28

spagna

преди 12 години

*** простотията! Какви очаквания може да има България от Афганистан, бе???? Ние нямаме нищо общо с тях. Това е пълна лудост. 500 хил. долара ще хвърлим на вятъра ей така. Ами ние? Ще продължаваме да пращаме плоския антибългарски данък, за да пълним гушите на капиталистите американци.

27

velofan

преди 12 години

Естествено, че ще "финансираме", нали затова ни приеха в НАТО - ДА ПЛАЩАМЕ...

26

Biser Dimov

преди 12 години

Страната ни ще насърчава финансовия принос на страните членки към мисията в Афганистан, та ние с триста зора убедихме арабите да налеят за тях символична сума в икономиката ни и сме доста назад по отношение на чужди инвестиции дори в сравнение с румънците. Самият Плевнелиев тръгна на посещението си в САЩ не толкова за тая среща на върха, колкото да търси инвеститори, че никакви ги няма на хоризонта.

25

Mihail_Kasabov

преди 12 години

Време е да се махаме от там. Плевнелиев вместо да преустанови престоя ни в Афганистан, той го удължава. Сега комунистите ще го изядат с парцалите, защото им дава повод.

24

Боцко

преди 12 години

Да бе - останахме без летци, а тези, които още храниме, имат по 200-300 часа нальот годишно, защото няма кинти за гориво и части!*** М !!!!!

23

Анонимен

преди 12 години

Най-голямото предателство на българската държава е, че вдигнахме само един паметник на братските американски летци заслужено бомбардирали София. Възнамеряваме да поправим тази наша грешка, като вдигнем още паметници на нашият най-голям и загрижен за нас съюзник! Началото ще бъде поставено с паметник на храбрия и справедлив американски каубой, бранещ родината си от кръвожадните индианци. За прототип на паметника ще бъде използвано благородното лице на Джеймс Уорлик, заяви усмихнат президентът.

22

kompot

преди 12 години

французите си изтеглиха контингента, а ние не можем! много ми е странно това! но в случая росен няма думата, той само слуша и изпълнява

21

bezpartien

преди 12 години

не са много тези пари, но могат да бъдат изхарчени и много по-разумно! просто си изтегляме войската оттам и приключваме цирка, но на плевнелиев не му стиска да го направи това

20

edin_bulgarin

преди 12 години

Росен е изпаднал в някаква поамериканчена еуфория и си мисля, че като си дойде у нас ще падне от високо. Сигурността е важна да, но в случая рентабилна ли е?!

19

цеко

преди 12 години

нека народа да гладува а ние да храним талибаните....срам за българския президент да обрича на глад собствение си народ...

18

levskarcheto77

преди 12 години

Плевнелиев, що не ги извадиш тия пари от твоя джоб - нали си голямата работа? Как може да ни заробвате като данъкоплатци с толкова много пари на години - аз съм възмутен и то най-вече от спокойствието, което изпитва Росен Плевнелиев.

17

lelia_marche

преди 12 години

Защо имам странното чувство, че не се простираме според чергата си Росене?

16

svirchovina

преди 12 години

Браво, Плевнелиев, браво! Сега на тая беднотия и мизерия - продължавай да наливаш пари за контингентите, които дори не пазят българските граници - Обама ти е промил мозък, ама то това е най-лесното нещо, което може да направи с теб американския президент. Срам за България.

15

unizen

преди 12 години

urraaaaa! tazi marionetka (na bojko jena mu) da dade tiq pari ot djoba si ne ot na6ite v bg nqma pari za hartiq ,kru6ki ,mastilo boq daje si kupuvame ot zaplatite koito sme zarabotili a toq pomak na majmunite pari 6te dava da gi dadat za lecenie na bolni deca kvo pravqt duduci na amerikancite DA JIVEE RUSSIA DRUGARI!!!

14

Кико

преди 12 години

Муухахаха! Имаме 3 хеликоптера, за които още дължиме пари, не могат да платят керосина на 3-те ни изтребителя, които ни останаха, ама ще наливаме по един милион лева в Афганистан! *** грозната сценка! Тия гербаджии съвсем изтрещяха, май...!

13

georgi-arm.oficer

преди 12 години

Bravo g-n. Glavnokomandva6t "EVALA" ,500 000$ za afganistanskata armij i 0 za va6ta ,mnogo xitro!Golemi ste stratezi sus onaj "karikatyra" ANIo Angelov,otkade 6te vzemete parite??????????? A da ....ot sukra6tenijta koito steritat drygij mesec vuv Vraca ,Pleven,........i o6te znaini i neznaini garnizoni!NA TOVA PREDI 100 G . SA MY VIKALI NACIONALNO PREDATELSTVO, ama kvo vi puka vie sled kraj na mandata si zaminavate v 4yzbina , a ostanalite ne6tasnici tuka da se opravjt koi kakto nameri za dobre

12

позор

преди 12 години

Боко *** отново завъртя тлъстият си ***,а тези който избраха този *** Рамаданчо-Росенчо-да си ....!!!

11

Ястреб С*

преди 12 години

Винаги съм бил убеден, че България е единствената страна в света, която може да оправи Афганистан! Или казано иначе - де си тръгнал бе *** с голия си *** да оправяш света!

10

KOKO

преди 12 години

Финансираме еврейската американска индустрия.Те си продават оръжието,афганистанците се трепят по между си а по този начин населението на земята се намалява.Отваря се работа и работна заплата за войници и военни на гърба на европейците.Милиарди на година се хварлят заради десетина еврейско американски военни магнати.Това се нарича демокрация която сащ изнася в света.Световния елит трябва да се смени и военните да оставят властта на народа

9

Tina

преди 12 години

Финансираме афганистанската армия, но своята армия премахваме, защото не можем да я финансираме...?!?!?!Толкова сте смешни и жалки, че чак вече не ми се коментира.