314

Анонимен

преди 12 години

Сега пак виждам че ни се предлага нова европейска компетентност в лицето на Меглена Кунева.Не може да се разбере Европа от заседанията в залите в Брюксел!Трябват малко знания какво е като се излезе от Европеиската бюрократична част на Брюксел.В Същият град!Трябват малко знания,или поне предположения,колко хора ще бъдат нахапани от бездомни кучета преди да се вземат мерки за траино решаване на въпроса.Колко близо ще е това до нашият номер от 140 души ухапани за 1 месец!?

313

Анонимен

преди 12 години

Нямам нищо против полицията,така е във власта се крие проблема.Роптая срещу хората,които още се лъжат така лесно.Не може човек със всичкия си,да си мисли че в Европа ще го заведе бивият бодигард на бай-Тошо,който не знае дума на европейски език! Генерал от полицията със 0-нула разкриваемост на поръчкови убийства,вкючително две неразкрити покушения срещу собствената му приятелка,придобила стотици милиони от бизнеса си с мутри.това не е сериозно! Точно толкова,колкото и червената партия,50% от ДС.

312

Анонимен

преди 12 години

до 383Полицията може да бъде действаща и бездействаща,както и съда.Но това се определя от властта!

311

Анонимен

преди 12 години

Надеждата за развитие на селското стопанство е умряла в БГ,твърде много *** граби всичко произведено на село,и имаме бездействаща полиция.Кражбата си е кражба,и трябва да бъде наказвана,така ще намалеят и убийствата,защото *** няма да има развито чувство за безнаказаност,което,очевидно е допринесло за това безмозъчно убийство.И приматът разбира от тояга,така е протекла еволюцията.

310

Анонимен

преди 12 години

Дори съм убеден че Европа ще помага с изхранването на чаветата докато татко им е в затвора.А той като е в затвора-ще има по-малко чавета.Натурално намаляване на раждаемоста.

309

Анонимен

преди 12 години

Абсолютно никоя правозащитна огранизация по света няма да ни каже нищо по въпроса защо наказваме престъпници,били те *** или други!Това е просто страхливост на незнаещите в БГ,и основателен страх за постовете им!

308

Анонимен

преди 12 години

От такива неща се започва,после 1-ва кражба-условна присъда,втора-5 години затвор! Да знае *** че има закон! Това обаче важи и за Българи. Убит човек със кола на пешеходна пътека-над 10 години затвор!

307

Анонимен

преди 12 години

Трябва спешно да се строят затвори,точно както с магистралите,и да се осигурят средства да се издаржат чаветата докато татко им е в затвора. Но помощите отсега-нататък да се ограничат до две деца.Хора без средно образование да нямат право на глас.Всички тези фирми,които сега строят магистрали, да започнат да строят спешно затвори.По света возенето на автобус без билетче е криминално престъпление,две такива нарушения-в затвора за година!Никой в Европа няма да ни каже копче затова!

306

Анонимен

преди 12 години

И после чакаме *** да си плащат билетчето в автобусите!

305

Анонимен

преди 12 години

Трябва хората да разберат че сами си го забиват.Не може безнаказано да си избират на власт бивши комунисти,бодигардове на комунисти със приятелки милионерки имащи много съмнителен бизнес със мафиоти,и да чакат те да се интересуват от тяхното битие.Те не са затова дошли в политиката!Оня разговор със Вальо Танов за Мишо Бирата е точно по Европеиски!Еи така правят в Европата,а?

304

Анонимен

преди 12 години

Значи посланието е ясно-за тях законите на страните от ЕС не важат,и със тях може да се отнасяме по друг начин,и с извънаредни мерки. Трябват ни хора,ако не толкоз знаещи,то поне такива които не са обварзани с мафията,и мислещи за България,и склонни да поемат отговорност за съдбата на родината ни.Все още можем,но дано сме достатъчно единомислещи,та да направим нещата,и да спасим България.

303

РРР

преди 12 години

Докога?!?!?! Докога ще ги търпим *** в родината ни??? Сега ще им дадат по 5 години и ще излязат след 2... Крайно време е някой да хвърли първия камък по тях. То хубаво почна с "зар" киро ама... Ченгетата си го прибраха за да не го линчува народа. Нали си им плаща редовно от години...

302

Анонимен

преди 12 години

Значи имаме ясен знак че със тях може,и трябва да се постъпва извън рамките на закона! Дори това подкупване за да напуснат страната-ми то си е подкуп,или сиреч-престъпление!

301

Анонимен

преди 12 години

Напаста в вече и в техните земи,и аз съм много любопитен как ще си решат проблема с тях! Виждал съм с очите си сганта от български и Румънски *** по гарите в Париж,в Ирландия им запалиха катуна,от Холандия почват с екстрадирането по подобие на Франция.

300

Анонимен

преди 12 години

Моментът е подходящ да се вземат извънаредни мерки! Европа е в процес на запознанство със хъжрещите хуманоиди.Държавите от ЕС минават метър засега,като им дават 600 евро да напуснат страните им,но издръжката на един *** целогодишно и доживотно е доста по-скъпа!Другото което видяхме от тях е откровенно екстрадиране-напук на всички техни закони и тъй-наречени правозащитни Мики-Маус организации!

299

Справедливост

преди 12 години

За такива безспорно доказани престъпления с отпечатъци на извършителите, иззети дрехи и вещи на жертвата от извършителите и други следи- БЪРЗ СЪДЕБЕН ПРОЦЕС! За извършителите на подобно скотско деяние, които при това са били преди в затвора и очевидно не са се поправили- НИКАКВА МИЛОСТ И ПУБЛИЧНО ИЗПЪЛНЕНИЕ НА СМЪРТНА ПРИСЪДА! На противниците на смъртните присъди- няма съдебна грешка с толкова доказателства, живот за живот може да звучи варварско, но е справедливо, икономично и необходимо ....

298

Анонимен

преди 12 години

Да я дадем на шепа мафиоти и милион(засега) ***!

297

Анонимен

преди 12 години

За да си спасим собствената си земя,за която нашите прадеди са воювали и умирали за нея.

296

Анонимен

преди 12 години

Та затова казах-къде да намерим хиляди кадърни и необременени,мислещи за България хора.Мисля че нямаме шанс за това в сегашното състояние на страната,защото мафията няма проблеми с ***,или по-точно казано-те не ги виждат!Ще доиде до тях след много време,а дотогава ние ще се събираме по чужди земи,и там ще дискутираме какво е трябвало да се направи!

295

Makarov

преди 12 години

УПРАВЛЯВАЩИТЕ ДА НЕ СЕ ОСЛУШВАТ,А ДА РАЗРЕШАТ НА ХОРАТА ДА СЕ ЗАЩИТАВАТ С ОГНЕСТРЕЛНО ОРЪЖИЕ ОТ СГАНТА УБИЙЦИ НА НАРОДА !!!