38

готина

преди 11 години

от мама ли да облича ,храни и т.н. ,ам е лесно ей така да избълваш някакъв хаплив и циничен коментар!!!!

37

готина

преди 11 години

Хубаво е ,че изчетох всички коментари-шарен свят,бих казала!!!!Защо тук никой не споменава за психическият тормоз,който българската жена,търпи от безизходица!!!!Ако бяхме една нормална държава-знаете ли коко малко семейства(с подпис) щеше да има!Ама темата е много деликатна и дълга!Има жени,които търпят,само защото няма къде да отидат!Малко са добре платните жени в България,говоря,за икономически независими!Какво ще направи с 300-400 лв заплата,наем ли да плаща,децата(които си е "донесла"от мам

36

Гост

преди 11 години

Поне се посмях... Иначе в общи линии една жена иска да има сигурност , да е обичана и разсмивана (в този ред спред мен). всичко друго е липса на новини на по интересни новини :)

35

Един

преди 11 години

А бе WTF 50 номер! Естествено е всички теми тук да се отнасят за мъжете - просто прочети заглавието на материала... "Какво би накарало един мъж да загуби уважение към жената" - ще четеш и ще се кефиш по-късно - след като го напишат.

34

Анонимен

преди 11 години

Поредно безумно четиво, представящо мъжа, като ***, а жените, като супер интелигентни и възвишени същества, смях:))))Обаче, какво би накарало мъжът, да загуби уважение, към жената? Тя дя е тъпанарка, каквито са повечето!

33

Анонимен

преди 11 години

Спреш ли да я издържаш и да и плащаш прищявките - пиши я бегала.

32

Анонимен

преди 11 години

ако след няколкогодишна връзка изведнъж забележите, че краката му са къси и криви, значи любовта си е отишла

31

68439

преди 11 години

Лошата хигиена си личи още в самото начало! Нея дори не трябва да я слагаме в списъка. Една жена може да бъде първосигнално привлечена от миризлив и мърляв мъж само ако и тя е миризлива и мърлява /*** са достатъчно добър пример/. Но за първа точка, определено, съм съгласна.

30

Do 35

преди 11 години

Много точно.

29

Анонимен

преди 11 години

Ако виси в кръчмата по цял ден и се вайка че няма работа ,но няма да се хване за нЕкви мижави пари,докато има кой да му плаща пиенето.

28

radidan

преди 11 години

22 е голямо зле...

27

Бо

преди 11 години

Откакто благодарение на жената замучах като елен лопатар, въобще не ме интресува уважава ли ме жената или не - да ходи баджанака да я уважава.

26

Koko

преди 11 години

Какво отблъсква мъжа от жената:1.Боли я главата, винаги когато си поискаш.2.По време на мач, започва да говори че трябва да се хвурли ***.3.Постоянни мрънкания за ремонт на жилището.4.Дълги безмислени разговори по телефона с майка и или с приятелки.5.Желание да си сложи изкуствени устни или ц....6.Натякване за това, как твоята майка те е направила глезльо.7.Сравнение с бившите и гаджета.8.Гледане на глупави сериали.и т.н.

25

Анонимен

преди 11 години

моята искаше секс по 5 пъти на ден, да я взимам и откарвам навсякъде с колата, а всяка събота и неделя нанякъде по-далечко ... когато и сложих цедка на тия неща, ми се обади по телефона, че не ме иска. Теглих и една майна, и сега живея доволно.

24

До 5 Big mama

преди 11 години

в т.20 :)Замислям се, че жемите сме си виновни за това - така сме ги научили.

23

Анонимен

преди 11 години

Кат ме уважава - ме уважава. Кат не ме уважава да .... супата.

22

rrrr

преди 11 години

да не се направи от всичко това изброеното, значи пак трябва да си перфектния, т.е. несъществуващия. Аз пък друго открих, дадох на моята пълна свобода, в границите на разумното и интересът й към мен още не е изчезнал ;)

21

до 27

преди 11 години

ако ти беше жена на 22 сигурно всяка вечер щеше да му танцуваш на хладилника, така че май на теб ти е провървяло..ха..ха..ха

20

Дрън Дрън

преди 11 години

Дрън ДРЪН дрън само глупости ,глупости и пак глупости.Казва се не съвместими характери.Късно е!РЕД БУЛ ДАВА КРИЛА А АА;)

19

до 22

преди 11 години

Имаш късмет,че не си ми мъж,тогава ще ше да видиш аз къде щях да те сложа....с рогата ще отваряш входната врата