131

Анонимен

преди 12 години

за разпада на синята коалиция - извънземните също имат пръст

130

iliq

преди 12 години

Ivan Kostov *** n1.. Kradec n1 i Xaiduk n1 za vsi4ki vremena..-*** kradliv..

129

Тсаредеп

преди 12 години

Герб значи ... а според мене разпада на Синята коалиция започна още щом се докопахте преди години до кокала. Само че тогава му викахте "отлюспване". Костов изрита всички, които му бяха неудобни, наложи "безкрайно демократичните" вътрешни избори като гаранция, че никаква вътрешна опозиция няма да му отнеме апартните войни ... сега ГЕРБ му били ивновни. Така де, ако не са ГЕРБ, ще са комунистите и агентите от ДС ... опааа, за ДС не трябваше да говорим

128

ew

преди 12 години

По искане на тоя черен *** писал статии в Работническо дело парламента определи Голямата екскурзия като етническо прочистване.

127

Анонимен

преди 12 години

Като пречиш и не те искат махай се бе алчник за власт!

126

iliq

преди 12 години

Mangala Kostov komunis n1....*** n1..Xaiduk n1..Kradec n1..

125

Анонимен

преди 12 години

Няма дясно без Костов! Разни дребни мошеници като Румен христов могат само да отблъснат симпатизантите! За Пешо Коня и Хилещата се хиена Софиянски не ща изобщо да помисля дори!

124

Анонимен

преди 12 години

Приемам случилото се със СДС за здравословно пречистване на синята идея от ченгета, плазмодии и т.н. Ще имаме голяма нужда от Иван Костов, за да извади страната от червената лепкава тиня, в която продължаваме да затъваме!

123

LOL

преди 12 години

Още "учредителите" на СДС са заложили провала още при създаването му, в годините на перестройката. От там излязоха всички въжеиграчи начело с Желю, Петко Симеонов и безброй верни на Партията създателка синове и дъщери. СДС- в историята! Този съюз сам е заложил разбиването на дясното още със създаването си. Но това го разбраха малцина или се правят, че не го разбират нарочно! Затова Костов се отдели от тях. И при кого до стои - При Бисеров и Цонев? При Софиянски, Бакърджиев и Бонев?(на тримата последни им дадоха яко червено рамо, за да правят партии, но се издъниха). . . И още. . Да изброяваме ли? Честна пионерска, че СДС си изживя времето още в зародиш! Още преди Желювите "Боянски ливади". . . Кои ли не подставени червени авантюристи не минаха оттам - и в центъра, и по места?! Колкото и да ги боли червените и "псевдосините"(като автора) Костов го имаше, има го и ще го има!

122

Анонимен

преди 12 години

При НДСВ имахме същите заплати, но много по-ниски цени. Та хляба и билетчето бяха по 50 стотинки!!!!!!

121

Анонимен

преди 12 години

Доган се готви за Втората тройна коалиция. Въпросът е, как ще изглежда тя? Герб+ДПС+България за гражданите или БСП+ДПС+България за гражданите

120

LOL

преди 12 години

Милиционерската мутра-Боко с мутренско минало,същият който носеше цукалото на Тодор Живков и го има за свои кумир се оказа голям демократ!Докато ние ходехме по митингите и правехме демокрацията в страната те крадяха колите на хората,а пък сега станаха демократи.България трябва да се освободи час по-скоро от простите бокови мутри,за да тръгне по нов европейски път и просперитет

119

Анонимен

преди 12 години

Гледали ли сте наскоро "Улицата" ? Вижте няколко серии, има ги в Интернет. Та те са по-актуални отвсякога. Като всички сте мнооого мъдри...не ви ли светна нещо в мозъчните клетки,че РАПОНА беше поставен от ДС,КГБ на този ПОСТ...ДА СЪСИПЕ десница...И той го направи...Това не ви ли говори нещо? Цитирам:" Борисов коментира, че след изборите ГЕРБ се оформя като новото дясно, БСП са вляво, а ДПС си остава в центъра като либерална партия"...*))) Пионките ВЕЧЕ са наредени...И РАПОНА подготвя ШАРАНИТЕ за новата тройна коалиция на БКП...Просто вече няма други партии - освен партията БКП и нейните мюрета:БСП,ДПС и ГЕРБ...*)))

118

Анонимен

преди 12 години

Борисов е герой на едно от най-колоритните описания, които могат да се открият в докладите от цял свят, не само от България. Той е единственият европейски политик, за когото американската тайна агенция SIMO е потвърдила данни за участие в криминална дейност - трафик на амфетамини и източване на горива. Описан като "Батман" и "Бабаит, изтупан в Армани" [05SOFIA1598], Борисов се представя като убеден про-американец и сипе щедри обещания пред посланика. В същото време той е силно зависим от олигарха Валентин Златев, който е свързан с руското разузнаване и руската организирана престъпност.

117

Панталеев

преди 12 години

Е продажниците в СДС се видяха ,едно голямо БРАВО за Костов и Мартин Димитров

116

LOL

преди 12 години

Костов Е проблем за ГЕРБ, БСП, ДПС , Атака и цялата породена от смешение на ДСари ,мутри ,клиентелисти, царисти ,и всички останали добре омазани с борш и рубли партийки. Защото не произлиза от дъртата столетница , защото веднъж доказа,че може да изправи една рухнала икономика, защото последователно защити интересите на Бг и пред САЩ и пред Русия. И затова десетки години рубладжиите го мачкат . Обаче времето минава и се вижда ,че всеки следващ премиер го съизмерват с него , вижда се как падат лъжите - сините окрали страната,пък всички олигарси са с яки червени корени. Където да пипнеш - червено.

115

Анонимен

преди 12 години

целта на нападките срещу Костов са коалицията Гоце, Боце и Доган, да не допуснат никой друг да влезе в следващия парламент. Да не би някой пък да вземе да ги гледа в ръцето като си раздават картите.

114

Анонимен

преди 12 години

грешка НЕ 193,а до 139

113

Анонимен

преди 12 години

Комунистите - марш към "дума"! Твърдо ЗА позицията на Иван Коостов относно червените

112

do 193

преди 12 години

Злобата не мори....а мъчи....