219

до " КОКО "

преди 12 години

Само с изкуствени превземки, шушу- мушу тук и там, аз на теб- ти на мен, дясна ръка- ляв джоб, карай да върви, няма страшно ***, " какво тук значи някаква си личност ", остави го- той е балама, кръц оттук- кръц оттам, куфарчето с теб ли е и т.н.- няма бъдеще !

218

Анонимен

преди 12 години

Тиквата е безскруполен. Като е толкова безскруполен към другите да бъде безскруполен и към себе си - и да заминава да се самоубива.

217

кики

преди 12 години

тоя минис говори глупости,и си вярва сам.

216

anonimen

преди 12 години

Нещо не го разбирам Бойко с най ниски данъци сме били в Европа но с най високо ДДС той това за какво го смята,такса някакаква,чист данък е и нека не ни баламосва с празни и лъжливи приказки.

215

ss

преди 12 години

*** пу_ _и сте всички герберчета.само чакате да налапате *** на боко.този *** втори мандат няма да вземе,но такива лицемери като вас ,които го подкрепят-на една газка и вън от България.Вдигал заплати,страната цъфтяла-толкова майни отнася ,че единственото което цъфти е на майка му п_ _ _а.

214

коко

преди 12 години

До 257ЯВНО СИ БАЛАМА КАКТО БОЛШИНСТВОТО ДОЙЧОВЦИ.

213

Венелин

преди 12 години

Високите доходи не са сигурни, но пък високите разходи са неизбежни - гарантирано от герб!

212

Анонимен

преди 12 години

До антиЕС: Той(БЕДНИ МИЛИОНЕРИ) ще се върне в Германия и ще се оправи, а ти ще си пишеш по форумите и ще се чудиш кой да ти е виновен следващите 4 години.Щото пак ще си беден.

211

коко

преди 12 години

А кажи ми ,драги Бате Боко|пиша името ТИ с главни букви ,защото си първия ,който почна да прави нещо от 20 години насам|,какво направи,че българите да имат работа, а не да работят в чужбина?Аз разбирам от електроника може би по-добре,отколкото ти разбираш от гасене на пожари и за това все още имам работа.Защо за разлика от съседните страни има в най-хубавата земя в Европа толкова хаври?От магистралите и от броя на апартаментите няма да забогатеем ,ще станем богати от нивите си.И разкарай от се

210

Костов

преди 12 години

До 257 БЕДНИ МИЛИОНЕРИ: Благодаря ти за изказаното мнение, подкрепям те напълно.Честно казано - писна ми от мърморещи мързеливци!По форумите и на маса - големи специалисти(икономисти, политици...) а в същност гола вода.Иначе- все някой им е длъжен.

209

антиЕС

преди 12 години

до БЕДНИ МИЛИОНЕРИами аз мисля да се върнеш там откъдето си дошъл и повече да не се връщаш

208

БЕДНИ МИЛИОНЕРИ

преди 12 години

Връщам се от Германия и се втрещих ! Тук в " бедна " България се карат по улиците такива коли, каквито германецът може само да мечтае да кара ! Тук в " бедна " България нищо не се работи, за разлика от Германия където няма сядане на работното място ! Тук в " бедна " България всички са облечени сякаш отиват на ревю, за разлика от Германия където се носят съвсем елементарни дрехи ! Икономиката на България явно е много по- силна от нази на Германия ! Вие как мислите ?

207

антиЕС

преди 12 години

Кой изплюска 6 000 000 000 за три години и как успяхте,а народняшките ти лафове ги говори на тиквите около теб няма вече кой да ти се върже

206

Анонимен

преди 12 години

Ами... хайде, к`во чакаме още?!

205

Анонимен

преди 12 години

Bravo be takali se govori po televiziqta i pred horata za ubivane strashno si umen ama strashno po umen ot teb nema

204

Пешо

преди 12 години

Абе като каза убиване какво стана с Мишо Бирата и Жена му?

203

Анонимен

преди 12 години

до 242-я Бойколиз.Що да ми е винивен друг?Сега се сещам за случка, при която Тиквун докато режеше лента, обеща от името на АУРУБИС нови 1000(хиляда) работни места в замяна на облекчения от държавата.И излъга бе простьо, щото след два месеца там започнаха яки съкращения, но облекчения има.Е обещава вместо шефовете на АУРУБИС, а излиза лъжа...Та си мисля, как им се върза на тия?И той излъга, а не те...Те, както и аз го мислят за ***, това е.

202

до 242

преди 12 години

от 238: Аз не мърморя, а с право критикувам едно очевидно доказало се като некадърно управление. При това не през целия му мандат, а след като почнаха да харчат, пилеят и крадат здраво (към средата на 2010 г.) Мрънкачите и мързеливците сте вие, дето все гледате да обвините хората в собствените си грехове. Аз си върша съвестно работата, плащам си данъците, но няма как да ми допада една крадлива клика, самонаричаща се 'правителство', да доограбва и без това съсипаната България.

201

Bob

преди 12 години

Ще ти обясня, драги Костов.Искам държавата да се управлява от интелигентни и образовани хора. То бива-бива, но този, сегашния, надмина всякакви граници- некомпетентност, просташко поведение, подигравка с пенсионери, болни хора, т.н... Ти си му фен, явно, ама се замисли, какво се случва- нещо понамирисва, май... Ще влезем в такова задръстване, дано да греша...

200

Анонимен

преди 12 години

Комунистите не искат и пречат това да стане, защото всичко е в техните алчни ръце!Само брадва помага да се излекуваме от тази световна чума наречена комунизъм!