79

jan

преди 12 години

слагам автоматично минус - без да чета при латиница. Съжалявам ви.....

78

гост

преди 12 години

даваите смело и не ги пускаите много 4е лаят на поразия и без това не може да се спи от тях такива воеве настават 4е ее гадна история

77

мила34

преди 12 години

Фактът, че всички кучета са заловени, говори за експедитивната работа по въпроса. Както преди няколко дни министър Найденов поясни, само някои от заловените кучета ще бъдат приспивани. Съгласна съм с изказването, че ефтаназията не е това, което ще ни спаси от проблема и той не се корени в избиването на кучетата от улиците.

76

За Сегедин

преди 12 години

Вземи си прочети библията, човека е сложен да господарства на земята, а господ много се радва на жертвоприношения и аромата на изгорялата им плът.

75

коко

преди 12 години

"Приспаха четири кучета от глутницата в "Малинова долина"Останалите 19 остават в приюта в "Сеславци""-остава да им направите по една че---ки---я за сметка на данъкоплатците.*** убиха професор,а държавните институции се чудят и маят какво за правят с тях.Явно нещо голямо е СБЪРКАНО в България...

74

коко

преди 12 години

Тези *** трябва да нахапят *** депутати ,които приеха закона за защита на животните.Дано тогава им дойде акъла в празните тикви. коко-хапан от *** Помиярът се възнесе на кучешките небеса през 1996 година,защото се удари в държаната от мене букова летва.

73

писна ми от лицемери

преди 12 години

Лекуваш ли се?

72

Tania

преди 12 години

moje li da pretendirame ,4e sme 4ove4ni ,4e sme 4ast ot Evropa i razsajdavame kato kanibali ,a?kade vie 4ove4nostta ,vijdam ,4e ia niama ,ta zatova ste saglasni s tezi uiizi ,deto go kazvat sas gordost v novinite ,4e sa prispali ku4eta .koigi e obu4il da napadat ,tezi koito gi vzemat i posle gi izhvarliat na ulizata ,triabva da vi se promeni misleneto na vas koito kazvate ,4e sa gadini i triabva da se ubivat ,zashtoto ne se znae ,moje i vas da vi spoleti sashtata sadba ,tova ,koeto jelaete .

71

БГ

преди 12 години

БРАВО.СЕГА Е ВРЕМЕ ДА ПРИСПАТ ПО СЪЩИЯ НАЧИН И СВИНЕТЕ НА ПОЗИТАНО.

70

doc. N. K.

преди 12 години

Гадните *** трябва да се убиват, убиват, убиват! Защо в тази криза трябва да се харчат толкова много пари за евтаназия, предлагам гадовете да се заколват-това е най-доброто решение! По селата у нас домашните животни, които са безкрайно полезни за хората, се колят. Защо едни зверове-убийци трябва да се умъртвяват хуманно?!!! Това е подигравка с природата!

69

Vesso

преди 12 години

Е, какво като ги осиновяаат?Преди 2години бях нападнат и ухапан от осиновено куче пред очите на бабата-осиновителка и внучката й.Естествено,оказа се,че кучето не било агресивно!!!???Преди месец една баба не можеше да удържи осиновения от нея пес в подлеза срещу печатницата.А бе пълно с деца.

68

защо????

преди 12 години

ЖИВОТНИТЕ СА БЕЗ ГРЯХ!!!!!Защо са ги убили.... !!!

67

Анонимен

преди 12 години

Виждам доста хора, които се кефят че някъде е умряло живо същество. По същия начин реднековете в Тексас се радват когато се изпълнява смъртна присъда. Жал ми е за такива хора, животът им е злобен и празен, затъпели са от безкрайната сивота на дните си, в резултат душите им са изсъхнали и те са забравили как да ценят живота, като вместо това се радват на мъртви предмети - телевизори, автомобили... бавно те са се превърнали в човешки отпадъци. Горките.

66

Анонимен

преди 12 години

Въййй,Хаус ,те малко останало да те оплодят бе.

65

д-р Хаус

преди 12 години

Миналата неделя в Овча купел ме нападна глутница от 12-15 кучета, нямах време да преброя колко са. Първите ме заградиха и изчакаха да дойде най-голямото, което явно беше водачът. Само то и още едно ми се хвърляха, а аз се опитвах да ги ритна, крещейки срещу тях. Беше 5:45, още тъмно и когато ги видях да спринтират, помислих, че гонят някое друго куче или котка. Не успяха да ме ухапят. Когато се обадих на Екоравновесие започнаха да ми искат данни все едно ще ми дават кредит и просто се отказах...

64

Ловец

преди 12 години

Забравих да ви кажа, че за всеки отстрелян *** в гората се полага и законна премия!

63

Ловец

преди 12 години

Всички бездомни кучета са вреден дивеч и трябва да бъдат ликвидирани! Ето и една напълно законна схема:Товарят се *** в бус, возят се до някоя гора, където по закон могат да се отстрелват, защото са вреден дивеч и се прави каквото е нужно. Законът не забранява да ги возим, така, че ето законов път, по който много лесно може да се справим с проблема.

62

Анонимен

преди 12 години

днеска един *** с червено маркерче на ухото се пусна супер настървен да хапе една мацка точно пред мен - първо му набих шутовете, после го гоних с джипа половин час - жалко че не успях да го размажа - за утре съм приготвил закуска с антифриз за всички *** в района!!

61

Анонимен

преди 12 години

Всички кучета и кучкари - при проф. Тачков!

60

Анонимен

преди 12 години

Всяко куче, което е опасно за човека трябва да се умъртви.