317

Анонимен

преди 12 години

на пък аз няма да си платя ! да видим какво ще стане , ще ме изгонят ли ? *** нещастниците как те задължават само ... тая дебелата не се и съмнявам че ще издържи на земетръс , кой знае от колко хорица е смукала кръвчица мама й свинска .... то ясно че никой няма да излезе на протести както белите хора в чужбина ама дайте поне да ги махнем тия на изборите че вече става смешно с наглостта им

316

Дедо ви

преди 12 години

Ейй тея хитреци и намордници окичени с дебитомери за въздуха който вдишдишаме и издишваме ще ни надянат.НЕЩАСТНИ ГЕРБЕРАСТКИ ***.Докога ще ги изтърпим е въпроса?---"Търпи народът нашТой има петстотин годишен стаж"Р. Ралин

315

Анонимен

преди 12 години

"Лиляна Павлова иска и застраховката на сградите да стане задължителна" На *** ......не щеш ли? Геврберска напаст...

314

Атака

преди 12 години

2016 нито 1 *** колиба няма да има паспорт!

313

Анонимен

преди 12 години

Герберските графоманчета , къде се скрихте ?

312

Анонимен

преди 12 години

Бера му кахъра на Цветанов , с тия 6 апартамента , как ще им плаща паспортите !!! Бая консултации ще трябва да дава !

311

Анонимен

преди 12 години

Нашата кооперация е близо 200 кв. метра, строена 1966 година и е монолитна. За сега положението е добре, след няколко земетръса над 5.8 и няколко по-леки. За нея ще трябва да платим 600-800 лева 6 семейства. Повечето пенсионери, едно семейство го няма, има безработни. Изобщо ще се пълни гушата на застрахователите ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! Никой не пита как и от къде ще отделим тези пари наред с другите разходи, които всеки ден растат. И като я платим какво ще стане ако има разрушение? Ще покрият щетите ли?

310

ИВО

преди 12 години

ХАЙДЕ ПОЧНА СЕ! ДАЙТЕ ЗА ТОВА,ЗА ОНОВА,ЗА ЗАСТРАХОВКИ,ЗА ПАСПОРТИ....НЕ! ТОЗИ ПЪТ СГАЗИХТЕ ЛУКА,ТА ЧАК ЗАСМЪРДЯ,ЗАЩОТО Е ИЗГНИЛ.ПАРИ НА КУКОВО ЛЯТО!СТИГА НАРОДА ВИ ХРАНТУТИ!КОЙТО Е НЕНОРМАЛЕН ДА ПЛАЩА.

309

Aman

преди 12 години

Гнусни крадци - спрете се !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

308

bzm

преди 12 години

Taz e mnogo puhkawa i glupawa

307

Томас

преди 12 години

Езекиил 7:19Среброто си ще хвърлят по улиците, И златото им ще им бъде като нечисто нещо; Среброто и златото им не ще могат да ги избавят В деня на гнева Господен; Те няма да наситят душите си, нито да напълнят червата си; Защото о тях се спънаха и паднаха в беззаконието си.

306

Томас

преди 12 години

332За каква демокрация говориш - сега управляват същите гнусни комунисти .

305

Томас

преди 12 години

300Виж сега - да го направят по желание - щом ти искаш - правят ти такъв паспорт - плащаш си като поп - оправяш се. От къде на къде, аз който съм сигурен в качествата на моята сграда - трябва да доказвам на някой си нещо си? Не ми трябват техните обещетения, които така или иначе няма да ми дадат - не искам да си измислят глупости, за които да ми вземат парите. Сит съм - на хората по 40 години вземаха пари за пенсии - окрадоха ги сега пари няма - примери още много могат да се дадат същата работа е и това ЗАЩО ТРЯБВА ДА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО?

304

ггг

преди 12 години

1 500 000 български граждани не плащат здравните се осигуровки от немотия,десетки хиляди са с пенсия от 136 лева,младите и интелигентни българи напускат страната,а другарката от снимката пак за пари говори.Фирмите за паспортизация са на бивши и настоящи управници,бъдещи милионери...За нас,писачите има само една утеха.Гледайки снимката виждам кой изхаби ни тоалетната хартия.

303

Анонимен

преди 12 години

Що ревете бе ? Нали искахте демокрация ? Вие кво си мислихте , идва някой богат американец или шейх от Катар и ви изсипва по един чувал долари ? Да ,ама не ......Яжте си вкисналата демокрация и си плащайте , иначе няма панелки !

302

аз

преди 12 години

Нема страшно. Имаш неква панелка 70 кв. За тех. паспорт по 8-12 лв. (тая нека ми покаже фирмите дет взимат по 3-4) ще се ръснес там некви жалки 700 лв., да не забравяме за тоя за енерг. ефективност още два пъти по толкова демек 1400 лв., после ще се ръснеш още 10-15 бона, че да ти го санират по задължително предписание, после я за врата на асансьор 7-8 бона, я за вграждане на кабелните инсталации, после и друго ще измислят :). Да не забравим и по има нема хилядарка за задължителна застраховка :), кво му плащаш изобщо :))). Ама който иска да е горд собственик ще си плаща :))) иначе веднага ще се намерят услужливи хора, да ти го напазаруват на една-четвърт от цената на публична продан :)))

301

Анонимен

преди 12 години

Изглежда приказката за празните джобове е удобна за празните ви глави ! Марш обратно на село в обора при прасетата и кравите !

300

327

преди 12 години

Споко бе човек, споко. Аз пред и години още съм го казал, че и тоя момент ще дойде, да приберат жилищата на хората, щот това 80% да имат имот направо си боде наште братя от ЕС и НАТО в очите :). А кат гледам, преди да ти ги приберат ще трябва да им ги паспортизираш, сертифицираш и ремонтираш, та даже и топлоизолираш пък като се набалбукаш с кредитчета за цялата тая работа ще дойде и момента на взимането :)))

299

325

преди 12 години

Ти май закона не си го и помирисвал :). Айде вземи го прочети и с огромно очудване ще установиш, че т.н. от теб паспортизация ще бъде само на хартия и никой даже няма да си направи труда да се разходи да ти гледа блокчето :). А виж за предписанията това вече ще е много готина касичка :))). Ти така или иначе почнаха. Ако си проспал миналата седмица си гласуваха неква измислена наредбица за асансьорите - ще те задължат да слагаш доп. вътрешна врата - по оценки ще ти струма 5-7 бона. А честито :)))

298

Анонимен

преди 12 години

И какво ще ми помогне една хартийка при земетресение? Виждам само поредния мерак да ми се бръкне яко в празния джоб под всякакви благовидни предлози, чисти измишльотини. Чиновниците да си оправдават службиците, че и застрахователите /бившите мутри, да уточня/ да получат яко приходи. Един покрив имаме над главите си и той вади очите на паралийте и се чудят как да ни го вземат чрез данъци, паспортизации, саниране и други "екстри".