335

Гаден пушач

преди 12 години

Честито официално поредно разделяне на нацията.Този път на пушачи и на непушачи.Няма смисъл да се обзалагаме следващото разделение на какво ще бъде.Но със сигурност ще има такова скоро.Защото така е по-лесно -Разделяй и владей- изпитана с времето практика на тези които нямат потенциал да управляват. А тези които в момента с пяна на уста ни обясняват как сме ги тровели, да не се безпокоят. Скоро и на тях ще им скроят шапка. Да видим тогава дали пак ще потънат в същото умопомрачение като сега :P

334

Демон

преди 12 години

С тази забрана Боко осигури 2 000 000 гласа на БСП за следващите избори. Пък приказва, че бил антикомунист!!!

333

Пешо

преди 12 години

В знак на протест предлагам да започнем да сушиме и пушиме *** крайно време е да задушим непушачите с миризмата на кьополу!!!

332

котис

преди 12 години

Над 2 милиона сме да ги накажем на следващите избори за дискриминацията спрямо нас.

331

До 378 Durmush

преди 12 години

Като сме подкарали тази схема, да забраним колите, автобусите, влаковете, самолетите, та който иска да ходи на работа, да ходи пеш. Да забраним електроцентралите, пък който иска ток, да върти манивелата. Който иска парно, да си се топли под завивката, щото парното отделя вредни емисии. Абе изобщо да забраним всичко, пък после да изкопаем по един трап и да легнем в него, та да не се мъчим!!!

330

Анонимен

преди 12 години

Лично аз съм много доволен - явно живеем в прекрасна държава в който единствения останал проблем е пушенето и бездомните кучета. Европа, завиждай ни!

329

До 370 от Демон

преди 12 години

Сигурен съм, че си психолог. Не си виновен. То причината е дето си бил влюбен в майка си, както е казал мъдрия Фройд, базирайки са на древния философ Едип. Само да не забравяме, че Фройд е умрял в лудница, та по тази причина не е зле да се прегледаш!!! А за непросветените непсихолози, казано накратко ти клопат тотално чивиите, барабар с фалоса ти!!!

328

Durmush

преди 12 години

do 366koito iska da si pushi - u doma si , kolkoto si iska! kato ne prechi na jenata, detzata , vnutzite si...koito iska da se gree na pechka s vaglista - u doma si , kolkoto si iska,ama s filter na kominakoito iska da se gree na gaz - u doma si , kolkoto si iska!

327

Демон

преди 12 години

А аз да честитя на новите безработни, които си изкарваха хляба в кафенета и ресторанти. Сега ще работите в Бюрото по труда. Да ви е честита новата забрана и като дойдат следващите избори, да не забравите да гласувате за Боко Кратуня, загдето ви отърва от досадното задължение да работите. Вярно че ще ви къркат червата от глад, ама проблема си е на вас, които си го избрахте!!!

326

Анонимен

преди 12 години

Отговор към 370 - Не се и съмняваме, че съдиш по собствения си атрибут, 8см на 0.5 см в диаметър, демек

325

До 365 Непушач

преди 12 години

Аз съм на 37 години и пуша от 20 години насам. Нямам нито един изваден или развален зъб, нямам парадонтоза, имам си и пари, дохода ми е 4-5000 лева месечно. Работя по 16 часа всеки ден. Нямам нито проблеми с изкачването по стълби, нито с хигиената. Я кажи ти като си непушач, с какво ме превъзхождаш или си просто една закостеняла тиква празноглава!!!

324

Анонимен

преди 12 години

Мен забрани не ме интересуват,ще си пуша къдет си щя,пък елате ми правете проблем и ви загасвам цигарата в челото...

323

Анонимен

преди 12 години

Рязко пуша,нои напук на тая награда ще гледам да пуша все повече на забранените места...Ако пък си мислят,че в училище не пушим и уважаваме тъпите им забрани...пуша в тоалетната,двора,дори в класната стая съм пушил...

322

Анонимен

преди 12 години

много от пушачите, като запалят цигарка, подсъзнателно я асоциират с фалос и смуууучат ли смучат!! за това не искат да ги отказват! освобождават напрежението,демек!

321

Пушачка

преди 12 години

Е пак ще си пуша, не може да ме спрете със закон.Скоро бях в болница за операция- мислех си това е от цигарите.Всички останали непушачи - пак болни и оперирани.Късмет.

320

Анонимен

преди 12 години

Най мразим да се возим в такси на непушач, в 99% от случаите смърди на собствен сос, банички и умрели гълъби. А в тези на пушачите в 99% мирише на ароматизатор и лек намек за тютюн. Представям си как ще засмърди по кръчмите, отказвам да ям в ресторанти за непушачи..гнуссссссссссс

319

непушач

преди 12 години

Палите цигара когато сте спокойни и релаксирани, палите цигара когато сте и нервни ? Това са две противоположни състояния доказателство, че цигарата не е нужна, гаден социален навик. Прочетете книгата на Алън Кар - не пуша вече. На мен ми помогна да ги спра без воля и без нерви, за което съм много благодарен :)

318

Анонимен

преди 12 години

Прекален светец и богу не е драг!- няма ли кой да напомни на озверелите, кой знае защо, непушачи, че има интелигентни решения (не на министрите - там няма умни!)Ако отида в заведение за непушачи, разбира се, че няма да пуша, но ако непушач ме придружи в част за пушачи - той ще търпи дима.Толкова е просто и човешко, а иначе законът напомня забраната на водката при Горби и отново комплекси - кой, къде и какво бил направил.Комсомолският плам не води до никъде, не сме пионерчета на ББ и глупаците му

317

Непушач

преди 12 години

Това пушачите съм ги признал за много по прости.1-дават си парите на вятъра, а повечето все мрънкат че не им стигали пари2-троват се, не могат 2 етажа да изкачат без хриптене и умора и т.н3-скапват си зъбите4-около тях е мръсно в кола, вкъщи все е с пепел и фасове навсякъде5-по мързеливи са, омръзнало ми е от хора дето "ей ся само да изпуша една цигарка"Като малки обикновено почват да пушат защото са комплексари и за да се правят на великиКолко трябва си *** та да станеш пушач?????

316

с.

преди 12 години

И аз се радвам на забраната!Отидеш на кръчма и се опушиш като херинга!Аре нема нужда!Който иска да се трови да го прави самостоятелно,а не да принуждава околните да му дишат пушека!Няма такава ***!Покрива всичко с отвратителен кафеникав налеп!Дробовете са ви станали на асфалт!Във всички бели държави отдавна забраниха пушенето по заведенията!И нито кръчмите фалираха,нито на пушачите им стана нещо да излизат и да пушат отвън!