26

Анонимен

преди 12 години

Тия са по-зле и от Африка, там нямат храна и вода, но поне са свободни

25

Ivan Grozni

преди 12 години

Баце гладен човек , плеви ли ... изкукаха съвсем съврнокорейските коумндета...

24

Човек

преди 12 години

Какво им се подигравате и смеете?!? Да не би случайно да сме МНОГО по добре от севернокорейският народ?! Само дето не правим всенародни панахиди и да ревем и да се тръшкаме по улиците за някой починал политик.. Ааа да! И можем да гледаме международни телевизии за разлика от там,където НЕ успяха дори да си гледат отбора на световното в ЮАР! Иначе какво толкова сме по добре да ми кажете?! Мижави заплати,който ни държат здраво зависими от лапащи монополисти! Претрупана и НЕработеща администрация!!!

23

Анонимен

преди 12 години

С един малък жест, младият Ким разбуни духовете. Само с няколко движения, откъсвайки няколко бурена, той отхвърли петдесет години догми. Мислите че преувеличавам? Седнете, помислете, лидерът в Северна Корея е със статут на жив бог. Кога жив бог е чистил бурени? И нещо още по-важно: Никога досега севернокорейски лидер не е казвал че е негов дълг да се грижи за гражданите. Може би идва време на промени за севернокорейците. Дай Боже и те да се освободят и да могат да живеят живота си.

22

Анонимен

преди 12 години

Хм, може би има надежда са севернокорейците. Младия лидер започва много внимателно и много отдалече да иззима контрола над страната от военните кукуригалници. Този процес е бавен и опасен и ще отнеме много години, но нещо става в Северна Корея, това е факт.P.S.Четете между редовете, гледайте малките жестове, чакайте малките знаци, под повърхността има много неща, но само малките вълнички отгоре издават че нещо се мъти.

21

:)

преди 12 години

Сега управителите ще строят релси, ама не за увеселително влакче, а за вагон в някоя въгледобивна мина... Някой пита ли ги колко пари им дават, че да го поддържат перфектно тоя лунапарк.

20

Анонимен

преди 12 години

Брей, да не е почнал някоя демократична реформа този, преди щяха да ги изправят на стената, а сега само мъмрене:)

19

sf

преди 12 години

Май ще се окаже че престоят му в Швейцария не е бил напразно...Само дано управителя на лунапарка да не отиде да почука камъни 6 месеца, за да му се възвърне идеологията :)

18

до 15

преди 12 години

Другарю, процесорът е секретен, даже в гугъл го няма.

17

Seul

преди 12 години

Tozi bez shapkata go pomnq,mnogo plaka za bashata mu :))))

16

Анонимен

преди 12 години

не ви ли наподобява по маниерите на наш Боко?

15

Анонимен

преди 12 години

до член на БСП - по тъпо и задръстено изкаване на бях чел, ти първо си неграмотен и правиш 15 грешки в едно изречение и като обичаш толкова много великия ти комунизъм заминаваи за Корея ***

14

Анонимен

преди 12 години

Северна Корея е във военно положение, какви компютри искате да произвежда!? На тях може да им е тежко, но поне си имат държава. Мисля, че имат много по-сигурно бъдеще от нас - толерантните демократи с най-ниска раждаемост в света, най-нещастни и с най-високи нива на ред заболявания и с най-много *** качили ни се на врата.

13

toni bonboni

преди 12 години

Комунизмът води до тежки мозъчни увреждания, и в България имаме доста такива!!!!

12

чичо

преди 12 години

защо си мислите, че трябва да давате оценка на другите, а не се погледним ние на какво приличаме и как изглеждаме в очите да другиге хора

11

Bay Tosho

преди 12 години

Компа е Правец

10

Анонимен

преди 12 години

Като ги гледам тия компютри са си произведени в Северна Корея. Или вие си мислите , че в 21 век да направиш някакъв комп е върхова технология. То в БГ се правеха преди 20 години, но си решихме проблема и сега си внасяме.

9

много ЯКИ!!!!

преди 12 години

Тези Генерали са много яки - колкото по-*** и комплексирани - толкова по-големи шапки имат - като гледам тука са банда *** комплексирани ***!

8

Анонимен

преди 12 години

Анонимен глас попитал радио Ереван:- Може ли един щастлив народ да живее цяла година без да яде?- Не може, г-н Кастро! - отговорило радиото.

7

Анонимен

преди 12 години

Две момчета си говорят през Берлинската стена.- Аз имам портокал! - хвали се западнякът.- А ние си имаме социализъм!- Много важно. Ако си поискаме и ние ще си направим социализъм!- Да, обаче тогава няма да имаш портокал!