515

Анонимен

преди 12 години

Само бяла нинджа може да убие черна нинджа. 1трлн. е небостъргач с височина 146м в банкноти по 100$.

514

До 585

преди 12 години

Не пише . Но пише за избухнал пожар преди седмица (на 24 май ) на ядрена подводница , която била на док в щата Мейн.

513

САЩ пред срив

преди 12 години

ТОЯ ПЪТ НЯМА РАЗМИНАВАНЕ!Банковите деривати са известни като "пари от въздуха". Това са колосални спекулации и грабеж! Дериватите на 9-те най-големи банки в света възлизат на над 228 трилиона долара, които въобще ги няма, дори не са напечатани. Това е най-голямата финансова измама на съвременния капитализъм! Тази сума е 3 пъти повече от сумата на цялата световна икономика! Няма никакъв начин САЩ да бъдат спасени от тази дериватна ядрена бомба!!!ФАЛИТ!!!

512

Ким Филби

преди 12 години

ПРЕХВАЛЕНАТА ДЕМОКРАЦИЯ. Обективни английски източници и публикации сочат ярката картина и истината за демократична Америка. За периода 1945 -2000 год. САЩ са извършили следните интервенции в страните по света: 67 военни интервенции в страни от различни части на света, 25 самолетни бомбардировки над суверенни държави, намеса и опорочаване на избори в 23 държави, покушения и политически убийства с цел поставяне на марионетни правителства в 35 държави, прилагани изтезания над военни и подозирани граждани в територията на 10 държави...За този период са избити и физически ликвидирани над 16 милиона жители по света... Това са малка част от плодовете на прехвалената свободна демокрация, глобализация и корпоратокрация...Колко ли са жертвите в действителност от агресивната икономическа политика? А колко ще бъдат примерно след 20 години, ако се осъществят всички мечти на ИЛЮМИНАТИТЕ! Дано се сбъдне прогнозата на Йохан Галтунг за разпад на САЩ до 2020 год., иначе...лошо!

511

Иван

преди 12 години

ПАК-ФА. Стелт, Раптоп - така си ги коментират неуките, все едно, че си играят с тях вкъщи. Ще ви е по-лесно да чепкате вълна, защото си я напипвате редовно...в ***.

510

ivan

преди 12 години

Някакъв анонимен отворко раздава по руснасите ритниси и шамари. Нещо има да враща - я руснаци са го оправяли, я са го правили...

509

Анонимен

преди 12 години

Премиерът на Русия Дмитрий Медведев днес нареди на Руската централна банка (РЦБ) да се намеси при необходимост на валутния пазар, за да укрепи рублата, чийто курс тази седмица се срина до най-ниските равнища от икономическата криза през 2009 година.

508

Анонимен

преди 12 години

Тази седмица рублата поевтиня силно, достигайки нива, невиждани след икономическата криза от 2009 година, която отслаби позициите на страната. Руската валута пострада от избягването на риск от инвеститорите, обезпокоени от ситуацията в еврозоната, и от поевтиняването на петрола.

507

Анонимен

преди 12 години

583Ти изби рибата с простотия бе човек ! Компактен източник на енергия с мощност 1 гигават ?! Въобще имаш ли представа колко е един гигават ?Руснаците само това да са направили, ще решат световните енергийни проблеми :)))))) Да не би да си чел детски пропагандни материали на ИТАР ТАСС ?

506

Анонимен

преди 12 години

Сополанковци спорят :) Мкир да има и всички да живеем максимално добре! Това е важното.Рано или късно, света ще бъде едно голямо село. Въпрос на време.

505

Киркорчо

преди 12 години

Дори децата в Русия повече от вас разбират в политика. В Ютуб набирайте и вижте, файл се нарича 31 мая 2012г. Юнный патриот на протестной Триумфальной.

