124

до 152

преди 12 години

Под слънцето има място за всеки, нали?

123

do 152

преди 12 години

И какво толкова е станало?! Да не би да ни изгониха от ЕС, или изключиха от ООН?? И Холандия не отиде на полуфинал, и Словения, като вторите имаха хубава песен. Голям рев, голямо чудо, че резил, че наглост, че как ли не беше описано- ще каже човек кой знае какво е станало. Аман от просташки изказвания. Като е *** не значи, че е по-малко българка от теб- нециганката. Не е убила, нито е откраднала- представи държавата достойно. Ако си по-добра от нея, догодина те очакваме на сцена и суперхит

122

qwerty

преди 12 години

Много ясно, че златните момичета не биха се явили да въртят кyuчеци на тая помия. Те правят изкусво не кич.

121

Анонимен

преди 12 години

Безпаметна *** наглост и нечувана простотия,вместо да наведе глава и да се засрами тя надигнала глава сякаш е спечелила първо място,изумен съм от това чутовно дебелоочие,и неимоверно *** самочувствие,поведение на ***,който не осъзнава положението си на резил ,които парадира със своята долна същност,поразен съм от това,че тя направо ни се надсмива,виждате ли много ми беше готино, добре си прекарах на ваша сметка,умирайте от яд аз пак ще ви представям ,защото съм *** ясно ли ви е!

120

до 147

преди 12 години

Както Швеция бе представна от мароканка, Норвегия- иранец, Украйна- мулатка. По нищо не звучеше, че песента на Софи е чалга...

119

Анонимен

преди 12 години

Дано Софи не чете форумите, че лошо ще й стане какви мизерници и злобни нещастници е тръгнала да представя

118

иванов

преди 12 години

няма да се оправи поради *** необективници като античалга-днес стана ясно ,че това е било най силното ни участие.

117

анти-чалга

преди 12 години

Аз се чудя как може тази *** да ни представя на международен конкурс.Тази държава никога няма да се оправи с такива "звезди"

116

eurovizia

преди 12 години

софи не пее, а ***. как няма да иска пак на евровизия, обиколи цял континент за наша сметка.

115

БЕЗРАБОТЕН

преди 12 години

ПИСНА МИ ОТ *** И ОТ КУ*ВЕНСКИТЕ ПЕВИЦИ ТА ТАЯ СТРАНА СЕ ЦИГАНИЗИРАХМЕ ЗАРАДИ ТИЯ МРЪСНИ СКАПАНЯЦИ. СКАПАНА ДЪРЖАВА....

114

Мистър Пръц

преди 12 години

Няма Софче, догодина ще са Джанго Зе с Лудите Жаби!

113

ku4eto

преди 12 години

86 000 швейцарски франка ни струва участието в конкурса................АМА ЗАЩО НИКОЙ НЕ НИ ПИТА ДАЛИ ИСКАМЕ ТАЯ МУМИЯ ДА НИ ХАРЧИ ПАРИТЕ ОТ ДАНЪЦИ???????????????

112

Хан Крум

преди 12 години

Бах ти наглата *** - май и хареса цивилизацията на държавна сметка. тоя път ще трябва да командироват с нея и онзи ***, с ваучерите.Не разбрахте ли най-после, че никъде не искат *** да им цапат въздуха. Само ниско образовани и хора с по два пръста високи чела могат да харесват подобни *** маанета и виене но трябваше бедния български данъкоплатец да се изръси с 86 000 евро за да го разбере.

111

Цинго-манго пук

преди 12 години

Дорейм-дин дан ....чок ***! Комично представяне на *** в Азърбайджан, хахахаха..

110

Анонимен

преди 12 години

Странен народ наистина, търпи да го управляват бивши ....., а на талантите не прощава. Винаги готов да ги оплюе. Е, затова ще сете така поне още сто години!

109

......

преди 12 години

Пращайте " Хиподил " и евровизията е наша .

108

Анонимен

преди 12 години

Значи колкото и да живея този мой народ няма да разбера никога! Какво е като държавата даде пари за този конкурс и изпрати българка, нали е талантлива. Ако се стискате за талантливите хора в България, парите ви ще ходят все при престъпниците. Толкова време ви обираха законно, те Софи, която има страхотен глас тръгнали да ругаят. Като се оправите, тогава и държавата ще се оправи.

107

Анонимен

преди 12 години

"Софи иска пак на Евровизия, вдигнала двойно рейтинга"Да я пускат там, да се прави, че може да пее и да събира гласове на ***. Изобщо не ми дреме. "Евровизия" и без това никой не го гледа. Все едно да ми напишат : "Азис на гости на Вучков".

106

Анонимен

преди 12 години

Нагла ***!

105

АЗ

преди 12 години

да й се изпикая на *** рейтинг