16

до пияча

преди 12 години

толкова и разбираш от ракия като чета кви глупости си написал на бидон чувал захар ти варил ли си ракия някога ***

15

ined

преди 12 години

Според мене е по-важно от градусите е гроздовата да се прави от грозде, сливовата от сливи, а не от спирт, вода и есенции.

14

пияч разбирач

преди 12 години

При ракия над 50 градуса е играл яко шекера,хубавата ракия-отлежала е мека/мека топлина/както се казва, около 43,45 градуса.А иначе при много силни ракии съотношението е на бидон чувал захар- лакомия ,аматьорска работа.

13

кк

преди 12 години

бойко след цигарите,време е да забраниш и ракията

12

ivi

преди 12 години

Това ли е най-важното, с което да се занимава парламента ?!?!?!Нямам думи !

11

мара

преди 12 години

а закона за мМмарихуаната кога ще го изпишете, че ми писна да надничам иззад ъгъла ? :))

10

Хасковско меше

преди 12 години

Лангюр да пийм.Да не е 68+ каква ракия говорим

9

Анонимен

преди 12 години

в казан си се пекла, по тръбичка текла , ракийчицеее , светая мъченичицее

8

Един Българин

преди 12 години

Хубаво е да има такива регламенти за да няма опити за "шменти-капели" от производителите и да се опитват да ни продават някаква шльокавица (като смотаните сърби).

7

Човека_С_Бира

преди 12 години

Защото ракията е над политиката!Ракия е имало преди нас,ще има и след нас! - Неочаквана ваканция :)

6

Анонимен

преди 12 години

С чудесни неща се заниамава нашия парламент! Изводът е май, че бая любители на ракийката са се събрали там! Или пък може би професионанлисти!!!:D

5

Анонимен

преди 12 години

Срещу два златни пръстена цар Киро ще ви ги обясни как се правят нещата.

4

Дедо ви

преди 12 години

Отивам да му шибна 200 грама скоросмъртница !

3

Анонимен

преди 12 години

От 51-52 градуса препек по - убаво нема!

2

макето

преди 12 години

че кой пие парцуца от 40 града бре не си ли е 65-68 не става

1

грижа за човека

преди 12 години

И... ДА СМЕ НАЯСНО! НЯМА ДА ПУШИТЕ, ЩЕ ПИЕТЕ САМО ЯК АЛКОХОЛ!