15

до 18

преди 11 години

lol, доста интересно използване на "запетая" за някой, който прави забележка за правопис ...

14

Humphrey

преди 11 години

К'вото и да се пънете да плюете Епъл, продуктите им са с несравним дизайн и качество на изработка, затова са и скъпи. Както беше казала една мадама като пуснаха Instagram за Андроид - "Супер, сега ще трябва да гледаме какво вечерят бедняците", ха ха.

13

до 13

преди 11 години

Егати патентите, верно все едно да патентоваш джапанките:- заоблен гръб-ами че заоблен ще е , няма да се ръбим- гладка лицева част- гладка ще да е, няма да е на хълмове и тепета- контрастна ивица около ръба на дисплея, все някъде черното ще свърши- скосен ръб на дисплея-??? не разбира- един издължен съединител по периферията-пак не разбира

12

Мишо

преди 11 години

Развалената ябълка я тресе все по-голям страх. :-) Пазара на таблети спря да расте, загуби още преди година лидерството при смартфоните, компютрите й също не вървят особено. Остава им да се борят със зъби и нокти да спрат конкуренцията с непазарни методи и откровено измислени "патенти". :-) Жалка история, както винаги. :-)

11

Samuel

преди 11 години

Заобленият правоъгълник и алуминиевият гръб са патентовани от Епъл. Има доста начини, по които да се направи правоъгълен дизайн без да се копира чужд, но Самсунг не си дават зор, защото знаят че потребителите им няма да са особено загрижени за външния вид, а и функционалността на продукта им.

10

HHAHA

преди 11 години

ДА бе, Епъл да патентоват джапанките и край. Всеки който направи некакви налъми-значи копира от тях. Вече черния правоъгълник с един бутон за ВКЛ е техен!

9

Анонимен

преди 11 години

айде ве, лудите i-манияци, давайте! Обяснявайте колко як е iфоня, iпидето, и другите зомби i-devices :)))) Отворих статията само с надеждата да чуя последните блъфове на темата "ай" :))))

8

Помислете

преди 11 години

Ок, дори да е така и Самсунг да копират. Ама дали няма да е по-зле ако се направи съвсем нов различен дизайн например триъгълен дисплей. Ами че хората искат и да свикнат на нещо и да преминават лесноот 1 система в друга. Все едно да се измисли часовник с 24 часа, а друг да предложи такъв с 20 часа/денонощие и един час да е =100 минути и стрелките да се въртят наопаки. Каква ще е ползата? Накрая ще трябва да знаем и инчове и сантиметри и да има 17 вида USB

7

Walla

преди 11 години

Самсунг си е Самсунг?! Ха, това прозвуча все едно става въпрос за някакъв производител от най-висок клас. Самсунг винаги са произвеждали ширпотреба на достъпни цени. За жалост, когато цената е ниска, това личи и то много ;). При таблетите точно, Самсунг имат много да учат.

6

Анонимен

преди 11 години

Ненаядоха се ей,сумати милярди се чудят на кой да ги дадът и продължават да ламтят,експоатират китайчета за жълти стотинки а ги продават в хиляди левове.Аз Ейпъл да не видя,всичко им е и и ограниченото,Самсунг си е Самсунг за Андроида да не говорим.Май фги подхвана страх Ейпълитве от Самсунг А????

5

Гост

преди 11 години

Samsung са тези, които отдавна преляха чашата. Ето доказателство как изкопирват почти всеки аспект на продуктите на Епъл:blogcdn/tuaw/media/2011/09/samsung-copying-cjr.jpgКато си безидеен от какъв зор се пънеш да правиш продукт, в който няма какво различно да предложиш на потребителя?

4

Nelly

преди 11 години

Епъл трябва да ги размажат тия крадливи гадове. То и без това кой нормален човек ще предпочете да си купи имитация на истински таблет, ама както и да е.

3

фен на самсунг

преди 11 години

E тези от Епъл вече прекаляват. Не знам как още не са ни забранили да гризем ябълки без тяхно позволение и съответна такса.

2

Анонимен

преди 11 години

Добре, че ябълките не произвеждат коли. Щяха да съдят всичко що е на 4 колела и има врати. Видиотените им потребители обаче са виновни за тая срамна ситуация.

1

Анонимен

преди 11 години

Двата големи се карат за пазара. Останалите компании са натикани в ъгъла и са пред фалит.