46

valeri

преди 12 години

Поздрави за старият войник. Да е жив и здрав още много години.

45

Анонимен

преди 12 години

85лвл войник срещу 35лвл бандит ... Дано оздравее ветерана! Респект!

44

???

преди 12 години

Ама и шегички си прави съдбата с хората. Да оцелееш в най-кървавата война в историята на човечеството и да бъдеш ранен в собствения си дом от един пикльо, дето дори в м.дете на баща си не е бил, когато ти си се сражавал. Дано не умре от това човекът, дано се оправи. Подкрепям писалият по-долу съфорумец - да върнат спермата на баща му на *** отзад.

43

ПОКЛОН

преди 12 години

Мъжът, ако е мъж, е такъв и на 87 години. То или имаш топки или нямаш,а този стар войн явно има. Дано оздравее. А *** си е намерило майстора. Заслужава си съдбата, даже само затова, че е вдигнало ръка на човек два пъти и половина по-възрастен от него.

42

но комент

преди 12 години

Жестока война, като втората световна ,е страшна школа за убийства.И подготоваката тогава за ръкопашен бой и за бой с ко ниво-знаело се е, че наученото ще се прилага на истина.Освен това, за убилия 5 или 10 човека по време на войната няма психическа бариера да убива.Така че този *** който е влязъл во дома на стария войник е изкарал лош късме-попаднал е на не когото трябва.

41

WW II

преди 12 години

Дано Господ даде сила, здраве и още дълги години живот на ветерана.

40

тишо

преди 12 години

абе тия коментарии кой ги чете освен нас писнами вече от безхаберие имам си градинка с череши как да я опазя набиеш някой той те съди че е влязал в твоя собственост е кво се прави

39

Киркорчо

преди 12 години

Всеки ден в Русия стават такива неща, обаче много убиват старците за пари и ордена. Този дядо е велик войник, много здраве на Вас и да живеете още много години!

38

Анонимен

преди 12 години

Спастрени е архаизъм и означава именно спестени, нечия друга е некомпетентността този път, не на днес.бг...

37

Анонимен

преди 12 години

Така трябва нападат те колиш ги, мен са ме нападали това е шок и ти остава травма за цял живот, отървах се само с уплаха защото реагирах много бойно, а ако имах и нож тоя *** щеше да е при Св.Петър и нямаше да ми тежи на съвеста.

36

онбашията

преди 12 години

виждате ли, мъж е това, браво! ако беше в българия щеше да се оправдава че закона защитава магналите и да пусне крадеца по живо по здраво. няма топки българина

35

Анонимен

преди 12 години

"и се опитал да отмъкне спастрените пари и ценности",какво значи "спастрените",за първи път чувам такава дума,за "спестени" съм чувал,ама за "спастрени" не бях чувал,явно от "ДНЕС.БГ" пак показват некомпетенцията си.

34

Анонимен

преди 12 години

Ако и тук променят закона за частната собственост,ще има по малко грабежи,ще има страх в нападателите !

33

duhku4e

преди 12 години

Браво само така с престъпниците,трябва да има повече такива хора............и да не се съдят,тогава престъпниците ще започнат да се замислят!!!!!!!!!Браво.....браво!!!!!

32

dedenze

преди 12 години

Евалла на стареца, дано се оправи ! В цивилизования свят, притежаването на оръжие е разрешено и е въпрос на чест! Мислите ли че някой *** ще си разреши да влезе в дома ви посред нощ и ще задигне часовника ви от ръката ако го чака зареден пищов ? dedenze.blog.bg/lifestyle/2011/12/17/oryjie.868268

31

Анонимен

преди 12 години

Абе у нас ако те нападне куче и го убиеш, пак ше те съдят

30

Анонимен

преди 12 години

Като "Ворошиловски стрелец" !!!!!!!!!!!!!!

29

Коко Лудия

преди 12 години

ДА НО ТУКА Е ДРУГО - СЛЕДСТВИЕ , СЪД - ЩЕ ГО ПРОПИЛЕЯТ , ХЕЛЗИНКСКИ КОМИТЕТИ ЩЯХА СЪЛЗИ ДА ЛЕЯТ ЗА НАПАДАТЕЛЯ , КОЙТО Е УБИТ,ЖУРНАЛЯТА ЩЯХА ДА ВОДЯТ ПОЛЕМИКИ ПО МЕДИИТЕ КАКВИ ЧЛЕНОВЕ Е НАРУШИЛ ДЯДОТО , КАК Е ТРЯБВАЛО ДА ПОКАНИ НАПАДАТЕЛЯ В ДОМА СИ ДА МУ ДАДЕ КАКВОТО ИМА И Д АМУ СЕ ИЗВИНИ , ПОРЕДНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО - ЧЕ СМЕ СКАПАНА ДЪРЖАВА С НЕНОРМАЛНИ ВЛАСТНИЦИ , КОИТО ТЪРПИМ

28

юнак

преди 12 години

в ***,възрастния човек щяха да го осъдят дето наръгал мръсния магал.

27

Анонимен

преди 12 години

браво на човека, дано се оправи