34

Анонимен

преди 12 години

Сори, Николич имах в предвид,а не Младич,ама то май разлика няма.

33

Анонимен

преди 12 години

Албанците са ясни,но аз им се чудя на сърбите с тоя Младич, съратник на Милошевич, който ги съсипа. Какво още трябва да стане за да разберат че не може все с рогата напред?

32

Анонимен

преди 12 години

30, България ще се запази етнически и културно ако раждаме деца и си спазваме традициите, а не като се борим с турците или с когото и да е било друг!Не турците и *** са виновни, че българите раждат малко деца!!!

31

bg

преди 12 години

Amerikano-hazarskija nacizum podkrepja muslemite na Balkanite.

30

БГ работник

преди 12 години

Млад,мил и секси го наричат само ако е мюсюлмански пационализъм.Ако е християнски го сочат като зъл и грозен.

29

gomor

преди 12 години

До 27. Просто се чудя кой. Бойко си трае и не закача Доган. За съжаление командира е бита карта /много разчитах на СДС/, РЗС с техния *** умряха, Волен е аут и то не останаха. Каракачанчето има просветления чат пат. И КОЙ?Загледаите се в снимката какви знамена веят шиптърите, все едно е правена от джама на албанското посолство в Израел пърдон САЩ.

28

bg

преди 12 години

Na snimkata vijdame albanski i amerikanski znamena.

27

Не си прав до 12

преди 12 години

Отминало е времето, когато турците искаха да ни превземат с война и сега искат да оставят само името България на тази страна, като се опитват да ни претопят етнически и културно. Лошо е, че наивниците им вярват, защото другите били "нацисти,расисти" и т.н. Затова и по медиите постоянно се вадят компромати за тези уж "расисти". Именно заради такава политика "Дръжте си всички ниско главите, че Турция пак ще дойде. За нас няма да е изгодно да се подаваме изобщо" сега има *** на страната.

26

Schsutzstaffel

преди 12 години

До 25 *88

25

Анонимен

преди 12 години

'Албанското националистическо движение има над 80 000 фенове във Facebook'...чудесни новини за античните мънкедонци и измислената им държавичка...

24

Анонимен

преди 12 години

Гоморе ,а защо мислиш че БСП ще те отърве от него , те са тези които са управлявали заедно с него

23

gomor

преди 12 години

Прави сте колеги, тия работи стават по тъмни доби мълчешком, ГЕСТАПО и НКВД са били най-активни нощно време и са вършили перфектна работа.Ако продължават така работите около Доган на другите избори ще гласувам не за БСП а за болшевиките само и само да не чувам нищо повече за него.

22

:)

преди 12 години

До 15;Така се прави! Аз познавам няколко човека, за които смятам, че са истински националисти. Нямат татуйровки, не движат с бръснати глави, никога не говорят крайно, усмихват се много, но в себе си толкова много омраза таят, че страх да те хване - ако не ги познаваш добре и през ум няма да ти мине какви ги вършат. Повече такива хора ни трябват, не *** без образование, мислещи се за скинари и наследници на арийците.

21

неолиберал педал

преди 12 години

Щом е *** нацизма е позволен.

20

Ибрахим

преди 12 години

Браво 15!!! Ето това е вече човек, мислещ и хитър! Пълна глупост е това, да развяваш знамена напред и назад, да псуваш турци и *** и да мразиш открито. Трябва скрито. На пръв поглед: мили, кротки и усмихнати. Обаче сгафи ли някой ***, да отидат 15 човека и на едно да го смелят от бой. А не да ходим да хвърляме камъни по разни джамии и да ни сочи с пръст после целия свят. Евреите са така, както го описвам по-горе.

19

Анонимен

преди 12 години

Вижте на снимката, под албанското знаме, колко АМЕРИКАНСКИ знамена развяват албанците и тогава помислете КОЙ има интерес от албанския национализъм и КОЙ се обявява изобщо срещу национализма - разбирай християнския!

18

Анонимен

преди 12 години

ДА КАЖЕМ СБОГОМ НА БОЛЕСТТА КОМУНИЗЪМ! ТОЗИ ВИД РАК СЕ ОКАЗА ЛЕЧИМ!СЛАВА ТЕБЕ ГОСПОДИ!

17

gtf

преди 12 години

до 12, и кое е здравословното бе умник, да бачкаме и живеем на ръба на мизерията, докато *** получава помощи, лежи по гръб и докарва доходи по-големи от нашите. Другия път, като пишеш кое е здравословно и кое не, се замисли за баба си със 200лв. пенсия как изкарва месеца, при условие, че е бачкала 30 години...

16

Наакан нациоанлист

преди 12 години

И по времето на Хитлер национализма се приемаше добре от отрепките, но накрая яко им го туриха ;-) После сръбските националисти поеха големи и едри, та сега са на път да изгубят и малкото им останало от сръбските територии. Явно албанските и те са поели по ОСРАНИЯ път на национализма и накрая и на тях, както на всички други националисти, ще им го турят и страшно много ге ги заболи.

15

Блюки

преди 12 години

Какво да не и подценявам на Европа? Умрял кон,пълен с толерасти и ислямофили. Едновремешните европейски столици,които са били център на културата и цивилизацията,днес приличат на чаршии от Близкия изток,а по улиците им щъкат някакви черни нинджи, които ако си покажат лицата, получават бой от правоверните им мъже . Тази Европа ли да не подценявам. Нито кръстоносците съществуват, нито унгарците и австрийците, които най-много са били ислямските нашественици, са фактор в днешно време. Пълна скръб...