102

tosh

преди 11 години

почвам да се чудя дянков ли е министър-председателят на тази държава или бб?

101

Анонимен

преди 11 години

Какво толкова се чудите: достойният еничарин и антибългарин, очилатия мазен гей Пърдянков, си получава наградата за изпълнената задачка - доубиването на българската икономика и финанси.

100

Анонимен

преди 11 години

Дянков е едно недоразумение а постовете се раздават на кило.

99

Анонимен

преди 11 години

Дреме ми за тази лицемерна Европа от ояли се алчни еврочиновници и зомбирани граждани. Да се разпада .

98

дядо

преди 11 години

кадрите иванчо те решават проблемитеако са завършили американски колежи и са послушници на световната банкатака се управлява европа от 65 годининевзрачни изпълнители на поръчките на мвф и св банкав европа няма кадри ни в германия ни във францияуправлявят я испанци я португалцизавършили правилните училища в америкатака за нашите велики кадритъпи цинични *** но вярни изпълнители на волята на господаряфрансето в мвф изтърва някалко думи и го разкатахаликуй тъпотийо

97

Анонимен

преди 11 години

Не му се чудете на Дянков, докато е Бойков който е с ДС ДРУГАРИТЕ от Европейската общност и всеки един от нас може да стане шеф на надзорниат съвет на ЕБВР. Условието е да сме с Бойков !

96

lol

преди 11 години

Щом е станал шеф на надзорния съвет , значи ще ги скъса от надзираване и икономии .........ще ги накара да съжаляват сто пъти , че са го избрали ! ---Дянков е най-добрият

95

Супер ГЕРБер

преди 11 години

''.........Дянков е първият финансов министър на страна от бившия социалистически блок, избран на този пост............''==============================================Ние няма кадри, а ?

94

Иван

преди 11 години

Бойчо имам чувството че говориш от трибуната на конгреса на БСП - кои хора са на гладна диета - тези които желаят да гладуват.Ако някой иска да си купи хляб ще работи за 300 лв.Че не живеем охолно - вярно е но за гладуващи не съм съгласен - пенсионерите получават пенсии - някои мизерни но пенсии.Работещите получават заплати,неработещите социални помощи и обезщетения.А мързеливите повтарят колко са зле.Виж хората които са работили а не получават заплатите си - работодателите им са за тояга.

93

Анонимен

преди 11 години

а бе дянков с това глъсче да не е ***, че то сега те се котират

92

NRC

преди 11 години

А той Дянков милия даже си има и застъпници тук във форума хахахахах... момчета и момичета, мъже и жени не се излагайте.. то бива бива да си сляп за всичко случващо се около теб, но това вече граничи с лудостта.. Българина има невероятно ниска парламентарна култура... като цяло въобще не разбира каква им е работата управляващите и какво се иска от тях... Не мога да си представя как можете да бъдете лъгани по такъв нелеп начин.. Всички проблеми идват от образованието и мизерията, в която тънем

91

Бгто

преди 11 години

Точно аз...точно 8 милиона, ако сме толкова

90

Бгто

преди 11 години

Не знам това какво ни вълнува та го съобщават.

89

Гоце ли го препоръча

преди 11 години

Е, каква стана тя сега ? Червените олигарси и мафиоти, които постоянно "подканяха" Дянков да се маха от България, сега май ще трябва да му се кланят, ако искат да въртят успешно бизнеса си ? А Гоце, който като президент, се опитваше да унижава Дянков и с изфабрикувани СРС "аргументи" да го кара да му се извинява, сега ще трябва да си посипе освен заради Станишев и заради Дянков главата с червена авджийска пепел ?

88

Анонимен

преди 11 години

византийци, кумани,татари, турци не успяха да затрият България.Тия две ционистки мекеретаще го направят !

87

Ха

преди 11 години

Ха-ха, че то всяка страна членка на ЕС има член в надзорният съвет ;)Какво толкова новинарско има в това, а и не виждам особена полза освен да получава дивиденти и от там, по-точно това е една от формите властта да се ояжда, нали?!?!Ама понеже сме кухи *** и за нас е новина ;)

86

Дедо ви

преди 11 години

То и горбачов получи нобелова награда за мир. Спомняте ли си?Това нашето очилато *** дойде със задача. И успя.Успя да съсипе икономиката ни, да изхарчи резерва ни и да унищожи средния и дребен бизнес.Рапорт даден-рапорт приет.Да му е честита наградата за геноцида.***!

85

gg

преди 11 години

ДянкOFF.

84

до 90

преди 11 години

Погледнете какво е станало и става с Византия,ГърцияТурция,Германия/1939-1945/,СССР.--Учи историята! Никога не е имало държава Византия, за да стане нещо с нея. Нека недоучилите да престанат да дават икономически съвети.

83

до 100

преди 11 години

Е хубаво, ама аз каква полза ще имам от това??????????????????????????? --Що пък точно ти трябва да имаш някаква полза?