мафия (Герб)

55

Анонимен

преди 11 години

Верно, че Хамстерът най може да руши и разваля. И в шоуто на "дългия" показа заедно с ДС артистите, че не може да се вживее в ролята си и напълно се провали, имаше само конфузни ситуации. На това му качество разчитаме да погребе и БКП-то, затова и две години са го държали в изолация, щото от комсомолец с каквото се захване го довежда до погребален край. Време е да разгори войната с Гоцевата компания в БСП.

54

Анонимен

преди 11 години

Серж ние всички се съмняваме в качествата ти

53

mind twist

преди 11 години

Как две години бе Серго, тебе първата ти работа беше като премиер, за жалост на Българския народ. Преди това само на хранилка си бил, както и сега.Цялата ви комунистическа *** е за затвора.

52

Ф.С.В

преди 11 години

45 години Комунизъм ----22 г Демокрация-- и какво ново---нищо--имали сме печка и хладилник --значи сме били добре--сравняваме се с Ботсуана и Зимбабве-аххахахахахаххахаххахахахахха А гейовете са на власт и не мислят да си ходят --каква е приликата с Плевнелиев и Станишев--и двамата предишният си живот са били жени --А СЕГА СА ГЕЙОВЕ!!!!!!

51

Черен Петър

преди 11 години

Ела при мен, ще те направя комунисчистач.

50

Бай Иван Пловдивски

преди 11 години

Серго, че ти кога си работил?! Язък, че бабите трудоваци се хвърлят да те цАлуват и да гласуват за теб... СмЕх за работническата класа и "идеала" им!

49

Анонимен

преди 11 години

***!!!

48

58

преди 11 години

добре че е била зимата на 1942-ра иначе нямаше да има 1945

47

Ф.С.В

преди 11 години

КРАС --само да доуточня че е издигнал нова държава но е махнал паразитното общество (евреите)преди това..както преди 600 г са ги махнали от Испания и много други страни,,голяма част от икономическият крах се дължи не само на продажните ни политици а и на една престъпна еврейска банда която 22 г приватизира наред (Гаад Зееви .Муше и т.н.)

46

54

преди 11 години

1933 я остави, погледни какво е станало 1945 :)