133

Чиновник

преди 12 години

Държавата не е виновна, че повечето хора са с робско мислене и се съгласяват да слугуват на частници-*** за жълти стотинки. Единствено народа е в състояние да определя битието си. Хората са свободни да протестират, да предлагат промени, да дават насоки, но не го правят, къде от мързел, къде от липса на култура. Затова положението е такова.

132

Супер анонимен

преди 12 години

Добре бе, защо беше целият предишен шум около бонусите, за какво уж се възмущаваше Борисов, че разни висши чиновници са си раздали подобни бонуси?Явно въпросът не е бил принципен, а е било поредната ПР акция!

131

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ са поредните лъжци - нови 4 години за развитието на държавата са пропуснати безвъзвратно. Никакви реформи не се провеждат, защото Бойко го е страх, въпреки че се прави на велик пред необразованата част от населението. Единственото, което правят е да измислят все нови и нови административни структури/които по правило не работят/ и да назначават все повече и повече чиновници за които плащаме всички ние и това е=фалит.

130

gtf

преди 12 години

хахаха нали щехте да правите икономии, бюджета бил на минус, ала-бала, как нямате срам ?не заслужавате една стотинка да внасяме в бюджета, крадци, лъжци и мошенници - по нищо не се различавате от комунисти.

129

Анонимен

преди 12 години

само така се взема и задържа власт, като плащаш на когото трябва

128

факт!

преди 12 години

Държавата все повече обира бизнеса ,затова държавните служители да не се надяват много много ......бизнесът в Бг намлява и безработицата расте,откъде ще се намерят кинти......?

127

българче

преди 12 години

частниците бизнесмени затова имат пари ,защото не дават а си ги внасят в чужбина

126

Анонимен

преди 12 години

Как не ви е срам, бе ??? Ей сега се връщам от лекар и пред мен чакаше една жена, която каза че е мед.сестра с 30 години трудов стаж и взима 136 лв.пенсия..."Така един чиновник ще може да получи десет допълнителни заплати годишно."От нашите пари, а и се боричкате като хиени за тях, все не ви стигат...

125

ЕС

преди 12 години

В повечето държави тоалетните са изобразени с две нули/00/,но в Бг нулите са -----четири ------/0000/!

124

До 155 герберо

преди 12 години

...ти що не бачкаш ,ами чаткаш тука бе чиновнико герберски?

123

анонимен

преди 12 години

айде сега кое е комунизъм ми кажете? Упрявлението на БСП или това на ГЕРБ?? По времето на Станишев живеехме достаа по добре ама ги плюехме!!! а сега какво.....магистрали.....бонуси.....

122

ДО 142

преди 12 години

БОНУСИ ВЗЕМАТ ТЕЗИ ДЕТО ВЗЕМАТ ПО 2-3000 ЛЕВА ЗАПЛАТИ И ДЕЦАТА ИМ УЧАТ В ПРЕСТИЖНИ ЕВРОПЕЙСКИ И АМЕРИКАНСКИ УЧИЛИЩА!

121

Житан

преди 12 години

Само като погледнете минусите които се слагат на мненията против чиновниците ,ще видите количественото им присъствие тук от работното им място ...това си е проста аритметика

120

Чиновник

преди 12 години

Злобните и мързеливите от частния сектор, вместо да плюят тук, нека да отидат при началниците си и да си поискат по- високи заплати. Държавата няма как да вдига заплатите и в частния сектор, който и без това само цоца парите на народа, чрез обществени поръчки.

119

Анонимен

преди 12 години

Какви избори, какви глупости?!Който да дойде на власт, ще е същият! Народът в цялата човешка история е постигал правата си, единствено с борба и дебела сопа! ТЕ знаят,че това ги чака ,защото народа огладня и вече няма накъде! ВЪПРОС НА ВРЕМЕ Е!!! ГРАБЯТ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО И ЩЕ СИ ВДИГНАТ ГЪЛЪБИТЕ!

118

Истината

преди 12 години

През последните 15-20 години в държавните и общинските структури получавам много по-добро обслужване в сравнение с частните фирми. И едните и другите ги храня аз, чрез данъци, такси и купувайки стоките и услугите им. Няма такова нещо, като ще "изхвърчи" от частната фирма, ако ... Колкото ще изхвърчи от държавната служба, толкова ще изхвърчи и от частната фирма, няма разлика. Общото е, че и едните и другите са много зле платени и нямат стимул да работят добре.

117

Истината

преди 12 години

147,много се лъжеш като пишеш "при вас". Не съм държавен чиновник и никога не съм бил, но се интересувам и знам много неща. Плюенето по държавните чиновници е в резултат на прилагането на правилото Разделяй и владей. Вместо заедно срещу мафията, ние се плюем един друг.

116

До 143

преди 12 години

Засега нищо по-добро от държавата не е измислено. Ако ти имаш някаква по-добра идея - давай я! Част от държавата са държавните чиновници и тук важи правилото - с тях зле, но без тях много по-зле. Може да се каже и по друг начин - с държавата зле, но без държавата по-зле. нали ти е ясно, че без чиновниците няма държава, а без държава по-добре ли ще ти е? Засега в света няма нещо подобно.

115

Статистик

преди 12 години

По обедно време присъствието на Гербери в нетпространството се увеличава с 89%....това е времето когато смилат обяда си до към 16 часа,след което се приготвят за тръгване от работа

114

:)

преди 12 години

142, В частните фирми като не работиш няма ГЕРБ, няма БСП - бият ти шута. При вас, ако си "човек на X" си вечен. Затова полека с истините :)