100

Патриот

преди 12 години

ние какво спечелихме от *** и педалския ес а ????

99

Реалист

преди 12 години

До 155 - Е нема що - Сърбия така си е "удвоила" територията, че сега нема излаз на нито едно море - може би имаше в предвид Югославия - *** тя вече не съществува :)

98

do 159

преди 12 години

Доста елементарно разсъждение!

97

До Нов Световен Ред

преди 12 години

За Сърбия има два пътя (както и за България) - или в Европейския съюз, или в Съветския съюз. Новият Световен Ред може би трудно приложим, но Старият Световен Ред е истинското зло - там ли искаш да се върнеш?

96

Нов Световен Ред

преди 12 години

Братя сърби, не ви трябва никакво "интегриране" в Европа !Сърбия е имало много преди някой от така наречените европейски държави ..."Интегриране в Европа" означава казано на *** език ПОРОБВАНЕ от богатите европейски държави на по-бедните и по-малки.Новият Световен Ред е огромно зло, което ще приключи с фатални последици за цялото човечество.Глобализмът е съществена част от Новия Световен Ред.Той обезличава, асимилира и обрича на изчезване по-малобройните народи като сръбския и българския.

95

ТЕТКА МАРА

преди 12 години

ПРАВИЛЕН ИЗБОР НА БРАТЯТА СЪРБИ !Ако бяха избрали другия -- Б. Тадич -- който е американско ***, и обещаваше райски живот, когато Сърбия влезе в ЕС и НАТО, той щеше да направи Сърбия това, което е сега България -- тежка мизерия, отчаяние и безнадежност.Сега, въпреки икономическите трудности -- не забравяйте, че Сърбия води четири войни -- положението там пак е по-добро от българското. Средната им заплата е 400 евро -- два пъти по-висока от българската.А сега Русия ще им помогне, в това няма съмнение. Сърбите са най-голечите русофили, в цялата си история никога тази страна не е била против Русия, за разлика от България. И затова руснаците ги уважават и обичат далеч по-вече отколкото нас българите. И с право, ние сме продажници, Въртим си *** към този, който е по-силен, или ни прилъже с по-вече келепир.

94

анонимен

преди 12 години

Направи впечатление, че въпреки различията изборите бяха културни, без взаимни обвинения! А ББ,който не хареса вота в Кюстендил обяви, че бил "купен"! Щом като премиерът повтаря медийни заглавия и установява, че няма закони и изборите са "купени", то какво остава за гражданите!Прави също впечатление, че"Ню Йорк Таймс" рупорът на амер. политика веднага заговори за "втърдяване" за сръбските интереси в Косово и подкрепа на интересите на Русия!Не е ли намеса във вътрешните работи!Непрекъснато ръчкат

93

Анонимен

преди 12 години

Сърбия, подобно на Унгария, е в много тежка икономическа ситуация и фалит и победата на фашистите на Николич, както и на Урбан в Унгария, не е изненада. По-интересно е какво ще стане с границите на Сърбия и Косово, както и с бунтовете на албанците в просръбска Македония.

92

gomor

преди 12 години

до 9030 000 дка. - 1 000 мегавата. Това е проекта. И никъде не съм писал "най-голям на балканите" а най-голям в света. Първо се научи да четеш.А на кой и къде ще продават фиат им драме на ..а, колкото на мен ми дреме за китайските коли на Гришата. Важни са инвестициите, работните места и да върви търговията.

91

Анонимен

преди 12 години

Абе професори забравяте ли кой ни подари т.н. "Македония" и тя ни е дар от "сръбските братя" в кооперация с нашите продажни *** , които обичат повече Русия , отколкото собствената си държава , както казва 148 вие сте за лагери !

90

Анонимен

преди 12 години

И сърбите както и македонците и гърците се изживяват за нещо повече от съседите си.Колко им е културата на сърбите(младите) може да се види всяко лято по морето.Такава липсва.Държат се като хуни алкохол ,викове и надменно отношение към нас включително и от жените им.Жалкото е както уточних ,че това са младежите им така ,че нищо добро не ги чака .Крайният им национализъм работи срещу тях.

89

Анонимен

преди 12 години

Сърбите са славянски *** , които никога не са били нищо самостоятелно , поддържаше ги СССР изкуствено ,но някак си това че всички се отцепиха от тях не можа да ги убеди , че не стават за нищо и те решиха да правят война след война , докато не ги наказаха и сега продължават да ги наказват , но явно акъла още не им е дошъл в празните кратуни. И много моля , който познава българската история да не лъже , че сърбите са ни братя , те не са направили нищо за нас НИКОГА , само са ни пречели.

88

666! СУПЕР...

преди 12 години

...ОТ ПРИШТИНА ДО ТОКИА...ХИХИХИ...!

87

Анонимен

преди 12 години

Спира ме , че не знам в коя точно хралупа си се забил *** нещастен , ако все пак си търсиш боя , излез и крещи на улицата , това което си казал по долу м, заължително ще захапеш бордюра !

86

666! СУПЕР...

преди 12 години

...ТЕЕНКИИУУУ ПИИПАЛ ЗА РАЗОНУДА...БЕГАМЕСИ...!

85

666! СУПЕР...

преди 12 години

...У БЕОГРАДА Е ЦЕНТРАЛ ЦРУ...СА ПИЯТ КАВИЦУ И СЕ ДЕРАТ...!

84

Анонимен

преди 12 години

Сърбите са народ с достойнство, и не се навеждат като бугаристанците на американците и западните измислени демокрации.

83

до 122

преди 12 години

Абсолютно си прав.

82

666! СУПЕР...

преди 12 години

и по тихо..хиларка я цепи тиквата....!

81

@ 113

преди 12 години

Ако беше грък щях да ти кажа какви са гърците , сърбин да беше щях да ти кажа на тях къде са им слабостите , потурчен да беше щях да те подмина с погнуса , но понеже си българин бих ти строшил всички зъби , нищожество долно !