119

Анонимен

преди 12 години

На брифинга след срещата между премиера Борисов и катарския му колега стана ясно, че арабската страна е вложила 200 млн. долара в БНБ като доказателство за сериозното си отношение към проектите със страната ни.ахахахахахаха и тиквата се радва... а след година ще ги питам как ще платят ЛИХВАТА на тези ДЕПОЗИРАНИ пари.....Пак ние ще я платим .. ама какво ни бърка. Ние сме богати и можем да си го позволим...

118

Анонимен

преди 12 години

При каква лихва са вложените депозити ?!

117

nuke arm

преди 12 години

В Ирак закопаха 2 млрд. долара тука за некви мизерни 100 млн. цирк и пушек вдигат хайде бягай.

116

Защо Слави

преди 12 години

Ето че се намери. А защо Меглена е Кунева,а не Пръмова?

115

Гуд бай България

преди 12 години

Катар дава пари, но иска Българското злато. Няма само Канада да цоца. Всички отрочета на бившата БКП - чаввдарци се оказаха майкопродавци. По-точно, кръгът около Тодор Живков. Особенно неговите комсомолски ръководители. Плачете за майка България, че си отива разграбена и разпродадена.

114

Дядо Петър

преди 12 години

Едва ли ще се намери някой по света да даде 100 милиона за кръчмарски лафове и дебелашки шеги.А още по-малко за ритане на футбол в работно време.

113

катарец

преди 12 години

Няма оправия с тия бъгари един стадион да ни построят барем. Ида вземат да инвестират малко.

112

До 157

преди 12 години

Защо ходиш да работиш там тогава. Ходи във Финландия. Какво значи демокрация няма - има демокрация при точни закони. Никой никого не задължава да живее или работи в САЩ, свят голям, но всички там се натискат.Значи нещо куца в думите ти. Минесота, Айова - прекрасни американски територии. Няма как цяла Америка да е забързания и модернистичен Ню Йорк, и по-добре - в САЩ има всякакви кътчета, шерифска система, какво недоволстваш. Сигурно предпочиташ лагерите в СССР?? Да не би Тампере да е по-хубаво

111

До 155

преди 12 години

САЩ велика държава? Не си бил там моето момче или ако си бил не си погледнал по-далече от Ню Йорк или Чикаго. Защо не отидеш в Канзас, Минесота или Айова? Просто е, защото там ще висиш една много изостанала, неуредена и определено доста цинична държава от 18 век, по-точно от началото на робовладелския строи, където шерифът и каубойте и до ден днешен са на високо положение. И също, демокрация в САЩ НЯМА даже трябва да гледаш какво говориш, че може в затвора да те тикнат. Каква велика държава е?!?

110

Петьо-Евреи

преди 12 години

С *** не може да се работи нищо добро няма да излезне!

109

До 154

преди 12 години

Ляв, не разбрах в Сърбия нефт има ли и какво правеше Младич в Сребреница и америкаците ли му наредиха или някой друг? Защо всички бягат да работят в САЩ,а не във Финландия или Дания? Защо не бягат в Русия примерно? САЩ е велика държава и се е намесила там,където се осъществява геноцид и където демокрацията е отнета от народа,който е поставен в патова ситуация от собствените си управници с военна заплаха. Аналогично, Франция се намеси военно в Либия и онзи,дето се перчеше го убиха неговите.

108

РРР

преди 12 години

До 153 Сърбия *** е граница на Европа така както и ние. Там интереса им беше друг... А за това дали САЩ са най-успялата "държава" в света си го сънувай вечер. Една Дания или Финландия са много по-добре от тях и светлинни години напред, само че там няма кой да се меша като любимия ти Чичо Сам.А дали съм ляв или десен ми е през фара... БГ става само за през август да си дойдеш да си видиш роднините и приятелите и аре пак там дето няма *** като теб и няма и да ги допуснат даже. Дерзай десен!

107

До 152

преди 12 години

Ти си по-прозрачен от най-успялата държава в света САЩ. Ти си един прозрачен ляв. И поспри с пропагандните филми,затъпял си. Колко петрол имаше в Сърбия?

106

Анонимен

преди 12 години

100 милиона , днес power ball v usa e 320 miliona bre\ 100 miliona pak mol li shte stroqt , aman

105

до 149

преди 12 години

Печатят ама изнасят инфлацията навън доколкото се знае само БРИКС може да ги спре ако спре да търгума с долари една нова студена война трябва.

104

РРР

преди 12 години

До 144 Pilat Доколкото знаеш САЩ печатат денонощтно долари без да имат покритие... Кой ще им направи ревизия??? Затова преди 2 години ли беше се обявиха 5 държави в съюза БРИКС (Бразилия, Русия, Индия, Китай и ЮАР) и премахнаха долара като разплащателна валута. Усетиха се, че долара са само хартийки без покритие. А и тази Световна "Криза" си е дело на хамериканците и те ни я натрапиха. Затова нападат сега за петрол арабските държави. Нямат пари!!! Свикнали са да живеят на богато а пари няма..

103

РРР

преди 12 години

Баси ****олизеца е тоя Борисов... А ако беше извадил пари да купи Витоша планина щеше да му я продаде убеден съм. Разпродадоха всичко българско и НАШЕ. Да не говорим за евреите дето бяха миналата година у нас с Нетаняху какво "споразумение" направиха... Изкупиха 1/5 България за да се нанесат сега 2,5 млн евреи от Израел като започне войната с Иран скоро... *** мама ви ционистка!!! А изтрийте ми коментара сега, че сте *** еврейски сайт и продажни *** както всички знаем и виждаме досега

102

Анонимен

преди 12 години

КОЙ НОРМАЛЕН РЪКОВОДИТЕЛ НА ДЪРЖАВА ЩЕ ДАДЕ ПАРИ НА МУТРАТА И НА ТАЯ ФАЛИРАЛА ДЪРЖАВА.НЯМА ДА ДАДАТ,ЗАЩОТО ПОЖАРНИКАРЯ ВЕДНАГА ЩЕ ИМ НАМЕРИ МЯСТОТО ЗАЕДНО С НЕГОВИЯ "ЦЕЦО".

101

тип

преди 12 години

Всичките инициативи на ББ са равни на нула,нищо ни разбира и нищо не може да направи - само излагация - да си спомним само от преди няколко дни за "приоритетите" Набуко, от което всички в Европа се отказаха, но само ББ не разбра, защото живее с хамериканските и турските заповеди! Сега и приоритетът Катар, светъл пример! Жалки типове! Прости хора и некомпетентните продукти-палячовци на Хамерика не трябва и не могат да управляват!

100

Pilat до 128

преди 12 години

До колкото знам последно Китай има хартия на стайност 3,25 трилиона $ и това е проблема, че САЩ няма какво да им предложат срещу тях. Китай е една от старните, която настоява за ревизия на златният резерв на САЩ, който не е ревизиран от 1963 г.