11

Анонимен

преди 12 години

КОйто иска да си прекарва бомба до жилището, защото газта си е точно това.Една грешка и целия блок пада.Както имаше подобни случай в други страни.Пенсионерите каквито са слабо паметливи, достатъчно им е да забравят газта и белята е станала от която всички ще са потърпевши.

10

Анонимен

преди 12 години

Номер 8 да не би да са братята Галеви, или Сашка Васева.

9

Анонимен

преди 12 години

на газ отоплението е два пъти по скъпо

8

Жена

преди 12 години

Преди 15 години едва не взривих жилищния блог с неизправна бутилка. Пламъците лумнаха от към вентила и стана страшно. След този инцидент баща ми изхвърли газовата бутилка и забравихме за "икономиите". Икономията е майка на мизерията, а понякога коства и човешки живот.

7

и така

преди 12 години

Торба акъллиите заровиха милиони у земята.доста години никой не пожела да мине на газ.То не бяха циркове с Беляне,то не беше вдигане цената на тока.Зорлен гюзиллик олмаз казват турците!Хората ги върнахте в пещерите и предпочетоха дърва или да пукнат от студ вместо газ!

6

Анонимен

преди 12 години

АМА ТО НЕ Е САМО ИНСТАЛАЦИЯТА, ЗА КОЯТО ЩЕ ПОЛУЧИМ СИБСИДИИ.ТРЯБВА И НОВИ ЕЛ.УРЕДИ ДА СИ КУПУМ ЗА ГАЗ.А НАЙ-СТРАШНОТО СТАВА, КАТО НЕ МОЖЕМ ДА СИ ПЛАЩАМЕ СМЕТКИТЕ ПРИ ТАЗИ СКЪПА ГАЗ.ПЪК И С КОЕ ДА ЗАПОЧНЕМ, ТО САНИРАНЕ,ТО ГАЗИФИКАЦИЯ..., А НАРОДА ЕДВА СВЪРЗВА ДВАТА КРАЯ, ЗА ДА МИСЛИ ЗА ТОВА.

5

Анонимен

преди 12 години

Давайте ми 50% от парите които харча всяка година за храна или за гориво,какво ни баламосвате с газ и други глупости от които да печелите.

4

Нави Вотсок

преди 12 години

Направо пускайте Шеврон да ни надупчи.

3

Анонимен

преди 12 години

Как точно ще стане това, при положение, че първо в блоковете това няма как да стане, защото там има прокарано парно, което неможе да се разкара, после за домакинство, незнам колко по-евтино е да си на газ, или на ток, който също се прави от ТЕЦ, а тази инвсетизия от 3 лева е много солидна, и после, от кога газа е казано че е по евтино от дървото, трбват точно документирани статистики, за сега нещата са ясни, зависимост от газ на през турция, няма атом. ел. енергия и го задухваме лека полека

2

мечо пух

преди 12 години

Санирахме си жилищата, сега остана и да ги газифицираме.

1

Газовик

преди 12 години

Очевидно някои ологофрени си мислят, че ползването на най-скъпото гориво в Европа е привилегия. Сашо Дончев доволно потрива ръще на новите крепостни.