134

тя

преди 12 години

Поредната ГОЛЯМА ЛЪЖА за това как /в случая българин/ отива и САМО след седмица вече работи в някаква си компания. ТОВА СА АБСОЛЮТНИТЕ ГЛУПОСТИ. РЕАЛНОСТА Е СЪВСЕМ ДРУГА И ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СЕ УБЕЖДАВАМ,ЧЕ ПОДОБНО/СЛАГАНЕ/ ПОЛОЖЕНИЕ ТИ СТОЙКА ПАРТЕР...НЕ Е В ПЛЮС НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ. АКО ВЗЕМА И ВИ ОПИША ИСТИНАТА ЗА БЪЛГАРИТЕ ЖИВЕЕЩИ ТУК И КОЙ С КАКВО СЕ ЗАНИМАВА И КАК СЕ Е "РЕЗЛИЗИРАЛ" С ЕЙЙЙЙЙ ТАКИВА ОЧИ ЩЕ ГЛЕДАТЕ И НЯМА ДА ВЯРВАТЕ. ТЕЗИ ДНИ ЩЕ ЧУЕТЕ ОЩЕ ЕДНА ЖЪЛТА "НОВИНА" .

133

р в

преди 12 години

Човекът споделя наблюденията си и според мен иска да каже, че и в Западните страни живота не е толкова ИДЕАЛЕН, колкото ни го представят. И там има корупция и всичко останало като у нас, но не е толкова явно и показно като тук. Няма такова понятие като идеална страна! И те и имат слабости.

132

Анонимен

преди 12 години

голяма измислица :)

131

Анонимен

преди 12 години

мнооого червен сайт :)

130

Анонимен

преди 12 години

Според мен, статията е базирана на споделяне на опит от българин живеещ в САЩ, и по-специално Ню Орлеан. Обвиненията, че ръсел мозък и давал съвети, както търсенето на някаква провокация или конспирация са безпочвени и типични за ***. Съгласявам се с констатациите на гн.Иванов, но уви-това са само изводи, които всеки, който живее в България през злополучните години на "Преход" към мутро-олигархичен капитализъм може да види с невъоръжено око. Какво да правим се пита в задачата.

129

До 145

преди 12 години

Хахаах кон и ора добре е не ми трябват стотинките ти имам си достатъчно

128

Анонимен

преди 12 години

този матрял е като изсмукан от продуцентите на шоуто на славипитам се защо са го изтипосали от Силистра а не от Тутракан

127

до 140

преди 12 години

защо си толкова узлобен немога да разбера аз просто пиша на човека които стои тук смее ви се и ви убижда без причина .... и нямам намерение да се карам с теб обиждаи ме колкото си искаш не ме интересува тук е единственото място кадето можеш да обиждаш хората без никакви последствия разбирам те тук е твоя отдушник но не сме виновни ние че всеки ден живота те мачка и тъпче

126

Анонимен

преди 12 години

нашенеца го е натиснала носталгиятаи гледа да се разтовари някъде

125

Ф.С.В

преди 12 години

хахаха кося тревата и нямам мозак ---а Мозък се пише --момченце от село на 16 г,,,, ами да заможен съм --имам кон и ора хааххаахахха ела да ми изкопаеш нивата да ти дам някой лев

124

до 140

преди 12 години

Ей,*** ***.Изключвай си нета и не се обяснявай.Че утре заможния ти татко да не ти дърпа ушите.Нета е опасно място за лайнета като тебе.

123

гха

преди 12 години

Ае що ни занимавате с мнението на някой си господин никой.Тоя *** не е човека,който ще ми определя мирогледа за квото и да е било.Не му харесвало там *** стои.***,типичен бг ***.

122

Анонимен

преди 12 години

Сбъркан ни е copy-paste-ът от Русия

121

Анонимен

преди 12 години

Този какво прави сравнения от съединените щати? Колкото и да не е съвършена Америка, такива простотии и абсурди няма... Не уважавам хора, които отиват да живеят в чужбина и хвалят България...

120

до Ф.С.В

преди 12 години

Еи *** и родителите ми са заможни хора но не парадирам никога с това смотан комплексар такива като теб нищо нямат . Живееш в двустаен апартамент и тук лъжеш и обиждаш хората ако беше нещо особено нямаше и да пишеш по този начин кои знае в коя къща си чистач или косиш тревата и мечтаеш .... аз сам на 16 а ти сигурно си над 30 лошото е че имам повече мозак и сам по възпитан от теб

119

Dr. Mengele

преди 12 години

И какво лошо има в това. Естествено, че един *** не може да си позволи образованието и здравеопазването, което аз мога, съответно аз ще живея двойно по-дълго от него, а децата му ще чистят кенефите на моите деца.Какво лошо и нередно, пак питам аз? Нормално е, който има акъл и е работлив, да получава повече блага от мързеливите *** дето само цъкат с език, че някой друг им е виновен.

118

ФАШИСТ

преди 12 години

до 137 - а цирейчето на дупето :)))

117

Ф.С.В

преди 12 години

Имам пари --а акъл нямам --е това не мога да разбера ? хахахахахахахааххахаха

116

Анонимен

преди 12 години

Абе като ви чете човек ще рече, че живеете в Бангладеш или Афганистан... Аз винаги си ям каквото искам, често ходя на ресторант, пия марков алкохол и то доста рядко, нося дрехи за няколко хиляди лева... и... изненадващо за вас, само от началото на годината съм похарчил към 500 лева за книги ;) Може би проблемът е във вас?

115

циганин

преди 12 години

Копирайте и помощите за безработни и децкити чи дицата гладни. Нй добри вдигнети данъцити да има пари за еврапейски помощи.