207

анонимен

преди 11 години

докога щте занимавате българския народ с простия и неграмотен ритнитопковец борисов.кой го интересува дали борисов рита топка или не.да кажем не на ритнитопковците който са умствено ограничени и бавноразвиващти се.има интелектуални спортове като шахмат,плуване боди билдинг за тях трябва да се пише а не за простите ритнитопковци от тях никой не се интересува.

206

Nikoi

преди 11 години

Стига сте ни занимавали с този циркаджия и пародия на министър-председател. Цяла Европа ни се смее на управляващите. Станахме нарицателни с просташките им изцепки и карикатурни министри. Никой не ни брои и за държава и за народ. Жалко.

205

BATMAN

преди 11 години

АЗ пък си чакам магистралата по която "щяхме да ходим на море през 2012" .. Какво става къде е ? Асфалтения бос всичко на всичко завърши 15 км магистрала (което трудно може да се нарече така) София - Перник ? Къде са другите въпросни пътища, къде са тия магистрали ? Народа безкрайно много изтъпя.. вярва на Бойко, а не вярва на собствените си очи ? 3 години тези магистрали бяха национален приоритет и в крайна сметка ги няма.. а предните построиха 2 пъти повече - 120 км, без да правят ПР от това

204

неразбиращ

преди 11 години

Някой беше казал:България-страната на фалшивите герои и истинските престъпници...

203

Дядо Петър

преди 11 години

Шампион по рязане на лентички, по лъжи и неизпълними обещания, по кръчмарски лафове и дебелашки шеги, ПО РИТАНЕ НА ФУТБОЛ НА МАЛКИ ВРАТИЧКИ В РАБОТНО ВРЕМЕ и т.н. и т.н.Единственото, което не може, е да си седне на *** и да си гледа работата, за която му ПЛАЩАМЕ ВСИЧКИ НИЕ, но от която очевидно и хабер си няма.Защото държава не се управлява само пред микрофоните на пикливи журналистки от продажни медии.Но ще дойде време и ще се намери някой да му потърси сметка. Както и на цялата му банда

202

Анонимен

преди 11 години

Хубавото на измислените герои е, че рано или късно си намират майстора... и гушват босилека!

201

Анонимен

преди 11 години

"КЪРДЖАЛИ ОСТАНА БЕЗ ТЪРЖЕСТВЕНА ЗАРЯ, ЕНТУСИАСТИ НАПРАВИХА АЛТЕРНАТИВНА.......По нареждане на областният управител Иванка Таушанова тържествената заря е отложена за далечния 20 октомври. "Ето това са *** от ГЕРБ и ДПС!Всичко българско се поругава!

200

до СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Или си кух,или си *** или памет нямаш - ако Доган не беше направил услуга на ББ с думите си на предизборно събрание за това кой раздава парите, сега картината нямаше да е същата.Нищо не е случайно, особено репликите на Доган.Този хитрец винаги прави услуги на хората, които му гарантират комфорт."Случайно "изпуснатите думи мобилизираха всички наивници да подкрепим ББ , а Доган си гледа кефа и сигурно премисля следващата си реплика..........

199

БГ-тв.зрител

преди 11 години

А бе вчера да не би да беше Деня на Универсалната Тиква,че такъв очерк писахте за него...

198

Анонимен

преди 11 години

Борисов да се смени с Бекъм повече полза ще има за България.Покрай Бекъмката някоя инвестицийка може да дойде тука.А нашия да продължи да прави деца на Виктория-зер се научи де.

197

Анонимен

преди 11 години

При Боко вече кучета ядат професори! Така е! Човешкият живот при ГЕРБ е нищо!

196

Христо Ботев

преди 11 години

КЪМ БРАТА СИ Тежко, брате, се живеемежду глупци неразбрани;душата ми в огън тлее,сърцето ми в люти рани.

195

Анонимен

преди 11 години

а бе как в цру ще вземат такава тиква?

194

Анонимен

преди 11 години

Тиквите отплаваха за Лисабон,сега там ще ръси простотии да му мислят португалците,ние ще си отдъхнем тук за ден два от простотиите му...

193

Анонимен

преди 11 години

ТИКВАТА не позира само с шампионите, той една от тях !

192

Анонимен

преди 11 години

Универсалната ТИКВА Бойко!

191

Анонимен

преди 11 години

lвярно ли е че е агент на цру? кажете защото ми е идол.имам у нас два негови портрета ако е агент да ги махам .баща ми каза да не уча за да мога да се издигна като него.

190

Анонимен

преди 11 години

бойко е пример до какво могат да доведат консервантите и оцветителите в храните-той е универсален спортист и универсален агент на цру.всички тикви които гласуваха за него да го знаят това.алеко константинов щеше да го запише в книгите си за българската простотия и падението на балканската еснафщина и лакомия.

189

Анонимен

преди 11 години

Умен спортист няма

188

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Пълна еякулация!Гарантирано от БСП!