92

бачкатор

преди 12 години

Искам да си изпратя детето на лагер поне веднъж ,в конфискувана вила-замък построена от митничар с неконфискувани пари...

91

бай Иван

преди 12 години

Щом откриха костенурките на цар Киро,защо да не проверят заровените буркани с останалите пари или кюлчетата от благороден метал?

90

ЧЕСТИТО

преди 12 години

Чета за арестувани митничари, преди за данъчни, осъдени Галеви от днес, Помака Алексей и той на там отива. Браво Бойко, Браво Цецо !

89

фхн

преди 12 години

и какво общо имат двете коренно различни новини...

88

breneke

преди 12 години

Ай,ай,какво направи Цветанов.Къде ще е стимула сега за работа на митничарите?Сега само на заплата ли ще я карат.Извинявай Цветанов ,но митничарите са свикнали сутрин да се жабуркат с качествено уиски против кариес и лош дъх.При случаен секс,дезинфекция на члена си правят също с уиски.От сега на татък с джибровица ли ще я карат?Къде ще им отиде достойнството? Помисли Цветанов .

87

demos

преди 12 години

Нищо ново под слънцето.Та те митничарите от преди "революцията" си бяха галените и охранените чеда на партията.За рождените си дни за една смяна събираха пари за по една лека кола .Митничарите знаят много за контрабандата на висшестоящите от различни партии,поради което не ги закачаха,защото ако се разприказват леле мале,пет синджира депутати трябва да завържат.Браво Цветанов,малко по малко започвам да ви вярвам

86

анонимус

преди 12 години

цветанов не си прави евтин ПР ти най- много печелиш от беээаконията в митниците и не само там .ти си над эакона.

85

бъдеще

преди 12 години

има ли в българия институция която се грижи эа благоденствието на най-прогресивните във всяко хуманно и полеэно эа хората бъдеще или държавата ще съэдава и ше гарантира прлестъпност эа да отчита раэходи на гърба на всички нас данъкоплатците!!!!

84

коко

преди 12 години

Какво ли има под дюшека на този на снимката?

83

ЕРДИНЧ

преди 12 години

Не е лошо ,агенция "митници"да се премести във Свиленград.

82

Митничар

преди 12 години

Ех, а какви славни дни бяха при тройната коалиция. Никой не ни закачаше, а сега със страх седим на пост и 5 лева не смеем да си поискам.

81

бъдеще

преди 12 години

нежеланието на парите в българия да правят пари граничи с анархия .Анархията е формат на демокрацията това го докаэват и покаэват нагледно нашите комшии гърците.Эатова ще им эавиждаме докато свят светува!!!!!!!!!!!!

80

Анонимен

преди 12 години

ГОЦЕ, ТИ СИ СЛЕДВАЩИЯТ!

79

Анонимен

преди 12 години

interesno kolko li shte si platqt? tova e publi4na taina 4e mitni4arite sa ,,,,,,,, da vidim dali shte ima i politik sadiq doktor ????

78

Анонимен

преди 12 години

ЧЕСТИТО НА ТРАКТОРИСТИТЕ А СКОРО И НА ГОЦЕ.

77

ДО 93

преди 12 години

БРАВО ЗА ПУБЛИКАЦИЯТА.ТУКА ГИ КРИЯТ ТИЯ НОВИНИ.

76

смех

преди 12 години

тези 5 хил$ в дома са нищо и не могат да ги обуят за тва.Май Цуцьо па се окендза?

75

Ben

преди 12 години

*** и позитанковци колкото и да реват, кранчетата им секват с всеки изминал ден. Крайно време е да проумеят, че са загубили изборите и че никой не ги иска в нормалния човешки свят

74

fori

преди 12 години

все повече анонимни драскачи има тукавероятно милиционерикакво ви обещаха вашите началници,ако напишете по някой коментар тука,в защита на вожда от герб и ваш министърпо 1 кутия контрабандни цигари,от личния архив на цецо имотния лиили по 1 боза бонусстига сте се мъчили,никой не ви вярвя и си личите от 100 километра че сте платени милиционери

73

Анонимен

преди 12 години

Браво Цецо, мачкай червената ***.