317

Анонимен

преди 12 години

До 381 напълно съгласен съм стебV-образно деколте никогаГърдите му да са обезкосмени НИКОГАБрус Уилис добре че не чете такива бърлочи

316

Анонимен

преди 12 години

"...и пуловери с V-образно деколте."Пхахахахахахахахахах като видя такъв ми става лошо.И мъж, който гледа сапунени сериали, вие добре ли сте?

315

Schutzstaffel

преди 12 години

Зелени очи, около 80 килограма. 175 см. Дрехите са работен гащеризон или във официални случаи анцунг, може да пие по 1 каса бира. Женен с дете на 5 години.

314

Somebody

преди 12 години

Ако точка 10 се умножи по 29, тогава останалите 29 са без значение :)А иначе ... един изрязан от картон Брад Пит ще свърпи същата работа в спалнята като гореописания идеоломен....

313

Томас

преди 12 години

374Въобще няма никаква меланхолия в мен и не търся жена (нито мъж) госпожо неидеална - просто чакам края на тоя извратен свят, който по всичко личи е скоро.

312

Томас

преди 12 години

373Нещо си се объркал - много мъже са живяли дълго време без жени - без да станат ***.

311

Анонимен

преди 12 години

Абе да сте виждали лъвиците да карат лъва да си обръсне гривата и притеснен да им кима учтиво докато те си хапват сочна зебра. Да ама не , лъва идва след като се е наспал, разгонва леша (женските) и си хапва на спокойствие и хич не му пука кво мислят за него.

310

saki

преди 12 години

Арабите и *** са истинските мъже. По цял ден сърбат кафе или чай и си мерят ***, а в харемите ги чакат 10 жени. А европейците и белите въобще са пълни *** които ходят с папионки и си обезкосмяват гърдите,щото на патките им харесвало.

309

Томас

преди 12 години

362Това, че някой не харесва някои лоши черти в много от съвременните жени, не означава, че е *** госпожо неидеална :) Много хора са живели дълго време без да правят секс - хората не сме създадени с главна цел да търсим хралупи

308

Идеална

преди 12 години

Има още: 31.Да обича да го чукат мъже

307

Георги

преди 12 години

Отговарям на 20 от 30, а жената все още мрънка - да ви се не види и на статията :-)

306

Анонимен

преди 12 години

Тия *** заклаха!

305

Анонимен

преди 12 години

Живял някога един принц, който веднъж попитал прекрасна принцеса: "Ще се омъжиш ли за мен?"И тя отговорила: "Не!!"И принцът живял дълго и щастливо, ходел на лов и за риба, всеки ден се виждал с приятели, пил много бира, напивал се мощно, и играел голф, и разхвърлял чорапи из двореца, и не свалял дъската в ***, и чукал слугини, приятелки и съседки, и пял под душа, и пърдял когато пожелае, и гръмко се уригвал, и си драпал топките.Край.

304

Гошо

преди 12 години

ами да вземат един *** и да го научат да сменя гуми и да харесва жени

303

Анонимен

преди 12 години

уауу значи аз без да съм го търсила нарочно съм намерила ПОЧТИ обаче /то пълно щастие няма/ идеалния да му се не види!!!ръст 186,коса черна/вече посребрена/,очи зелени,непушач/на мен ако искам ми позволява/,много добре образован,добре печели,ларш,много услужлив и състрадателен/според майка ми "зет като мед"/работлив,нежен съпруг и баща,САМО АУДИ НЯМАМЕ А СИТРОЕН ама..ще го преживея! не гледа обаче турски сериали и гърдите не са обезкосмени защото аз така искам. Прочете го и той, каза да черпя!

302

Митьо

преди 12 години

Няма смисъл да изпадаме в крайности в коментарите и да избиваме комплекси. Става дума за "идеални" качества у един мъж. Пробвайте се да изброите 30 качества, не 3, не 20, а 30 у "идеалната" жена и ще се учудите от резултата :)

301

Анонимен

преди 12 години

Ахахаха, ааахахахахах, ахахахахах, много ама много ме разсмя тази статия , това ми напомня за една дето чакала идеалния мъж, та накрая умряла и изсъхнала от чакане. Но пък мечтите са безгранични, така че мечтайте, мечтайте мили женички :) ахахахахаха

300

хахах

преди 12 години

Пуловера с V образното деколте е много важен - така кандидатката ще може да види дали са му добре обезкосмени гърдите ;)

299

Анонимен

преди 12 години

Невероятна глупотевина е тая статия. Една приятелка имаше такъв списък с критерии за г-н Идеален. Дълго време го търси, намери го когато беше вече на 35 - отговаряше на всички критерии. Познайте какво се случи. Нищо. Никаква тръпка помежду им, никаква химия, никакво пасване. Влачиха се една година заедно, накрая се разделиха. Така че оставете тая работа със списъците с критерии, това не работи.Критерий 19 кърти, а 6 и 8 се бият. Пък 19 и 26 - мноо ясно, че кат имаш кола ще имаш и книжка, ***.

298

Томас

преди 12 години

351Бла бла - не ти искам златната хралупа мила - нито чиято и да било :) аз не съм тема на статията :)