22

Анонимен

преди 12 години

Новите избори водят страната към нова безизходица и засилване на влиянието на фашистите и военните в Гърция. Това не е никак добре за България, особено ако Гърция излезе от ЕС, ще бъдат изгонени българските емигранти от Гърция, Гърция ще затвори границите си, ще изтегли гръцките капитали от България и ще поиска компенсации от съседите си даже и чрез война.

21

Анонимен

преди 12 години

СЪНЯТ НА БЪЛГАРИНАНе модерна държава, а разруха ще види българинът, ако се събуди и погледне своето Отечество.Ще види, че Светата Православна църква е заменена с турски сериали, в които АЛЛАХ се превежда като ГОСПОД!Ще види, че България не е Република, а акционерно американо-израелско дружество с изпълнителен директор безименният български новобогаташ.Ще види, че София не е столица, а коптор за диви селяни, *** чужденци и терористи!Ще види, че градовете и селата не са на българите, а на *** банди, турските терористи и местните робовладелци!Ще види, че семейството ни не е българско, а на Европата мъжът е прислужница и майка, а съпругата лоша господарка!Ще види, че икономиката на България е на анадолски контрабандисти и на премиерските корумпирани спекуланти.Ще види, че нашата България е страна на Моловете, ИНТЕРНЕТА и на дрогата!Ще види, че болниците са на погребалните агенции и на фирмите за трансплантации на органи!Ще види, че училищата са за укротители на изоставени деца и подивели пубери!Ще види, че армията, полицията и специалните ни служби не служат на България, а на корумпирани чиновници, престъпни босове и чуждите разузнавания!Ще види, че българската телевизия не е българска, а на ислямските националисти!Ще види, че университетите ни се водят от антибългарски *** и неграмотни юпита!Ще види, че пътищата са на проститутките и мъртъвците, а улиците на казината, секс-магазините и на ***!Ще види, че България не е ГЕРБ на българската благоденстваща нация, а нещо друго, непознато и измъчено, без род и име!Ако се пробуди българинът и погледне своето отечество ще види, че то не е на българите, а на неговите предатели и врагове!А види ли това, веднага ще дочуе две думи, повтарящи се до повръщане в България. Две заклинания, които всички медии излъчват като спасение от убийствата, катастрофите, гнусните новини, негативните послания и порнографията:Аз дадох, Аз реших, и така докато българинът оглупее.Отново чакаме нещо да пуснат, да разрешат, да позволят или забранятДано не оглупее и не заспи БЪЛГАРИНЪТ в oнзи робски сън отпреди 132 години и да приеме своето окаяно Отечество, за мечтаната от Левски цветуща Република.Петър Мотков

20

до 23

преди 12 години

Макар немците да са негативно настроени към гърците, същите тези немци са изписали хиляди и хиляди томове по византинистика.--Не се прави на историк! Необразован си. Никога не е имало държава Византия.

19

нова гърция

преди 12 години

Гърция е фалирала държава. Сега остава само да обявят официално фалита. Това е задачата на новата правителство. Има и други задачи: да намали още пенсиите, заплатите, социалните помощи. Да уволни още стотици хиляди гърци. Да разпродаде държавните предприятия, които са на загуба. Да разпродава активи на държавата. Да изплаща милиарди заеми. Да накара гърците да работят повече и да крадат по-малко. Такова правителство няма да оцелее дълго. Нова Гърция е една бедна европейска държава.

18

psevdo_istorik

преди 12 години

Госпожи и господа,Моля, когато темата е политическа, нека и комнетарите си останат на това ниво. Нека не намесваме историята. Да не изпадаме в ролята на братята македонци. Нека да оставим и гръцката (византийската) история намира. Макар немците да са негативно настроени към гърците, същите тези немци са изписали хиляди и хиляди томове по византинистика. А що се отнася до "лукавите гърци", то те са "ромеи", но между 330 и 1453 г. май са писали на гръцки (освен законите си на латински до VI в )

17

Питанчо

преди 12 години

>> Политическа неяснота след вота в ГърцияЕ, какво още не ви ясно не мога да разбера? То и от самолет се вижда! Гърците са за проевропийска политика но не и за проевро политика... Те са против еврото, защото тази обща валута ги направи финансови роби!... Не ви е ясно, щото не ви изнася...

