133

РУШКОВ

преди 12 години

ГНУСНА ПРОПАГАНДА - СЕВЕРНА КОРЕЯ Е НАЙ - МИРНОТО КЪТЧЕ НА ПЛАНЕТАТА!НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ИЗМИСЛЕНИ МЕДИИ!!!

132

Анонимен

преди 12 години

Едни хора никога няма да разберат, че нещата имат две страни най-малко. Има приказка за слепци, които пипнали слон в различните му части и го описали. Това се опитват да ви кажат някои по-зрели и опитни хора-не всичко, прочетено в модерните медии, е така. Всеки има избор, има мозък и е жалко да не се възползва от него, а да взема наготово пропагандни и манипулативни информации. Опитвайте се да се информирате от много гледни точки, четете, размислете, съставете си мнение. Пример-Сирия.

131

Анонимен

преди 12 години

"Дневната ни порция храна беше 120 грама изгнила царевица" - е са, извинявайте, ама една червенушка ако не може да кара със 120 грама царевица на ден, начи не е никъв социалист. :)

130

до sevtus

преди 12 години

Е как защо да ходиш там? За да умреш от кеф разбира се. Буквално :)

129

до sevtus

преди 12 години

Хората *** от глад, ти ги изкара железен юмрук. Вярно има доста хора, живеещи в собствен, идиличен свят, незнаещи че навън се случват кофти работи.

128

Анонимен

преди 12 години

Защо да ходиш в Северна Корея, след като си и фен? Все едно да питаш феновете на СтарТрек защо искат продължение на сериала.

127

до sevtus

преди 12 години

Значи твърдиш че сталинизмът е справедлива система? Как си личи че си малък още. :) Явно нямаш изчистени понятия за добро и зло. Няма страшно, ще пораснеш и ще ги разбереш нещата.

126

до sevtus

преди 12 години

Виждам че изпитваш затруднения с разбирането на сложни съставни изречения, затова ще ти го кажа простичко: Има хора, на които като им кажеш "В космоса има това и това" вярват, но като му кажеш "Зад ъгъла има това и това", не вярват. Ти си от тези хорица. :)

125

Анонимен

преди 12 години

142Понякога остриетата срещат железен юмрук и се огъват като пластелинови клечки.

124

sevtus

преди 12 години

Аз съм фен на Северна Корея в ролята й на острие, която тази държава играе срещу една несправедлива от много време насам световна система...Защо да ходя там? Какъв е този съвет, лишен от човешка логика?!

123

Анонимен

преди 12 години

всички фенове на Северна корея, да си стягат багажа и да взимат самолета за там. (ама без връщане)

122

Анонимен

преди 12 години

VIVA SOUTH KOREA!

121

sevtus

преди 12 години

А иначе снимката е висша форма на голямо изкуство със сюрреалистичен оттенък, достоен за четката на Дали. Червеният фон, който е едновременно море и в същото време с равните контури, създаващ впечатление на застинал ураган, готов да помете своя враг и разбира се човекът на преден план, който се явява едновременно преден фон - рожба на своето време и в същото време авангард, острие на народа . Масите, готови да изскочат от миманса , в който са държани в продължение на хилядолетия, за да вземат процесите в свои ръце и да се превърнат в ударна сила. Цялата тази игра на контрапункти - застиналост-движение, масовост-индивидуалност, е в основата на всяка прогресивна идея в последните два века!

120

sevtus

преди 12 години

Виждам, че тук някои като 122 правят сравнения с разстонияието до Марс, опитвайки се да "докажат", че липсата на несетивен опит не е в противоречие с приемането на дадена теза. Само че въпросният г-н забравя, че математиката, физиката, астрономията боравят с определени величини, родени в продължителен спор на теории и концепции. Това гарантира поставянето на тези величини на една обективна плоскост, за да може след това на тяхна база да се формулира определен извод, каквото би било разстоянието до една планета. Може ли въпросният г-н да се опита да посочи кои са величините, с които борави въпросното изпра...нение, пардон съчинение, пардон отново - статия, за да можем въз основа на нея да направим определен извод за състоянието на живота в Северна Корея? Защото аз не виждам нищо друго освен думите на "очевидец", които ние трябва да приемем за чиста монета, без да имаме възможността да се запознаем с алтернативната позиция. Това не е обективност. Обективност, която стои в основата , както на науката, така и на журналистиката. Без обективност няма нито наука, нито журналистика. Има единствено пропаганда.

119

Анонимен

преди 12 години

Вечен живот за другаря Ким Чен Ун да води Северна Корея към светлото бъдеще!!!!!

118

хаха

преди 12 години

Доста семпла пропаганда , колко военни учения направиха щатите със южна корея на границата със северна но нищо не помага , щатите са просто една голяма уста , кои по дяволите са те ?Както и да е само *** гледат Си Ен Ен.

117

Анонимен

преди 12 години

Никой няма право да казва на другите как да живеят!Северна Корея не е страна на амеби, те си осъзават геополитическото положение, чувстват се заплашени, но съм сигурен, че няма да си сложат противоракетния щит на Балканския полуостров.

116

На 120

преди 12 години

Напомни ми за един епизод от детството. Пътувах с татко към квартал на града, в който градските велможи("първите паднаха в кърви, последните станаха първи") си спретваха квартал.Татко ми каза-"Един ден тези хора ще отговарят откъде са взели пари да построят това, някои може и да ги обесят". На слизане един мъж препречи пътя ни, приближи мазна муцуна до татко и му изръмжа:"Кого ще бесиш, ти, бе!". Един младеж скочи, хвана дъртака за яката и го хвърли в тревата. И замина. Беше около 1968.

115

Анонимен

преди 12 години

Преписват от задокеанската пропаганда!

114

прасчо

преди 12 години

А тук...Белене,Скравена,колко хора бяха убити за да се засити работническо-селската власт.Със съжаление констатирам,че тук все още има червени тикви,за които убиването на хора избрали свобода е уважително !!! Не ми остава нищо друго освен да ви тегля една майна !