504

Киркорчо

преди 12 години

Пазарджик, Пазарджик бе !!Колко болни хора с русофилска болест има тука. Казвам за вас истина. Русия не произвежда нищо, освен суровини и ако тези суровини станат по евтини в света тази держава със пясъчни крака, веднага ще падне, обаче тя е отдавна е паднала, само сляп не вижда това. Какво имаме руско за ползване, само петрол и газ и няма нищо повече. А, какво да говоря с болни слепци без мозък история всичко ще стави на своето място!.

503

Ю.Гагарин

преди 12 години

Руски учени са създали супероръжие, което изважда моментално от строя цялата вражеска електроника, съобщи РИА Новости. Устройството, което е с размерите на малко куфарче, е в състояние мигновено да блокира всички електронни компоненти, каквито притежават повечето съвременни оръжейни системи. Според академик Владимир Фортов оръжието представлява компактен източник на енергия с мощност от 1 гигават. Обхватът на уреда може да варира, като има разработки за 1 километър или такива за 200 метра. Достатъчни е само една секунда, за да бъдат изкарани изцяло от строя всички електронни компоненти на противника, включително локатори, прибори за нощно виждане, електронни мерници, мобилни телефони, GPS приемници за спътникова навигация и други. От разстояние може да бъдат спирани танкове, да се променя курсът на изтребители, да бъдат взривявани радиоуправляеми мини", описва Фортов възможностите на уреда. По думите му има и устройства, които изключват електронното оборудване за кратко време, например за 20 минути, докато се провежда специална операция. Академикът призна, че супероръжието има и недостатъци. За съжаление локално ще бъде извадена от строя не само апаратурата на противника, но и всички електронни устройства на мирните жители. Но когато сме във война, победата е по-важна, заключи Фортов

502

Анонимен

преди 12 години

Ооох,русофилията е много тежка болест. Трябва да бъде забранена със закон и за русофилия да се лежи в затвора. А руснаците живеещи в България трябва да бъдат изгонени с ритници и шамари по най-бързия начин.

501

До 580

преди 12 години

Хареса ми;-)). Ти направо си за дясната ръка на Хилъри. Беше ми приятно, лека вечер.;-))п.п: Веселото е, че от всичкото което изреди по долу няма нито един ФАКТ.;-))

500

Анонимен

преди 12 години

ПАК-ФАК е опит да се изкопира YF-23, но набързо са използвали подръчни средства - хванали са едно Су и са му закачили крила с форма "пето поколение" и са му разчекнали двигателите и сега това чодо го размахват и тръбят колко модерно е, а то е един прос фейслифт на Су-34. Сега 10 години ще го показват по авиошоутата като агне с две глави. Така беше и с другата измишльотина, Беркут. Накрая отиват в музея, а армията им ще си купи я Грипен, я Рафал...

499

До точките

преди 12 години

Би ли обяснил какво точно са копирали? Всеки нормален интересуващ се от авиация човек, ще забележи, ПАК-ФА няма нищо общо с ф-22(Т-50 е най-малкото в пъти по-красив), ако има нещо общо, това е по-скоро с YF-23(форма на въздухозаборници-двигател). Стелт технологията няма начин да са я откраднали, поради простата причина, че руснаците са я измислили.;-))

498

Анонимен

преди 12 години

Тоя ПАК-ФАК е един *** - нито има въоръжение, нито радар, и двигателите му още не са измислени. В момента лети с двигатели от старите Су-та. Към 2020 г. може да се опитат да сринат някое чеченско село с него, със сигурност става да тарани плевните на селяните...

497

Факт

преди 12 години

Ф -22 е един рекордьор наистина, 400 млн $ бройката, а "смелите американски" пилоти отказват да летят на него, защото не могат да вдишат изключително скъпия кислород, който е произвел Локхийд.;-)) В 2013 г ще постъпят 10 предсерийни Т-50(най добрия самолет създаван до сега) Единственото в което отстъпват руснаците е компютърната анимация и рекламата.;-))

496

Анонимен

преди 12 години

Сега плюете и се присмивате, а като ви насолят задниците с Ф22, ще почнете да роптаете бепомощно срещу "злите капиталисти". А пакфаковете *** ще ги събират с каручките за вторични суровини...