175

Анонимен

преди 12 години

Няма значение кой е 1,2,3... Има значение, че българина не поумнява! Не разбирате ли че с тези безлични предавания уж някаква надпревара се цели единствено да ви вземат левчето! Същото както при телефонните измамници. От 10 г. лъжат пенсионерите и все още им се връзват. За бога хора не пускайте смс-и за никакви игри, томболи, ТВ предавания и т.н. От това ще имате и финансова изгода и ще спрат т.н. реалити шоута.

174

до 171 от 162

преди 12 години

Метин е толкова българин,колкото е и Ахмет Доган!Такива дупедавци докараха страната ни на този хал.Слагай чалмата и отивай в Анадола,защото там ти е мястото,предател!!!

173

до 171 от 162

преди 12 години

Метин е толкова българин,колкото и Ахмет Доган!Миналото не трябва да се забравя!!!Такива дуподавци като тебе,докараха държавата ни на този хал.Слагай чалмата и отивай в Анадола,защото там ти е мястото,предател!!!

172

BG

преди 12 години

Nikoga ne sa mi haresvali plagietite,i za tova ne mi haresva i Metin s negovite kopirani tanci.Vsyka edna ot stupkite ,izpulneni v posledniq mu tanc e plagiqtstvana ot edin naistina golqm talant-Atay Omorzakov!Stiga ve4e s tezi Metinovi*veliki*dvijeniq,4e stavate pove4e ot sme6ni!

171

Гергана

преди 12 години

След като Метин е фаворит на публиката, как така същата тази публика избра Кристина!!!???

170

Анонимен

преди 12 години

Za poreden pat,vota na naroda beshe maipuliran.Dali izobsto imashe glasuvane?Mai NE!SMS se vrastaha kogato liniite biaha zarvoreni!!!Zastoli????

169

Зрител

преди 12 години

e, за всички е ясно за кого са отишли най-много SMSи.. Ясно е кой е таланта , нищо че е печелил 1 път.. Затова - следв път - никакви SMSи, да си гласуват сами

168

Анонимен

преди 12 години

METIN E NOMER 1 ,A DECHICATA BARZO V DECKATA GRADINA ZADA SI POIGRAETE !

167

Анонимен

преди 12 години

Не знам каква е връзката на момичето с Ветко Арабаджиев / милионера/- освен,че фамилиите са същите ,а и той е от от Асеновград ....може и да е случайно...

166

Анонимен

преди 12 години

На протест, срещу медийните олигарси ! ВЪРНЕТЕ ПАРИТЕ на СМС-ите които гласува народа, каква е тази пикла, срам и позор за такава корпорация като БТВ, "повече от телевизия" каква телевизия бе , абсолютни ***, на протест, стига мълчане и гавра с сосбтвените си пари !

165

Анонимен

преди 12 години

тая си знаеше, че ще спечели, гледайте, че изобщо не беше изненадана,а вкара някво изкуствено поведение, че е изненадана...блъскайте още смс-и и тъпчете гушите на ***...

164

мен

преди 12 години

Това е за бащата на момичето-Ботьо Арабаджиев:Министерството на земеделието и храните назначи за директор на новообразуваното Горско предприятие в Смолян инж. Ботьо Арабаджиев,съобщиха от пресцентъра на министерството.Арабаджиев е досегашен директор на Държавно ловно стопанство Чекерица и дългогодишен такъв на резервата Кормисош. В новото Горско предприятие се включват досегашните горски и ловни стопанства от областите Смолян, Кърджали, Пловдив и Пазарджик. 02.05.2011

163

Бат Бойко

преди 12 години

Казах: фенове на ДПС да не печелят. Какъв е тоя етил менимехмедалиев? Браво на българските таланти

162

999

преди 12 години

Ще кажа само едно - това "шоу" не заслужава талант като Метин! Той е на световно ниво! А такива малки деца, наистина не трябва да участват в конкурси за възрастни, но...те не са виновни. Тъпо, много тъпо.

161

Аз

преди 12 години

коментара ми е до 186

160

Левски

преди 12 години

Народе,народе вземаха ви левчетата и ви излъгаха за пореден път,а най-лошото е че се появяват бездушни хора които се опитват да скрият истината.Когато фактите говорят и Боговете мълчат.Вълшебството което Метин показа на сцената и отдавна невиждана емоция която предаде на хората пред екраните...това е неоценимо за нашата родина.Това че е печелил затвърждава още повече факта че той е безпорният талант на страната ни.Който не споделя това мнение не заслужава място в нашето отечество.

159

преди 12 години

ама как ти отива името, чак не е истина...

158

Анонимен

преди 12 години

Какви глупости се пишат . Това дете е самороден талант.И няма нищо общо с Ветко Арабаджиев.Боже,боже човешката простотия няма граници.Родителите на Кристина са лесовъди.

157

ХХХ

преди 12 години

Ти луд ли си???????????? какви са тези глупости къде ги пишеш на всички им стана ясно че всичко беше нагласено и btv страшно много се изложи истинският победител беше Метин ,този който народа избра,а всичко останало е една голяма подигравка

156

б.б.

преди 12 години

Да спечелиш такъв конкурс и 60 000 лв. на 12 години никак не е малко.Много ми е чудно за какво ще ги похарчи паричките!