37

do 42

преди 12 години

Ей *** *** си бе, не се ли сещаш още ?

36

Жоро-бг

преди 12 години

До 43,а бе *** Пиронкова е на 24 и досега е изкарала 2 милиона долара, само от наградни фондове, без да броим рекламите. Ти колко милиона изкара мишко? Айде потапяй се в ***...

35

Алов

преди 12 години

Слабак с претенции е най долното нещо дето може да съществува ! То и оная чавка Пиронкова се мислише за нещо , но е пълен инвалид на корта.Стига са давали тези простаци по телевизията за да не ни вдигат само кръвното. *** в спорта. Като нищо не могат да правят решили спортни звезди да стават. Еи там по полето да садят чушки и поне да има полза от тях тогава.

34

DO 38

преди 12 години

Stani prostitutka togava ,tvoi problem .

33

До 17

преди 12 години

Е, и к'во като се казва Алберт момчето ? То сякаш Петър, Иван, Владимир, Мартин и Александър са "български" имена...Само български комплексар може да напише такава простотия. Да е жив и здрав и дано успее, а вие *** в ***.

32

възмутен

преди 12 години

Поредната федерация , която не прави нищо за добрите си състезатели . Питам се , необходими ли са тези чиновници , които гледат само собствената си изгода и не ги е грижа за българския спорт . В Министерството на спорта е пълно с такива и затова спортът ни е на това ниво .

31

Жоро-бг

преди 12 години

А бе *** импотентни вие ли ще развате на жената как да си кръсти сина бе. Потапяйте се обратно в насрания *** откъдето се изпълзяли.А Алберт да се отказва от бг гражданството и да мисли само за кариерата си, защото много е жертвал за нея, всичко друго е ала бала. Простото и железно правило е отиваш там където ти предлагат най-много и най-добри условия. Псевдо ***-патриотизъм е за некадърниците, които никой никъде не ги иска и това им е единственото оправдание за неуспехите им.

30

до 28 от qwer

преди 12 години

Ей ***,ти бил си в цивилизована Европа бе,керкенез ? Аз съм тук отдавна и не мога да кажа,че е пълно с бг ***,а и това е професия от преди Христа *** *** и тук тази професия не е пренебрегвана,не случайно проститутките печелят много добре и живеят хиляди пъти по-добре от теб *** ***.Да не би сексът да е престъпление тъпанарино и ако според теб е такова,то тогава спри да чукаш *** до тебе черна ***.Не ме трийте ей днес.бг !

29

Aлов

преди 12 години

Поредният некадърник в нашият спорт.Нищо не става от това еврейче.

28

гаден шоп

преди 12 години

Не са емигранти! Просто от една-две години тренират в австрия, защото тук няма условия, а и има с кого да се състезават! Тук все по-малко хора могат да си позволят, децата им да тренират този спорт!

27

От верни другари

преди 12 години

Дими, Марти... Не мога да го позная! Тотално се шашнах...Да сте здрави и да им се радвате, още повече успехи занапред!!!Поздравете ги специално, поздрави от Канада!

26

До 28

преди 12 години

Аферим напълно си прав !

25

До 31

преди 12 години

Ти всичко ли обръщаш в пари? Ти за колко се продаваш? А майката ти за колко ще ми я продадеш?

24

Гошко до 22

преди 12 години

Това е заради огромните им комплекси!!! Винаги ще си останат посредствени малцинства без развитие и бъдеще!!

23

Анонимен

преди 12 години

Аз не разирам какъв е проблема да се състезава за друга страна, това му е професията така че където плащат като хората там ще се състезава. Не е длъжен на никого за нищо.

22

До 24

преди 12 години

Жал ми е за безродник като теб! Щом за теб род и родина са изпразнени от съдърание думи, то логично и семейството губи смисъл.

21

İstinata

преди 12 години

Wie balgarite ne ste nacia ne osaznavate kakvo e dasi pomagate edin na drug , segashnoto polojenie na darjavata e poradi vasha vina , zahstoto nqmate qsna predstava za jivota kato cqlo , samo mislite za sebe si marzeliviste , slepiste, slabiste i sled 100 g tka shte bade zashtoto to vie mantaliteta i dokato ne si go promenite sami tka shte bade .Vishte si jenite dashterite cqla evropa e palna s Bg *** ot balgarski proizhod ne ot *** (i ot tqh gi ima ama ne chak tolkova mn ) Osaznaytese !!

20

Анонимен

преди 12 години

Австрийската школа, австрийското възпитание и австрийските условия са направили не едно и две австрийчета шампиони - защо статията е фиксирана само върху австрийчето с български акцент - на кого му пука за акцент и паспорт в днешното време - разкажете за всички там!

19

ссссс

преди 12 години

Аз съм роден в Америка и наще са ме кръстили Анди което и мен много ме дразни ама какво да направя... успех на момчето

18

chach

преди 12 години

ne si zanosvai desata ami vednaga se saglasiavai da se sastezavat za druga federasia.bg moje samo da gi izpolzva.