170

FrodoVelikana

преди 12 години

Добро утро приятели !Искам само да кажа че тези които пишат против Р

169

Браво,момчета!

преди 12 години

Хахаха. Гледахте ли Битиви тая сутрин? Видяхте ли какъв бой са хвърлили на "братушките" в Слънчев бряг? Вземайте пример от бургазлиите. Браво момчета! Напердашихте пияните руснаци. Но малко сте ги били. Трябваше още кютек. Те само от това разбират. Беге е територия забранена за руснаци!

168

Анонимен

преди 12 години

който милее за Русия, да фаща влака през влашко и натам, ще ви купя групов билет с бдж

167

Анонимен

преди 12 години

който милее за Русия, да фаща влака през влашко и натам, ще ви купя групов билет с бдж

166

167,170,172

преди 12 години

събудих се и какво да видя , страшно големи българи е имало в нашата страна браво маладцъй, на горепосочените коментари , а на полуруската *** влади-мир плюсове , наистина неграмотността и абсолютното безхаберие са на голяма висота у нас , нямате право да се оплаквате от нищо за всичко сами сте си виновни.

165

рус футболист

преди 12 години

Най накрая и Руското оръжие да става за нещо,добра идея

164

Дo 181

преди 12 години

Пич, изобщо не е изостанала тази техника защото това не е самолетоносач в истинския смисъл на думата.Това не е нападателен кораб.Не е важно на колко години е това желязо.На него са качени установки "ГРАНИТ" "ЯХОНТ" и "ТОЧКА-У". Това "корито е в състояние да защитава сам цялото черно море.Един залп с "ГРАНИТ" и потапя целия шести флот.Изстрелват се 24 ракети които летят с 3000м/с.23-ракети летят на 0.5м от водната повърхност,а една на 1.5м.Тя е водеща.Малко се ограмотете преди да пишете глупости.

163

Анонимен

преди 12 години

Вече се чудят как да си рекламират технологично изостаналата военна техника. То когато направиш от единствения си самолетоносач спортно игрище е ясна работа.

162

Киркорчо

преди 12 години

След няколко години ще се нарича "ВЕЛИКИ ЦАР ПУТИН" ! Сигурно е.

161

Анонимен

преди 12 години

Ха ха ха ха ха ха оле мале ... неква мишка скрита зад монитора вика по Путин.... Ехе хе хе хе хе ми въри му го кажи у очите кат си такъв ербап. Приятелски съвет - върви на психиатър.

160

Анонимен

преди 12 години

До влади путконивЩе *ба майката разкатана комунистическа.Това джудже Путин и негивят братовчед Медведев да се ши*ат в техните комунистически манифести. Москва е мъртвец.

159

Влади-Мир

преди 12 години

СРАМ за България. Някакъв *** да заплашва Русия с ПРО. СРАМ, всички ли сме ПОМАЦИ? Има едно стихотворение "Даваш ли даваш, Балканджи Йово хубава Яна на турска вяра - Море войводо, глава си давам, хубава Яна на турска вяра не давам"

158

Анонимен

преди 12 години

Аве нежалкия 171 нашия самолетоносач къде се скита по моретата, че нещо ми се губи ?

157

Влади-Мир

преди 12 години

Като гледам има 4 МЮСЮЛЬманчета(казвам го през носа) .НАЦИОНАЛНИЯТ ПРАЗНИК винаги ще бъде на 3-ти МАРТ(въпреки берлинчанчета, англичанчета, американчета, плевенчанчета(не се отнася за града!!!). ПОКЛОН ПРЕД РУСКИТЕ ВОЙНИЦИ, ПАДНАЛИ ЗА СВОБОДАТА НА БЪЛГАРИЯ! Истинските българи ПОМНЯТ и когато се наложи ще помогнем на Русия, ЯСНО ЛИ ВИ Е ПРЕДАТЕЛСКИ ***, които предавате родината си за една "ПУКАНКА"

156

до 172

преди 12 години

До толкова са се вманячили в този Босфор, че даже са си кръстили един пролив на другия край на света до Владивосток Босфор Восточний. Но както вървят нещата до пет години Турция ще ги задмине по всички икономически показатели и тогава ще трябва да завладяват Босфора с атомни бомби.

155

Анонимен

преди 12 години

До 170 така е , знам много добре че русия днес е велика защото ние не можахме да изпълниме нашия си проект за Велика Бъкгария, тогава просто тях нямаше да ги има , толкова си можахме , а в историята няма ако ,те винаги са се стремяли към проливите , колкото и огромна страна да са нямат южно море за това сега държат толкова на Сирия , там е единствената им база в Средиземномоморието , да правят каквото щат да бъдат колкото си искат велики само да стоят по далече от България

154

Анонимен

преди 12 години

В проекта бойният кораб се е наричал още Советский Союз, при направата вече е Рига, при пускането на вода Леонид Брежнев, при изпитанията Тбилиси. Само по това се разбира колко жалка и смешна е историята на Русия.

153

до 167

преди 12 години

Защо спестяваш на Влади - Мир (сигурно се съпоставя с ленин) цялата истина за Светослав. Набучил на кол 20000 българи в Пловдив и заклал 300 български боляри, под предлог че защитава славяните по нашите земи. Всъщност стотици години по късно подпредлог че ни освобождава Русия на два пъти завладява и безчинства по българските земи.

152

Анонимен

преди 12 години

Rusnacite 6te si igraqt,kadeto si poiskat ,vaprosa e nie kakvo 6te pravim ?

151

Анонимен

преди 12 години

От 167 стиииииииииииига писнало ми е от вас