186

преди 12 години

"4-ти километър" на "Цариградско шосе" ще е наистина ИДЕАЛНА ЕМБЛЕМАза цялостното управление на ББ!!!

185

доди

преди 12 години

Един гол ентусиазъм, без покритие, без реализация. Какво става с БАН? Къде са младите хора там? Кои са тези млади хора, които ще останат в тази сбъркана , нещастна държава? Къде е бизнеса, който ще се нуждае от нови технологии. Него лека полека го погребват.Бизнесът бързо се съсредоточава в ръцете на мутрите и мошениците. ЧЕСТЕН БИЗНЕС У НАС НЕ ВЪРВИ

184

WTF!

преди 12 години

Да с една разлика в место ИТ специалисти в нашата силициева долина ще бродят *** със самоделни колички за *** търсейки желязо и изгладнели бездомни кучета... 2-3 лъскави сгради няма да оправят положението в България господин празни приказки.

183

Анонимен

преди 12 години

Давай Росене нормалните хора сме с теб!

182

Анонимен

преди 12 години

абе градим, градим, то от градене не остава време барем един градеж да завършим докрая, стде едни недоизкарани градежи...да му имам ентусиазма - само една розова рокличка му липсва

181

Анонимен

преди 12 години

"България била като Силициевата долина в Калифорния, ама преди 15 години"по-скоро 85 години, цялата ни администрация е в бележки и папкисигурен съм, че тоя *** не прави разлика м/у компютър и монитор

180

глутница

преди 12 години

Плевелиев трябваше да информира участниците на срещата, че в България броят на професорите е намалял с една бройка. Професорът беше изяден в Малинова долина от глутница гладни улични кучета.

179

Анонимен

преди 12 години

MAZKATA na (HAMERIKA)Президентът Росен Плевнелиев

178

Работещ в ИТ сектора

преди 12 години

На Роската са му спестили само един факт от Google, Hewlett Packard и Cisco и той е: Идваме тук заради смешно евтината работна ръка, а не защото тук имате големи гении. Образованието ви е смешно! Инфраструктурата още повече! Просто ни е евтино в US със заплатата на един специалист тук плащаме на 5-10 човека...които вършат работа за 2-*** ! И пак сме на сметка!

177

Анонимен

преди 12 години

Оф, не съм си изпил кафето още и прочетох: Плевналиев евтаназиран.

176

koko_shanel

преди 12 години

Росен Плевнелиев стана политик като министър и кандидат-президент на гърба си на технократ. Повторно не може да извърви същия път като действащ президент - едно, защото утъпканата пътека води до същото място, второ, защото президентът по презумпция не е технократ.

175

наблюдател

преди 12 години

силиконовата долина я виждам в областта между монумента "Камбаните" и бетонените насипи на околовкъстният път над Дървеница и младост. Там горняка като се спуска от Витоша утаява най-много ***.

174

Пълни Глупости

преди 12 години

Добре че си избрахме кукла на конци за президент..."България била като Силициевата долина в Калифорния, ама преди 15 години" ------- това може да го каже само човек с много силиции в мозъка !!! България е едно *** ГЕТО господин президент в което ГЕТО има едни около 2% съмнително забогатели хора и 98% бедни и чудещи се как да свържат двата края хора!!!!!!! Ама Росенчо едва ли вижда това! Много е зает да се хили като ...... и да си казва заучените реплики!

173

Анонимен

преди 12 години

До края на тази година ще приключи изготвянето на концепцията за проекта, правителството ще вземе решение за даване на един от най-атрактивните парцели - а именно на "4-ти километър" на "Цариградско шосе".ха ха ха ха ха ха ха, ама намерли са точно къде трябва, ей това е попадение!

172

niki

преди 12 години

Най-мразя някакви некомпетенти клоуни да говорят за неща дето грам хабер си нямат. Тоз просто не знае колко е смешен в очите на хората които поне малко отбират от компютри.

171

жоро

преди 12 години

По-добре да си беше останал министър - не е за президент!

170

Анонимен

преди 12 години

София гони останалата част от Европа , докато малките градове са в черна дупка.... пост-социалистически разгром. Разруха. Беднотия. Простотия. Безработица. Хората интернет не знаят какво е живеят в 80те години . Вие със смръдливия ми град не спряхте да се занимавате....но нали в София е най-лесно с лъскави фасади и офис сгради да се лъже обществото.... ами София е същата разруха като останалата част от България. Просто идете по кварталите... там не сте в "София", а в България...

169

Цензуркеее

преди 12 години

Що ме триете?Щото казах, че при бай Тодор Живков образованието се ценеше?

168

Анонимен

преди 12 години

Спокойно момчета, утре Плевнелиев ще иде до Арабските емирства (да потроши малко държавни пари) и тогава ще строим нефтени рафинерии! После едно посещение до Монголия и ще станем европейскии център на производство на облекла от кашмир! След това до братска Бразилия и започваме прозводство на смляно кафе! Време има - нали си го харесахте и си го избрахте - ще има да си го глееееееееедате и да си го слуууууушате!!!...:)

167

Гола вода

преди 12 години

Mарш под полата на жена ти бе лаладжия,сменяш приоритетите като носни кърпи,продажник!