75

Za demokraciqta

преди 12 години

Демокрация във Гърция има защото Гърците са богати , ние сме бедни и нямаме демокрация.Всъщност какво искаме ние , изкуствена държава създадена от фамилията Ротшилд във Ню Йорк на базата на една държава със 7 века робство.Извинявайте но историята на България такава дори каквато ни разказват че е ни най малко не ме кара да имам национално самочувствие.Минало , настояще и бъдеще - мизерия.А малко на юг - истинска демокрация.

74

Анонимен

преди 12 години

ес бавно и сигурно върви към своя карй :)))

73

Анонимен

преди 12 години

вутее не българките си продават децата а гюпките...а гърците не крадът щото им дават а пък и са незаинтерсовани ...... А кат те напне гладо ....Кво става...А?

72

НФСБ

преди 12 години

"Златна зора" и "Независими гърци" са националистически формации, което показва, че Гърция е в задънена улица. Ние изживяхме своята криза и оттук нататък е нужно трезво да съдим политическите си субекти. Бъдеще има едно патриотично управление от читави българи, милеещи за България, които да докажат, че освен парите, властта и далаверите, има и други човешки ценности и добродетели...с крайна цел - просперитет на България!

71

Кольо Добичето

преди 12 години

Въх, въх, въх, пък нашата криза обратно ги въздига на власт ;-)

70

тошко

преди 12 години

до 72 , а ти "горния" черненогъз-партиец пишеш сигурно с пръстчетата на краката а?...... Герберчетата има да ни го "забиват" още два МАнДАТА!

69

преди 12 години

Ха ха ха тройна коалиция , тройна ламя дето само *** и като почне едно пазаруване на депутати от разни бизнес партийки и да се люспят всяка седмица ха ха ха в цирк Балкански ама този филм вече съм го гледал тук ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха .

68

Бай Ганьо- Нане

преди 12 години

Браво Нане! Разсъждаваш напълно правилно.Единственото, което може да загуби роба това са оковите,но затова се нужни истински мъже , с топки между краката а не тракийски ***.

67

Нане

преди 12 години

Ние сме, най големите щастливци на Балканите,защото така или иначе, няма какво да загубим в кризата,понеже нищо не притежаваме!Значи, излиза че сме на кирия- печеливши от цялата игра! Нали Вуте?

66

Данчо

преди 12 години

А бре Унчовци,какво им берите гайле на гърци,европейци и всякаква *** ,световно непотребна!Така е според обрязаните богоизбрани!Световен геноцид!Това е!От 9 милиарда, ще ни редуцират до 1,5милиард!Не се псувайте като каруцари,а ми хващайте сопата,като няма джапане!

65

Анонимен

преди 12 години

След 2-3 месеца одново ще има избори в Гърция и ще стане така, че никoй никога повече няма да им даде пукнат цент на гърците и ще станат просяците на балканите.Колкото до УТрепките които постоянно циврят колко лошо е в БГ, за тях няма да си хабя думите, на тях все някой друг им е *** в гащите, преди беше сергеи, сега е Бойко.

64

Анонимен

преди 12 години

такъв шамар ще има догодина и за ГЕРБ

63

Вуте до 54:

преди 12 години

54 Анонимен "Гръцките политици десетилетия заблуждаваха гърците, че те са нещо повече от останалите балкански народи и им създадоха един изкуствено висок стандарт граден върху кредити. Сега когато кранчето с кредитите без покритие пресъхна е много тежко да приемат реалноста!"======================== Вуте до трако-турака сапортък Само когато гъркините започнат да проституират и да си продават децата в България и гърците да плячкосват банкоматите у нас, ще повярвам че сме по добре от тях!

62

i pri nas idva

преди 12 години

sustoto ste e sledvastata prolet i pri nas,spored rumunski medii dve novi partii vlizat v parlamenta-na Kapka-nazional demokrati4na i na kuneviza. i zirk ste ima qk

61

тракия

преди 12 години

Повечето нямате никакви познания за Балканите и пишете простотии дори не сте ходили в Гърция погледнете си в собствената държавица за да видите колко сте зле и колко пъти ви лъжат разни *** 23 год и съсипаха цялата икономика ръководени единствено само от лични интереси , а България и Бългаския народ / за тези които се определят като такива / заслужава да живее добре /ходил съм навън / но все пак всичко си зависи от нас , мислене на избори единство срещу червените олигарси

60

Запознат

преди 12 години

Гърция ще затъне още повече с тия националисти, времената са време за бизнес и влияние нова световен ред,а не миене на мозъците колко сме велики...

59

затъване

преди 12 години

Какво значение има кои са управляващите? Системата е една ! И тука и в Гърция и в Европа и в САЩ. Кредитна експанзия, която НЕ РАБОТИ и след която остава ниска покупателна способност, от тук разбита икономика и ДЪЛГОВЕ !!! .... заради дълговете е ниската покупателна способност и тн. завърта се порочното колело. И се опитват да го оправят с още кредити и още дългове ??? е няма как да стане. Само затъваме така.

58

Финансист

преди 12 години

Сега големите кредитори на Гърция със сигурност ще пият една много студена вода.

57

Анонимен

преди 12 години

И ПАК ви казвам - не ви е виновен Бойко, че сте безработни.Учете и работете, само това ви спасява. ------------------ Ама Калинка как се пукна да учи.... Ама то шефчето на напоителни системи един образован... Ама Цуцко Гуменката - един етеуект, едно чудо... Министърчето на транспорта - ама точно с транспортно образование... На здравеопазването - ама медицински кадър та дрънка

56

Реалист

преди 12 години

Нещата бавно но сигурно си идват по местата. На Гърция мястото й не беше в еврозоната и сега логично ще я напусне. Голямото лапане от последните 30 години ще се замени с прочистваща хиперинфлация и сериозно обедняване на обикновения грък, който ще плати цената на некадърното и крадливо управление на ПАСОК и Нова Демокрация. Единственото, което е странно от коментарите е защо някои се радват на това при положение, че и при най-лош сценарий гръцката икономика произвежда 10 пъти повече от нашата.