16

до 19

преди 12 години

Комплексар си! Всички народи и нации проституират. Ако това ще ти оправи националното самочувствие, *** и опъни и ти няколко гъркини, германки, американки... Няма народ без ***. В момента в Гърция броят на проституиращите гъркини се е увеличил драстично, а с това и процентът на венерическите болести.

15

вън от ЕС!

преди 12 години

Гърците са новите *** на Европа! И на вид приличат на ***, и манталитетът им е ***! Приемането им в ЕС беше голяма грешка, която може да бъде коригирана. Европа за европейците. Без Турция и Гърция.

14

8 годишен-хлапак:

преди 12 години

Мама и леля работят в Гърция като компаньонки и са много доволни.Винаги ми носят мнооого подаръци и разправят колко симпатични, шедри и с какво внимание и обич се отнасят там към жените.Та въпроса ми е ако те (гърците) са ***, защо нашите майки и каки не правят компания на нашите ***? Поне ще си бъдат у дома. Ъ?

13

до 16

преди 12 години

Вече се замислям да си наема някоя млада гъркиня за домашна слугиня.--В Гърция има вълна от венерически заболявания и СПИН. Гъркините вече започват да протитуират като ученички. Стой далеч от тях, ако искат да си опазиш здравето и моркова.

12

VDCH

преди 12 години

Последно "Нова демокрация" и ПАСОК имат общо 149 депутата. Все ще си намерят 2 да съставят правителство. Спомням си обаче в началото на 90-те. Тогава за 1 година правиха 3 пъти избори и накрая Нова демокрация получи мнозинство благодарение на някаква малка партия, която й предостъпи мандата си. Там законът им дава това право.

11

Роко

преди 12 години

Еврокомунизъм - от Германия според възможностите на Гърция според потребностите.

10

до 7

преди 12 години

Духът на древна Елада се възроди на тези избори.-Никога не е имало държава Елада. Преди да бъдат окупирани от римляните гърците са имали само градове-държави. Гърците за пръв път имат държава от 1830 г. Древна Елада е измислица на европейския романтизъм. Също така никога не е имало държава Византия, а Източна Римска Империя, в която са живели ромеи, т.е. римляни. На старите карти понякога е означавана като Romania. Названието Византия е измислено през 16 в., след залеза на империята.

9

Анонимен

преди 12 години

Трябва да оставят Гърция да фалира и да си върне драхмата и след това да покажат последствията на испанците, португалците и т.н., които много протестират срещу орязването на разходите..

8

Бинго

преди 12 години

Не ги мислете гърците. Те са една плюнка на фона на ЕС - най-могъщата икономика в света. Имат неприятното задължение за затегнат отпуснатия колан и така още 20 г. Но те не са европейски фактор, така че спокойно можем да не им обръщаме внимание. До няколко години средните заплати в България ще минат средните гръцки заплати.

7

Икономист

преди 12 години

Изборите показаха,че гърците отхвърлят спасителния план от Евросъюза.Тежко и горко им от тук на сетне,лошото е че дърпат еврото надолу и задълбочават кризата в цяла Европа,това вече е отчетено на фондовите борси в цял свят.

6

Гошо Тъпото

преди 12 години

При тази ситуация в Гърция,се...чудя,дали да не си...купя още една вила,на Тасос.

5

КОКО

преди 12 години

КВО ЛИ НИ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ НАТИСКАМЕ ДА ВЛИЗАМЕ В ТОЗ ПОТЪВАЩ КОРАБ

4

Грък до 1

преди 12 години

В български вариант поговорката е: "Който много работи получава ниска заплата".

3

Грък

преди 12 години

Всичко е ясно.Няма да плащаме.