100

Анонимен

преди 12 години

Я кажи ми маргаритке, ше*ба или немада*ба? Първото е да знаеш!

99

Анонимен

преди 12 години

рокфелер не е евреин, разберете го най накрая - немец е

98

Анонимен

преди 12 години

Свобода за индианците в САЩ !!!

97

МАКЕнтош

преди 12 години

След като Македонската АКОдемия на науките доказа, че евреите са произлезли от македонците следователно индианците са македонци.

96

Хан Крум

преди 12 години

Т.Е. индианците са с български корени тъй като евреите ашкенази са от българо-хазарски произход. Знаех си, че имаме нещо сродно с индианците и за това като малък съм обичал да чета книги на тази тематика.

95

Анонимен

преди 12 години

Mоже би са прави защото мнозинството от днешните евреи всъщност са юдеизирани хазари (тюрки) а истински семити са палестинците не и евреите.Индианците са близки с хората които днес населяват Якутия - автономна руска република. якутите говорят на тюркски език..

94

Анонимен

преди 12 години

До 100 пак нищо не си разбрал , чисто и просто в даден момент явно някой с еврейски гени , може да си е бил и испанец сес е смесил с това племе и по някакъв начин това смесване се е предало през поколенията или по точно се е запазило и днес генетиката го открива , можеш и ти да си направиш такова изследване плащаш 200 евро пращаш материал и след месец си получваш профила , друг въпрос е че все оюе базата им с данни е прекалено малка , но се развиват , само да не се уплашиш от резултата после

93

Анонимен

преди 12 години

Всъщност най-големи жертви на Талмуда са самите евреи.Постулирайки неевреите като нехора, той де факто прави от самите евреи нехора.

92

Анонимен

преди 12 години

Глупостииии. Всички знаят, че индианците са си чисти Македонци!!!

91

Анонимен

преди 12 години

Талмудистите под човек разбират евреин, но не какъв да е евреин, а евреин талмудист.Защото, ако евреина стане християнин, вече за тях той не е точно човек.Но дори и някой да приеме тяхната вяра - талмудизмът - той пак не става точно човек.По-ниско стои от тях "хората".Хитлер само е копирал от талмудизма, но не е бил толкова безчовечен, макар и той да е бил евреин.На мене ми се струва, че целият хитлеризъм е една подигравка на талмустите с останалият свят.

90

до 85

преди 12 години

Начина по който разсъждаваш допуска винаги да има някакъв конфликт "правото винаги има две страни и зависи от коя го гледаш".Не може ли правото да има само една страна?И друго, от разсъждението ти произлиза, че за теб истина няма.Защото истината е само една.

89

me

преди 12 години

Пълна глупост. Сходство не значи произход. Може да е имало някакви евреи-ешкенази, които да са избягали в Америка, но е доказано (от многогодишни археологични, генетични и етноложки изследвания ) че Америките са били заселени много по-рано от хора от Алтаи, минали през протока, когато е бил заледен. Къде се бутат евреите и там не ми е ясно.

88

анонимен

преди 12 години

боже..като чете човек от време на време какви открития правят великите "учени" по света..стига до извода..че целият свят сме едно голямо семейство а хората сме братя и сестри..пръснати по цялото земно кълбо

87

Zdr

преди 12 години

Забравих да спомена, че македонски учени са доказали: "Дори и бактериите на тази планета носят частица от нашите гени" (разбирай гените на македонцита).

86

Че

преди 12 години

Алоо евреите, а ние да издадем ли, че вие произхождате от македонците на Александър Македонски, айде да не кажем и точно от кои. За справка - Македонския национален институт по мегаломания.

85

Анонимен

преди 12 години

Пак 6те доиде Хитлер,споко

84

Zdr

преди 12 години

Как не ви е срам! И думичка не сте обелили за македонците.

83

ДО КОМУНЕТАТА

преди 12 години

ЕЙ ЗА ТВА ТРЯЯ ДА СЪ ЧИТЕ "ВИНЕТУ", ОТ КОГА ВИ *** РАЗПРАЯМ!!!

82

Анонимен

преди 12 години

До 86 не знам дали ти е правило впечатление , но ако се случи какъвто и да е природен катаклизъм някъде по света те са едни от първите които изпращат спасителни екипи , знам че това ти минава покрай ушите , но си е така , винаги наблягате на участието им във финасовата сфера , а не ви прави впечатление успехите им в медицината където са водещи независимо в коя държава живеят , а има ли по хуманно нещо от медицината.

81

8888*

преди 12 години

Все едно го валнува някой и му влиза в работата като гледам и куп коментари.Тази новина трябваше да я напишат по времето на Хитлер.Приятна работа на всички работещи.