9

oxlip

преди 12 години

dano tozi put sa hvanali istinskiq ubiec, no ako se dokaje che i tozi put ne e istinskiq trqva da ima uvolneni na nai visoki niva... I dano blizkite na jertvata uspeqt da namerqt pokoi chas po skoro

8

До 5

преди 12 години

За да се стигне до Европейския съд по правата на човека (защото международен съд за права няма), трябва първо исканията му да бъдат отхвърлени от Българсхата съдемна система на най-горна инстанция. Чак тогава той има право да обжалва пред съда в Страсбург. И няма кого да съди освен държавата, МВР, прокуратура или който и да е било друг са на държавни позиции и държавата ности отговорност за техните действия.

7

Parcuc

преди 12 години

Днес го гледах по нова тв и какво да ви кажа - видя ми се нормален човек. И аз бих съдил на макс до дупка.

6

xaxa

преди 12 години

Този човек трябва да получи мин. по 100лв. за всеки ден в ареста без вина!Ако не и повече!

5

Не държавата...

преди 12 години

Да съди полицията и прокуратурата но в международния съд по правата на човека.Има конкретни разследващи и прокурори,те да отговарят като представители на държавата.Те са отговорни в случая те са издавали заповеди за арест а не държавния бюджет,не ние данъкоплатците.Нали всеки трябваше да носи отговорност за действията си по служба,къде отиде отговорността на магистратите и държавните служители?

4

Анонимен

преди 12 години

Пак ли ние ще плащаме за поредната грешка на Цветанов и компания.... Аман

3

Черен Петър

преди 12 години

Нали всеки е невинен до доказване на противното? Сега милиционерите да му изчистят името и го компенсират за чернилката, причинени вреди, пропуснати ползи и прочие.

2

Анонимен

преди 12 години

Че то кого да осъдиш по-напред? Прокурор ли, следовател ли, Цецо Ц. ли, вестници, телевизии...А пък една неточна експертиза да часът на смъртта, води до категорично заключение за невинност на последния (да се надяваме окончателно) истински заподозрян.

1

Анонимен

преди 12 години

Лошото е,че ако е невинен и са го държали толкова време сега има право да осъди държавата и пак ние ще плащаме,за некачествената работа на полицията.Не е нормално да задържат някой толкова време без доказателства.