45

New Avrora

преди 12 години

Французите винаги са били авангардни борци за социално равенство и жалко е, че Историята им извъртя номер и ги подмина като не ги ощастливи преди 95 с една истинска Велика Социалистическа революция за да разберат какво е,ами се спря на полуфеодално изостанала Русия!Сега обаче са решили да се поправят и твърдо дават заявка, че ще бъдат новият водещ и революционен модел за въвеждането и прилагането на социализма не само във Франция, но и последвани от цяла западна Европа!

44

бляд

преди 12 години

Ти щот си от академичните среди!!! *** са еднакви навсякъде- в Гърция, Франция,България и т.н. . Да не забравяме , че са на всеки километър. По-мързелива *** от тях няма. Все си търсят класов враг, мислят лозунги и само плямпат. Иначе в приказките и анализите равни нямат.Един *** пример-Станишчо да е свършил работа за 5 пари, само интриги и плюене наред. А пък ти Крисчо ми отговори само на един *** въпрос.Като е толкоз лошо на Запад, що толкова народа заминава там, а не към Москва?

43

Крис

преди 12 години

Толкова сте прости плюещите по социализма, че нямам думи. Това , че продажните вестници тук ви къпят с хладка вода, колко е хубаво на Запад, как се забогатява само с честен труд и можене , не означава , че там няма крадци и забогатели по нечестен път милионери. Простата сметка показва , че с 3500-4000 евро или лири месечно , няма как да имаш 150 000 годишен доход... Разбира се, вие промити мозъци , нямате толкова ъкъл да го проумеете. Демокраця= богатият става по-богат, бедният по-беден!

42

VVVVV

преди 12 години

Socialist,komunist---kradec,lazec,marzeliv,***.

41

до 47

преди 12 години

Не ми прави оферти, разбрах че си обратното на остър, сега ми става ясно, че си и гей. Разкарай се, ***

40

Стохилядник

преди 12 години

To и от България можещите,знаещите и способните хора като противници на социалистическото равенство и светкавично забогатяли капиталистически"бизнесмени" от крупните и успешни сделки на приватизацията в разграбването и разпродаването на социалистическата собственост, набързо отдавна се изнесоха с милионите като оставиха балъците сега да се борят отново за социално равенство и завистливо да си мечтаят за въвеждането и облагането с по високи данъци на останалите работещи българи!

39

пешо

преди 12 години

Между социалист и *** няма никаква разлика.И двамата крадът и лъжат яко!

38

оoppa

преди 12 години

чики 44Да не ми се хлъзнеш на х*я и тогава ще те питам как ще станеш вдлъбнат та промушен!

37

Честито на алах

преди 12 години

ако имаш 1 200 000 след данъци ти остават 300 000 , ако взимаш 600 000 след данъци ти остават 320 000 . Скимтете си колкото искате с такава данъчна политика никой няма да остане в франсия освен фесовете на социялни :)

36

до 43

преди 12 години

Успокой се истерик! Ти си по - плосък и от плоския ни данък. Хайде сега бегай да си пиеш валериана

35

oppa

преди 12 години

До 41Ти си зле *** !10% у нас е плосък данък!Като си невежа и ***, не се обаждай!Първо прочети за какви данъци е говорил!Има други данъци, които формират общата тежест, ама...понеже явно никога не си работил и си нямаш представа.

34

CrossFire

преди 12 години

До 34:Сам си противоречиш. Хем казваш че повечето хора работят за тези 2-3% хем казваш че ако си тръгнат държавата няма да рухне. Я пробвай да буташ държава с 20% безработица да видим дали няма да е рухнала. Сарко си е *** но по-добре той от колкото този ***, който ще закопае френската икономика от простотията си.

33

мда

преди 12 години

При нас данъка е 10% и пак не искат да идват френски и английски милионери, смятайте колко сме зле...

32

Анонимен

преди 12 години

ЦОЦИАЛИСТИТЕ СА КАТО *** ... КЪДЕТО И ДА ГИ СРЕЩНЕШ ПО СВЕТА , ВСЕ КРАДАТ .....

31

Питър

преди 12 години

И преди неразбралите поддръжници на Адам Смит да ревнат, само да добавя, че, според благотворителни организации, всяка седмица над 2000 деца в Лондон се обръщат към социалните кухни в очевидно тежко и крайно състояние на недохранване (Ивнинг Стандард). Тъй че по-кротко с с "невидимата ръка" и "можещите, знаещите и преуспелите"

30

Питър

преди 12 години

...западен Лондон са една от най-противните гледки, наред с подобните им руски олигарси, които се държат сякаш там им е бащиния....В заключение ще кажа само, че за жалост богатите франсета ще се опитат да спасят паричките си, което - поради долуизложените причини - няма да донесе полза никому.... Най-малко на тук присъстващите машинописци....

29

Анонимен

преди 12 години

Нещо не е наред тая статия- не мога да разбера каква е разликата между 45% данък във Франция и 45% данък в UK?:))аз като гледам числото е все 45%, що ще бягат в Лондон от Париж, като пак 45% ще им се удържа:)А 75% данък гаранция е че никога ,при никаква власт на никого няма да се случи, макар да е резоно, щото за да изкара една банка тия пари, тя ги взема 100% от труда на работниците и е редно по някакъв начин такива неизработени доходи дасе връщат към който гие създал,а не да са за "системата"

28

Анонимен

преди 12 години

Ако заглавието беше "Оланд няма да пипа богаташите" щяхте да ревнете че видиш ли, така било при социалистите - едни били равни, ама други по-равни. Сега пак ревете.Много добро решение на Оланд, никаква милост за забогателите на чужд гръб тарикати.Вие знаете ли кои са най-богатите хора във Франция? - евреи и чужденци, дошли от майната си, много добре прави Оланд.

27

Питър

преди 12 години

Четвърто: Никога не съм чувал Челси и Саут Кен да се наричат 21 район, много по би им отивало да се казват Малкия Дамаск, Исламабад и пр. В ЮК съществува порочната практика да се дават ипотеки за имоти, които ще се дават само под наем (която беше под натиск за отменяне от Европа преди проблемите), та затова всякакви бандити от цял свят наливат пари в пазара на имоти и по този начин пречат на нормалните англичани да си купят каквото и да е жилище... Разни нефтени барончета с 50-60 апартамента в З

26

Може да е прав Оланд

преди 12 години

Обикновено богатите в една държава не са повече от 2-3 % от населението. От друга страна по голямата част от хората работят във фирмите на тези 3 % богати. Ако богатите напуснат страната ще останат малките и средните предприятия. Държавата няма да се срути. Може да е прав Оланд ? На негово място, бих поискал помощ от доц. Бойчо Методиев, или от Дянков, например, иначе Франция никога няма да бъде отличник на ЕС, като нас. Имали сме късмет да случим на такива хора, нека да им благодарим.