194

a

преди 11 години

Знаеш ли г-н президент, че заплатите ни в БАН са колкото на чистачки. Искате квалифицирани хора, но със заплатите не се издържа. Високата квалификация не може да се оценява на около 250 евро, а разбойниците да са с джипове. Осен това, какъв пример дава Дяков с обидните си олигофренски приказки? Властта трябва да ужажава образованите хора. Добри, или лоши с това разполага нацията ни.

193

Анонимен

преди 11 години

тоя клоун *** ли ще ми говори за господ ,този ли дето на 24 май на един от най големите български празници избяга при папата да му подарява големи позлатени яйца .пфу ибрикчийска *** ***

192

мафия

преди 11 години

Кой господ??

191

Човек от народа

преди 11 години

Голям мозък- ха, ха, ха .........

190

uzunski

преди 11 години

Г-н Президент не богохулстваите ! Господ няма националност и е срамно от тази висока трибуна да говорите глупости, ще затвърдите мнението на хората че сте един бездарен човек които не знае да мери думите си и се захваща с теми далеч от неговото възпитание !И един пиян човек е селската кръчма не би си позволил волност , камо ли глава на държава !Явно вашите родители са атеисти и затова за Вас е все едно къде и какво ще говорите !

189

маг Мазнина

преди 11 години

Абе преди 20 години кой правеше хороскопите, че не се сещам? А?

188

anonimen

преди 11 години

Ne Gospodin Prezident,vav poslednite 60 godini Gospod bie po starite granici na Balgaria

187

Матейко Европейко

преди 11 години

"...Според държавния глава в България трябва да се знае, че има феодални старчета, които трябва да се слушат, а не да се вярва на врачки..."

186

Д.Благоев

преди 11 години

Васко ,яж на Боко масуря !

185

Анонимен

преди 11 години

Президента ако продължава да върви само на Запад,той в крайна сметка ще стигне до Изток.И после ко праим.Земята е кръгла все пак.

184

Българин

преди 11 години

Не му се сърдете ,че се изказва неподготвен. Бойко го е накарал спешно да вземе отношение.

183

Васил Василев

преди 11 години

ДО 228 !Имам въпрос. Ние парламентарна, или президентска република сме ? Пардон, може би забравих, че неофициално президента на Бг е подчинен на Боко, а и са от все и една *** *** - ГРОБ. И втори въпрос - Не ви ли заприличва тоя малкия *** Плевнелиев на колегата си Саакашвили ? Разбира се, че днес.бг ще отразява какво прави президента. Но кому е нужно тоя *** да се изказва по всички въпроси ? Кой го знаеше преди Боко да го прати на избори ?

182

Анонимен

преди 11 години

То по тази логика и земетресенията в Гърция и Румъния които станаха тези дни, не трябва да имат връзка с тези в България и Италия.

181

Анонимен

преди 11 години

Не ми се струва да нямат нищо общо земетресенията в Италия и България, първо магнитута е еднакъв,второ много близки по време,трето близки и като разстояние.По-правилно е да се каже:не знаем каква е връзката към момента.

180

Анонимен

преди 11 години

До 222 а бе ти и тука се появи от ВМРО ли ти плащат , как се преименува току така най-известния плаж на варненци , стига глупости

179

Васил Василев

преди 11 години

Тоя разбирко президента не може ли вече да млъкне и да спре да взема отношение по всички онези въпроси, по които изобщо никой и не очаква да има мнение ? Баси смешника ! Не гледам телевизия, за да не им гледам гадните физиономии. Кому е нужно и тук като отвори човек да ги гледа ?

178

Анонимен

преди 11 години

Plewnq, pak si se izkazal nepodgotwen

177

Камен до Марк

преди 11 години

Коментара беше от мен, просто обърках мястото за цифри. А плебей и обратен наричай сина си... ако изобщо имаш такъв. Ти си някакво скапано ченге или военен, и не виждаш по - далече от фурашката си! В най - добрия случай си някъв върл фашист, и си носиш в момента униформата докато пишеш коментари.... земи се гръмни... ама чесно!

176

ГЕРБ-новите еничари

преди 11 години

ГЕРБ отказва преименуването на местности във Варна след натиск от турския посланикПреименуването на варненски местности, на което беше даден ход в средата на май, е твърде вероятно да бъде проточено и въобще да не се случи, показва проверка на в. "Сега". От ГЕРБ - Варна обмислят дори отлагане на решението и чрез насрочването на местен референдум.Предложението за преименуването беше направено от общинския съветник на ВМРО във Варна и заместник-председател на Организацията Костадин Костадинов.

175

Анонимен

преди 11 години

Този човек продължава да развеселява!!! Нищо. И от такъв имаме нужда.