59

оооох!!!

преди 12 години

ТАЯ НАЛИ СИ ВЗЕМА ПАРИТЕ КАТО ПРЕВАТИЗИРАХА С КОСТОВ ДЪРЖАВНИТЕ ПРЕДПРИЯТИЯ СЕГА ТОЛКОВА И ПУКА ЗА СДС ЗАПРИЛИЧАЛА НА ГЪБА

58

velofan

преди 12 години

"ГЕРБ иска да вземе останалото от СДС, смята Нейнски"===========================================Значи, няма да вземе НИЩО...

57

...?

преди 12 години

Някой ,няма ли да напише нещо ---хубаво ,за Надка?

56

НАБОР

преди 12 години

А бяхме и МЛАДИ ,НАДКЕ ...!

55

АЛОООу,..НАДЕ,...

преди 12 години

...КАКВО Е ОСТАНАЛО ОТ ---СДС---,НАЛИ ГО ЗАТРИХТЕ?

54

Съвременник

преди 12 години

"Нейнска" ,СДС отдавна е в небитието -ГЕРБ тогава още не бяха изгрели на небосклона! Народа ги захвърли на бунището ,заради мръсотиите сторени на България след 1989 г. Така че ,няма защо вие и подопечните на ГЕРБ и Бойко телевизии да се "чудите" всяка сутрин по два часа гледано време ,защо десните се изпариха.Доколкото за членовете на СДС ,те бяха първите които се вляха в ГЕРБ и не случайно баш величия от бившето СДС се изказваха след изборите ,че ГЕРБ било новото СДС. Ха , честито!

53

Анонимен

преди 12 години

Борис Марков ще е едно добро решение за СДС ! Другите ги знаем ! Не могат да извадят партията от комата !

52

Анонимен

преди 12 години

"Грешката на Костов да разцепи СДС вместо да го превземе е поправена и балансирана. Сега СДС разцепи дясното и дясното ще му отмъсти. Иване, сега си едноличен председател на десните в България и всички от СДС. . . , които имат малко мозък в главите си ще дойдат в ДСБ, а разочарованите от десния ГЕРБ направо ще се радват да гласуват за ДСБ без седерастките ***. Куневя увяхна, защото ДСБ става не само автентично дясно, но и ЧИСТО дясно, така че и нейните 5-6% ще дойдат в ДСБ. Ерго ДСБ 4-5% + електорат от СДС 2-3% + електорат от ГЕРБ 9-10% + електорат от РЗС, Атака, ГОРД, БСП и т. н. 2-3% = поне 25% на парламентарните избори! ДСБ вече са по-големи от ГЕРБ и ще стават все по-големи, ако Иван Костов разгроми Борисов. Дори и червените ще го подкрепят, ако отново се появи смислена алтернатива за връщане на политиката в България и натирване на мутро-милиционерите в ъгъла. Иване, бъди остър и безкомпромисен, това ти е последния шанс, който глупостта на СДС ти поднесе на тепсия!!!&qu

51

ЕС

преди 12 години

Надето Нейнски ----жалка останка от БИВШЕТО----СДС----,не успяла да ---нахАрани ,..медиите!Великата фраза с която ще се запомни е :"Нахранете медиите"......ХАХАХАХА!

50

браво Бойко Б.

преди 12 години

Всичките партии ,до една са против него ,и не могат да го свалят ,ЩОТО ИМ СПРЯ КРАНЧЕТАТА!Защо всичките СДС-та зарязаха ----демократичните промени ,заради -----ДАЛАВЕРИТЕ ЛИ,КОИТО НЕ МОГАТ ДА ОСЪЩЕСТВЯВАТ ----ТО СЕ ВИДЯ!?И какво излиза на практика ,че всичките партии са против народа ,който е с Бойко ....?

49

Б.Борисов

преди 12 години

"Г-н Костов ,не АЗ а вие дойдохте при мен за да се ----ПАЗАРИТЕ"/реплика из петъчен контрол в Нар. събрание /!

48

Анонимен

преди 12 години

Г-жо, години наред гласувах за СДС и какво получих в замяна - цирк! А и с тази ваша интерпретация на фамилията ви още по-силно подчертавате хамелеонската си същност. Не ви щем нито съветите, нито меда, нито жилото...Нищо не искаме от вас! Прегърнете се с ГЕРБ и се махайте нанякъде!

