32

Анонимен

преди 12 години

Бегейското нацистче е с тъмен цвят, живее в краен квартал, комплексирано мишленце, което добива подобие на смелост в компания на поне още 3 мишлета. Налита да се бие, само ако зне, че няма риск за мишето му кожухче. Взима стотинки от по малките и по-слабите. И същите тези миши създания сега са във форума, и се пъчат пред клавиатурата.Ако отидат в немско, ще ги вземат за мишки от Пакистан. Смешковци!

31

bgf

преди 12 години

da my prasanat gaza ot pra6ki i da pykne kato kyrva a ne kato maj ako li ne da smenit pola

30

Анонимен

преди 12 години

Имали по- маймунска държава от България байхуй.Казвам го със съжаление.Само хора, които няма с какво да се гордеят, се гордеят с цвета на кожата си.

29

45

преди 12 години

Пуснете го на мисия в България Целта е да застреля Доган и всички от ДПС

28

baihui

преди 12 години

vseki 4esten 4ovek minava prez zatvoramaimunite da si sedat v maimunskite si darjavi - osraha tsela Evropa maimuni gadni

27

Анонимен

преди 12 години

Вместо мюсюлмани да беше убил малко комунисти.

26

Майка

преди 12 години

Роди Брайвик - унищожи 77 *** - радикалисти!

25

до 27

преди 12 години

Точно на този остров са били привърженици на радикалния ислям. Аз не знам християнин привърженик на такава идеология.

24

до 27

преди 12 години

Няма мюсюлмански жерртви само в твоя болен мозък. Това че четеш имената им и не ти бият на турско- или мюсюлманско не значи че не са с мюсюлманско вероизповедадние. Ъндърстейнд ми?

23

до 5

преди 12 години

Тодоров, как е като те разкрият, ***? Искам след 2 минути 20 минуса.. на поста ми ...много ще се комплексирам ,честно!ХахахахахаахБахти насрания *** дето си!))))А още по-големите смешници са тези които вярват че за 5-6 минути могат да се напраскат 50-60 минуса..независимо каква е статията в този сайт. Вие от небето ли падате ве, скапаняци? В коя тема за 5 минути има 60 минуса освен ако не е дело на някой пробил системата за оценяване?***!Муахахахххахахах

22

до 20

преди 12 години

Че кой е казал, че не е хуманно да се избиван мюсюлмански гадини?

21

до 5

преди 12 години

Тодоров, просто си инфантилно дете, което се кефи на факта да си праска плюсове на поразия. Жалка история.Иначе Велик е Брайвик ...но това с плюсовете ти е тъпо. Просто нямаш нужда от напомпване на самочувствието ти, като си ударил/а няколко десетки плюса на шаблона"Брайвик е Велик". Така е, но що си праскаш плюсове??? Само болен мозък както твоя го прави или изключително комплексиран. Смешен си, честно! А още по-смешното е когато те разкрият да насвяткаш само мунуси. МуахахахаааИДИОТ СИ!

20

varh

преди 12 години

Норвегия е една прекрасна страна.

19

Анонимен

преди 12 години

Смъртоносна инжекция, електрически стол,бесило, това му трябва, няма право по такъв начин да убива хора, а невинните данъкоплатци да му плащат разходите.

18

от 19

преди 12 години

Тодорова номер 5-ти тук, ще ме извиниш ама адски ти е нескопосан номера за броени минути десетки минуси да нахакаш, както на твоя пост няколко десетки си напердашила.. Куха си, како!Кух ти е и номера. Не се прави прибързано и веднага това с минусите и плюсовете.....трябва разширение за тях във времето.Ама те такива добитъци като теб които могат да оценяват коментарите на поразия..те първоначално са си добитъци за мен. Овца си ***, Теодоро!)))

17

Анонимен

преди 12 години

"Норвежкото законодателство забранява затворници да бъдат държани в изолация дълго време, тъй като това се смята за прекалено жестоко наказание".===Аха, а да изтрепеш 77 души е хуманно, нали?

16

до 17

преди 12 години

Пичове и пички, вие не приемате ли формата, когато споменавате че вече когато ЩЕ сте умрели...но пак говорите в първо лице единствено число? Вие пичове и пички сте адски зле с българския език! Праскайте минуси пак. )))

15

Анонимен

преди 12 години

Сладурано 15, много си сладка ! Не ревнувай г-жа брейвик, и за теб ще има.

14

от 15

преди 12 години

Авери, едно е да кажа: Усъмнах със студено тяло...друго е да кажа усъмнах ДО студено тяло. Ай сетете се сега що сте ми праснали минуси????!!!!!!!)))

13

Анонимен

преди 12 години

Колко последователки има Тя! Браво момета с пи**ета! Вие сте шубета с кафяви гащета.