253

Анонимен

преди 12 години

Двама пътуват в автомобил, но се натъкват на полицейска блокада заради гей-парада:- К'ви са тия шарените? - пита единия.- Това са гейове.- И к'ви са тия гейове?- Те са такива, дето се еб*т един с друг.- Добре де, защо протестират?- Ами затова, защото искат да се еб*т един с друг.- Че да вървят да се еб*т, кой им пречи, що са задръстили пътя?- А, щото са ***, що....

252

K

преди 12 години

Нямам нужда от парад, защото не съм дискриминиран по никакъв начин, но бих отишъл ей така за да им е тъпо на злобните селяни, които се разсипват да сипят змии и гущери преди това :) Някои хора са различни - get over it!

251

Анонимен

преди 12 години

Наште власти за бързата помощ пари нямат, ама за извратените *** имат!Това ако не е сегрегация!Организират им публично мероприятие за пропаганда да тях самите и отвратителните им пристрастия.От какъв зор на тези *** се дава предимство пред останалите граждани?!?

250

Анонимен

преди 12 години

Господ да ги убие!И организаторите и участниците - тази *** долна.До къде падна нашето обгщество - да се организират фестивали на ***, сякаш са свършили геройство а не вредят на младото поколение и на нацията Но нали западните ни ментори са все обратни, нама как и нашите власти да не се наведат по тяхна команда....

249

Н

преди 12 години

Никой не ти пречи да си различна,въпроса е че другите не ги интересува каква си,и не е нужно да ми го натякваш с гнусният си парад!

248

До различните

преди 12 години

Направете парада си различен. Защо го правите стандартен в София през лятото. Направете го зимата на 30 януари в поляните около Пловдив ... Така де ...там ще ви е удобно на всички различни от цяла България. Явно за някои неща не сте различни!

247

Ранди Котор

преди 12 години

ах ММА... ех ММА... официалния саундтрак на парада - турнира е безплатен и се провежда по маршрута/нищо, че се крие, ние си го знаем/, категориите са отворени - кой каквото си набара. Наслука!

246

Анонимен

преди 12 години

Като гледам какво е преобладаващото мнение, явно има нужда от въпросния парад. Не си пожелавам да съм различна в България...

245

Анонимен

преди 12 години

юдо-масонската дехрадация незнайно защо наричана (демокрация и евро-атлантически ценности) след като разсипа българската държава въведе и нови названия на думите които използва българина от край време ,например ; на разрушение на държавата сега му казват-рИформи, на грабежа му викат (приватизация) ,*** станаха (роми), на мизерията(финансова криза),на извратеняците ***(гейове) на убийствата ,грабежите и изнасилванията на *** над българи(особености на етноса)..

244

Бай ви Тоз

преди 12 години

Заглавието е сбъркано.То трябва да гласи"Разкрий извратеноста си"Най гадното,престъпление спрямо природата което те прави да изглеждаш по зле от животно,едно състояние на психическо разстройство което отвращава,прави парад.Парад на човешката *** ,така бих определил това събитие.Събитие целенасочено към моралните устой въобще на хората.

243

Анонимен

преди 12 години

Аз си мислех, че е минал тази неделя. Объркването се дължи на липсата на военна техника и бодрият вид на върховния главнокомандуващ.

242

Анонимен

преди 12 години

при (лошия) Путин тези содомити ядът бой от органите на властта и от фен клубовете на руските футболни отбори ,затова повече да не се случват повече такива(ексцесии) в Москва и Санкт Петербург градовете в които се правят опити за такива паради местната управа излезе с решение за пълната им забрана ,я си тръгнал да си разголваш *** ,я са ти шибнали здрава глоба ,при повторно нарушения в кафеза ипо този начин се гарантира (здравето и сигурността) на извратеняците , браво на Путин

241

potres

преди 12 години

До къде я докарахме:- вместо водачи като хановете ни - алчни престъпници;-вместо войска, да защити интересите на българите - гей паради;-вместо семейства, основа на обществото ни от хиляди години - съвместно съжителстване;-вместо отговорност и за непознатите деца - педофили;- Къде отиваме? По този път -само в ада!

240

Анонимен

преди 12 години

Супер ... нямам търпение да дойде парада. Аз ще съм от страната на биячите, които наказват гейчетата след това.

239

drim.pree

преди 12 години

Пак мъжеложци и содомити ще ми се кълчат по улицата.Общината дали е взела мерки за обеззаразяване след тях ?

238

Анонимен

преди 12 години

Как се псуват ***:- Да ме еб*ш в ***!- Да ти го духам бе, мъж!

237

Анонимен

преди 12 години

350 вече съм ти фен

236

Анонимен

преди 12 години

Гнус !!!!!!!!!!

235

!!!!!!!!!!!

преди 12 години

"Затова Бог ги предаде на срамотни страсти,като и жените им измениха естественото употребление на тялото в противоестествено.Така и мъжете,като оставиха естественото употребление на женския пол,разжегоха се в страста си един към друг,струвайки безобразие мъже с мъже и приемаха в себе сизаслуженото въздеяние на своето нечестие.И понеже се отказаха да познаят Бог,Бог ги предаде на развратен ум да вършат това,което не е прилично, .... ." Послание към римляните 1.26-28

234

до 352

преди 12 години

Какви IP-та, какви пет лева? Покажи ми един закон, според който аз трябва да бъда наказан за това, което показах. Това е светът и свиквайте с този факт! Има места, на които хора с хомосексуални наклонности ги бесят публично и до ден днешен. Вие си стойте потресени и се тюхкайте колко болни хора има.