6

Анонимен

преди 12 години

ИСТИНАТА е, че Муамар е крадец и позьор, заместен от други крадци. Тези псевдо-привилегии ги сънувате само не-добре изкъпаните комунисти.

5

И С Т И Н А Т А :

преди 12 години

Не е далеч денят, в който либийците ще си спомнят с умиление за Муамар Кадафи. Наскоро разговарях с един либиец, който ми разказа какви привилегии е имал всеки негов сънародник при раждане на дете. Неща и суми немислими за нас, българите - европейците и членовете на "великия" ЕС.Марионетното правителство в Либия поставено в услуга на САЩ вече ще отклонява потоците от петродолари не в джобовете на обикновените либийци, а на своите господари.Голяма част от тази "нова" власт е от стари кадри.

4

Активен борец

преди 12 години

Даа, ама нашите комунизи не са прости!Те обичат да агитират за Северна Корея, Беларус и Либия, но най-обичат да си пращат децата да учат в Лондон при империалистите!

3

прасчо

преди 12 години

Преди беше износ на революция.Сега е опазване на Диктаторските режими по света.Питам се само дали Лукашенко и Путин са ги пратили или са просто наемници........интересно в Севрена Корея,какви 'специалисти' има,щото скоро като гледам ще изхранват народа с обогатен уран.

2

Жалко

преди 12 години

Ако и нашите кумунази бяха отишли да се помагат на полковника щяхме да се отървем от тях.......

1

Анонимен

преди 12 години

много си ***..................