14

Анонимен

преди 11 години

Кой не знае председателя на БСП СтанишкоКой не е чувал за този очилат ЛапнипишкоПишман председател стана и на ПЕСтози червен клес и то благодарения на Бойкокойто успя да подобри имиджа на България и на Запад вече забравиха за убитите мутри в Чалгария!Бойко ни върна държавата и ще бъде винаги великна изборите догодина БСП пак ще опита железния му чепик!А вий платени продажни безродни комунетапродължавайте да си вирите *** трътки в нета и да се правите на умни и колко много сте храбрино само пред компютъра - хванали с едната ръка мишкатаа с другата ръка на Антон Кутев ***!Иначе сте жалки и подли безродни олигофренис кухи кратуни и с анусчетата доста разширени! Въпреки вашия неистов ежедневен медиен вой,за народа, Борисов е истинския геройс него България ще върви вече само напредникой не иска да се връща Гоцевия комуно-капиталистически гнет!

13

ББ

преди 11 години

Аз на него - той на мен

12

Анонимен

преди 11 години

ми те са си лика-прилика

11

tankist

преди 11 години

коко е едим много смел или много *** ***, след всичките изтрепани президенти на локото да се хванеш на това хоро си е чиста проба самоубиство, е едва ли ще липсва на някой освен на емилия вагиналия, чалгина, нагъзина и прочие *** чалгокурвопевачкопачври които е заплодил или не все още, само се чудя на тиквата като иска да се занимава само със стадиони и футбол д астане щеф на бфс вместо перуката и без това циицо му е сакъ дружка що мори цялата държава вместо само футбола незнам.

10

кк

преди 11 години

Щом царя дава....

9

Електорат

преди 11 години

Изберете я пак тая тиква след една година.

8

Жалко е !

преди 11 години

ББ иска да закрие БАН и не дава пари за образование, но помага на разни селски отбори и строи стадиони. Кога Премиера ще разбере, че с мутри и ритнитопковци не се прави силна държава?

7

Анонимен

преди 11 години

Затъжих се за *** на Кардашиян!

6

2012

преди 11 години

България - страната на мутрафоните !

5

Aлов

преди 11 години

Има си хас...

4

1926

преди 11 години

SAMO LOKO ALE S CQLOTO SI SARCE AZ OBI4AM TEEEE

3

ББ

преди 11 години

Щом е строеж, ще има и за мен пари!

2

Анонимен

преди 11 години

Тото-мафията в действие:)

1

Жълто

преди 11 години

Мани тоя футбол, кажете какво стана с Емилия и Коко. Купил ли и е нещо скоро, пак ли са заедно, има ли друго. Това го интересува народа, а не инфраструктура, спорт, образование, здравеопазване и всякакви такива.