61

Анонимен

преди 12 години

АБЕ КВО НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТОВА АЛКОХОЛИЗИРАНО ОМОСЕКСУАЛНО ПРАСЕ ?ДА УВИСВА НА ВЪЖЕТО !

60

5q

преди 12 години

Тя , че Яна не е трябвало да се мотае по сред нощите по храстите с хора, които явно не е познавала добре, не е трябвало - това е нейната грешка + дрогирането и пиенето. Но пък и тоя не е с читава физиономия и минало и не му е чиста работата и косъма и на него! Крие много тоя екземпляр... Но това не значи, че който и да е от нас трябва да си ляга по парковете с друг непознат и след това да бъде брутално и за "няма нищо" убит по храсталаците... Мир на душата й. Дано всичко излезе наяве, ама едвали

59

РРР

преди 12 години

Абе какво други двама съучастника бе??? Намерили сте косми по дрехите и от други значи... Аз като се видех с Янчето лека и пръст се прегръщахме и целувахме по бузите... Бяхме приятели... Колко ли косми са ми падали по нея... Тоя изверг Чеци е напил и надрусал и удушил! Той си го казва ама го крие зад маската на алкохола и хаповете и тревата... Може ли да свалиш мацка и да се ****е на тревата в парка и да заспите и да се събудиш и да я оставиш да си "спи" така гола и да си тръгнеш а??? УБИЕЦ!!

58

ffd

преди 12 години

daite da suberem na protest,v denq kogato shte se gleda deloto

57

Анонимен

преди 12 години

Ще дам яснен пример за нашата съдебна система, който холандският посланик огласи в родината си и то с право! Сигурно повечето си спомнате кака разследващият журналист Васил Ивано от Нова ТВ прехвърси с фалшиви документи колата на президента и на главният прокурор на други собственици. За това бяха повдигнати две обвинения и се разглеждаха от два различни садии в два различни процеса. За едното прехвъляне нотариуса лежа 1,5 години, а по другото е оправдан за липса на доказателства. България!?!?!?

56

лично мнение

преди 12 години

Личното ми мнение е,че сигурно Чеци е виновен...Но моето лично мнение няма никакво значение...Важен е съдът! Съдът в БГ решава на базата на събраните от некомпетентната ни полиция доказателства.На базата на обвинителното заключение на корумпирани прокурори. Та след това...на базата на своите знания, натиск от политици и собствените си финансови интереси..БГ съдът решава. Тъжно е ако си невинен в БГ, а всички идскат да те осъдят. Тъжно е и ако те оправдаят....никой не вярва че си невинен.Бягайте

55

Анонимен

преди 12 години

Праф е Тиквата за едно нещо и той много хитро се възползва от това всеки божи ден(бойко ден)-материала е лош!Колко лесно всеки от вас раздава присъда, как с лека ръка казвате този е изверг, онзи е убиец.Не виждате ли че всеки път сценариите на цветанките са едни и същи, обвиненията са им едни и същи и доказателставата са им едни и същи. Както и платените съдии, прокурори, следователи и репорите които ви манипулират с грозни снимки и прякори. Молете се утре вас да ви опечат като виновни за нищо!

54

Анонимен

преди 12 години

да и Карбовски сигурно само мазохисти го гледат

53

ГРАЖДАНИН

преди 12 години

ПСИХОПАТ ГНУСЕН!ЗАРАЗА ДОЛНА!***!ОТ САМОТО НАЧАЛО СИ ЛИЧЕШЕ,ЧЕ Е ТОЗИ ***!ЗА КАКВО ЛИ ГО ПУСНАХА?!И СЕ ЧУДЯ КАК ЗА ТОЛКОВА МЕСЕЦИ НЕ ИЗЧЕЗНА И НЕ СЕ ПОКРИ ТОЗИ НЕРЕЗ?ЖЕСТОКА И МЪЧИТЕЛНА СМЪРТ ЩЕ ГО ЗАДОВОЛИ НА ТОЗИ ИЗВЕРГ!

52

Анонимен

преди 12 години

Не мога да му гледам физиономията повече от 2 сек., толкова е противен

51

врачка

преди 12 години

Да знаете, че тоя *** ще излезе психически болен и няма да лежи в затвора. Ше отиде да се лекува някъде в чужбина.

50

Om Ram

преди 12 години

А какво стана, наистина с онзи човек, набеден за клошар, срещу когото бяха скълъпили обвинения, държаха го в ареста маса време, бяха го били и го разиграваха като ***, ще има ли някакво обезщетение за нанесените морални и материални щети? А Карбовски дали няма да спретне още едно предаване с невинното чудовище от снимката?

49

qze

преди 12 години

Vie chuvate li se, che imal lice na ubiec i t.n? tochno obratnoto e, mnogo inteligenten, umen i liceto mu e normalno. Gledaite interview s nego i vijte che tova nqma kak da e ubiec!

48

Анонимен

преди 12 години

Трима души са убили Яна, доказва ДНК експертизата

47

до Алов

преди 12 години

А, да те срещне докато си се хванал за палците. Купи си плажно масалце :)

46

патката

преди 12 години

Най-сетне този *** да го затворят. След убийството бяга в Румъния. Понеже вижда, че няма да успее да се укрие, чрез приятели се свързва с друг *** - Карбовски. Тоя ***, дали заради пари, дали заради интрига, дари заради рейтинг го прави жертва на правосъдието. Ако беше невинен, щеше да си кюта. Дано го затворят за дълго, да гние и да внимава, да не изпуска често сапуна :)

45

Aлов

преди 12 години

То тая се е подула в гроба вече като сърма ,а сега са се сетили да набедят човечеца. квото било,било. Да си го пускат момчето.

44

Мюмюн Манафа

преди 12 години

Чеци,Чеци,чакъм тъ в пандизъ да ми играйш кючеци...

43

miki r

преди 12 години

alo zashto se zanimavate sas alov toi i bez tovae dosta altav

42

До 21-ви

преди 12 години

МалицА,полициЯ и прокуратурА,ей братле веднага отваряй учебниците по български език и литература за трети и четвърти клас,ако си бил в първи естествено