47

И КУЧЕТАТА ГО ЗНАЯТ

преди 12 години

Пет човека ОЩЕ въртят парите на СДС ,във фирма ---"СДС-2"---,а те са:И.Й.Костов,Христо Бисеров,П.Стоянов,НАДЕЖДА НЕЙНСКИ ,и дъщерята на покйният Ал.Божков ,която е изгонена от НАДЕЖДА НЕЙНСКИ от фирмата,.....!---НЯКОИ ---"ДЕМОКРАТИ"----,СПЕЧЕЛИХА ОТ .....ПРЕХОДА В Бг!Защо на лицето .....И.Й.Костов му викат:"БАЩАТА НА КОРУПЦИЯТА"....?

46

...?

преди 12 години

Защо се появяват тези ----РЕЦИКЛИРАНИ ---"демократи",за да дразнят народа ,който ИМ ВЯРВАШЕ ?Тези "СЪЩЕСТВА'',нямат шанс в политиката ,докато са живи ,защото се "ДОКАЗАХА",колко са зле!АЙДЕ У ЛЕВО!?

45

Аз едно не мога да р

преди 12 години

Защо след като старите муцуни /Н. Михайлова, М.Димитров, Димо Гяуров, и тн/ категорично бяха изгонени от СДС, медиите продължават да ги канят тях. На мен ми е интересно да чуя победителите. Искам да го видя/чуя този Борис Марков.

44

до 42

преди 12 години

---Защото бяха,....... НЕДОКАЗАЛИ СЕ ,КАЛПАВИ КАНДИДАТ- КОМУНИСТИ ,ДАЖЕ И ----БКП ---НЕ ГИ ИСКАШЕ!Политиците от СДС наложиха ценности в Бг ,а ТЕ СА:---ДАЛАВЕРА И ТЪРГАШ---СПОКО,...ГЕРБ не иска такива ----некадърни крадци на прехода ,като Надето Нейнски,Христо Бисеров,каката Михайлова ,ВанкатаК.,П.СтояноФ---ТЕ затриха ---СДС!

43

Анонимен

преди 12 години

Всички ченгета и *** скачат вкупом , щом чуят името на Иван Костов. По голяма похвала за него не може да има . Иван Костов е най изявения , честен и кадърен политик в България в момента . Калта , която хвърлят по него е доказателство за това , колко се страхуват предателите на България от него .

42

...

преди 12 години

Хора като Костов, Софиянски та даже и Стоянов, много орониха името на СДС! Аз се отказах да гласувам точно след управлението на "лидера" Костов, а след Софиянски се чудих откъде тругна СДС и до къде стигна!? Тия хора, колкото и някой да си мислят, че са "лидери", те не са просто е точно заради такива като тях почти никой или малко хора гласуват за СДС! Просто е след като си вярвал безрезервно и са те излъгали е мноооого трудно да повярваш пак и то на същите ЛЪЖЦИ!!!

41

Анонимен

преди 12 години

СДС эагина заради алчност и борба за кокала,като гледам такива ежби има и в БСПи ДПС,а ГЕРБ е нищо без Борисов и Цветанов.

40

Анонимен

преди 12 години

Понеже на човек му писва от манипулатори или хора , които са невежи и не все питат е ЗАЩО ДОСИЕТАТА , Защо това , защо онова , ето дано ти влезе някъде :В "Държавен вестник", бр. 37 от 05. 05. 2000 г. бе обнародван "Закон за обявяване на комунистическия режим в България за престъпен", приет от XXXVIII Народно събрание на 26 април 2000 г. В чл. 1. (1) и (2) се казва: "Българската комунистическа партия идва на власт на 9 септември 1944 г. с помощта на чужда сила, обявила война на България, и в нарушение на действащата Търновска конституция. Българската комунистическа партия е отговорна за управлението на държавата във времето от 9 септември 1944 до 10 ноември 1989, довело страната до национална катастрофа". В чл. 2 се изброяват престъпленията на комунистическия режим. Ето ти "ДЕКЛАРАЦИЙКАТА". . . и не се явявай неподготвен. .