236

Влади-Мир

преди 12 години

Кой ли ще е следващия, който ще се оправдава със зимата? ;-))

235

Ави

преди 12 години

До 278,272 позор на нация,ако някаде да се видим 100% ще духате супа и ще ве направя ***,мресно позорно племе,виждам как дъв4ите сополи всеки ден,когато ви притиснат малко,*** долни.

234

do267

преди 12 години

TI SI I NENORMALEN I NEUK . KOGA RUSIA E NAPADALA ZAPADA I KAKVI SA TIA PREVANTIVNI NAPADENIA OT SRANA NA ZAPADA. ZAPADNITE STRANI VINAGI ,KAKTO I SEGA SA TO4ILI ZABI ZARADI RESURSITE NA RUSIA I VINAGI SA NAPADALI RUSIA ZARADI TIAH .PROSTO I IASNO.

233

Анонимен

преди 12 години

Ти не си българин, затова се срамуваш. И руснак също не си, ти си руски ***...

232

зоро

преди 12 години

Срамувам се че България е член на един бандитски блок.

231

Анонимен

преди 12 години

А защо някой трябва да му казва да не се разширява? Що за българин трябва да си, за да плюеш срещу военния блок, чийто член е и България?

230

мера според мера

преди 12 години

След ВСВ запада създаде НАТО срещу източния блок. В отговор изтока създаде варшавския договор Сега източния блок го няма няма го и варшавския договор Защо НАТО съществува още и даже се разширява. Защото е агресивен , терористичен и окупационен блок.И ако някой може да му се противопостави то това е Русия.

229

Анонимен

преди 12 години

Е, те това имат, атомни бомби, с друго могат ли да се похвалят?

228

Анонимен

преди 12 години

хване ли ва ядин пат левкимията, по добре да си теглиш ножа отколкото да се мъчиш . а русия има в изобилие атомни бомби . американците ще се молят да бъдат убити . за да не живеят в мъки . руснаците са свикнали с чернобил .

227

Анонимен

преди 12 години

Сам ***, айде убирайся атсюда.

226

до 267

преди 12 години

много кръв е проляла русия на америка ли ще се даде ве шибек

225

Анонимен

преди 12 години

Ти се научи да пишеш грамотно и тогава взимахй страна.

224

до 267

преди 12 години

ари нападай русия , или си шубе да не та обесят като наполеон и хитлер ,че света е малък а сибирската мечка не забравя .

223

Анонимен

преди 12 години

:))) Хахаха! Нещо се ядосвате, а *** путински? Западът никога не е нападал руснаците, освен ПРЕВАНТИВНО. И Наполеон и Хитлер са ги нападнали в отговор на враждебни действия от страна на Империята на Злото към тях. Това е истината. Русия в икономическо отношение винаги е била изоставаща.

222

до 264

преди 12 години

То в историята нама такъв случай, виж обратното -Западът да нападне Русия се е случвало, затова е и мащабното превъоражаване. Руснаците като са притиснати до стената са способни на неща за които западният човек само е чел по книгите и е гледал на кино. Още не могат да разберат как въобще е останал жив човек по време на Ленинградската обсада - 900 дни глад и бой с нацистите.

221

Анонимен

преди 12 години

Русия има намерение да нападне Европа, а не обратното. На руснаците това им е коза, те при мирно съревнование просто ще банкрутират и ще се разпаднат, единствено им остава да се въоръжат и да завладяват. В момента тече мащабно превъоръжаване в руската армия точно с тази цел.

220

Мамантос

преди 12 години

Братушките да смажат евроатлантическите сатанисти!

219

Анонимен

преди 12 години

насирате се от русия хахаха, целият свят срещу русия и се насирате . ари нападайте я като сте силни. хихихихи

218

Анонимен

преди 12 години

Според четириетапния план за разполагане на ПРО на САЩ първо ще бъде разположена радарната система в Турция корабите с елементи на ПРО в Средиземно море---------------------- Извод: Стройте ПРО срещу руснаците, за да ви купуват зеленчуците.

217

Анонимен

преди 12 години

Всичко, което беше строено преди 1989 година беше анатемосано и разрушено с пещерна омраза или приватизирано за жълти стотинки! ------------------------- Към 1989 г. цялата икономика на България беше в плачевно състояние, затова и държавата фалира. По време на московския *** Луканов.