12

Faust2

преди 12 години

До 1. Първо не са крали нищо. Второ всички кросоувъри (малки градски джипки) си приличат страшно много по дизайн и размери. Трето не се пише WV, а VW. И четвърто, китайците ще се наложат в Европа много стабилно, независимо дали ти харесва на теб, или не.

11

Илияна

преди 12 години

- мляко, яйца, хляб! Много добре знаете!! Платеното ви хейтване не ви прави чест да плюете по единственото заформящо се голямо производство у нас, което може да ни донесе много приход!!

10

Илияна

преди 12 години

Аз не разбирам неприязнеността на българина? Имате ли представа, че в момента китайската икономика е една от водещите световни сили, наред със САЩ и Русия? Всички държави преориентират експорт или инвестиции натам, а ние ПАК сме недоволни. Какво значи китайско?! Всичко се сглобяват в Ловеч от българи, имаше снимки наскоро как се сглобява една Great Wall кола. Може и да е по китайски патент, но НЕ винаги всичко що е китайско е ***? Както и не винаги всичко, което е чисто родно е качествено - м

9

didoo

преди 12 години

Защо смяташ, че е демоде този двигател? Тук става дума за джипка, която предимно ще се кара в градски условия. Toyota като правят атмосферни двигатели, да не би да са назад с продажбите? Аз се радвам, че има още производители, които да не залагат изцяло на турбо и компресорно пълнене.

8

Violetta

преди 12 години

Нали марката е китайска - Great Wall се вика на великата китайска стена

7

bezpartien

преди 12 години

хейтаряги, за вас има други коли! руснаците са пуснали нова лада, колата с емблема на отварачка...коли да искате бе, хейтаряги! а на оня с името на стена...кажи как да се кръстят китайски коли бе? като ти кажат китай ти за какво се сещаш? за плетени пуловери?

6

legion d'etrang

преди 12 години

абсолютен ***...на "нещо" обявено за кросоувър ще сложиш превключване на скоростите с "пера"....*** работа

5

GB

преди 12 години

Атмосферен двигател и двигател с директно впръскване на горивото! Егати демоде двигателите! И само бензинови разбира се. А "високия" светъл просвет 18 см само си е едно нищо за SUV класа. Китайска работа, много пудра и нищо и половина!

4

насо

преди 12 години

Тия Грейт уол правят все по-хубави и по-качествени автомобили и напредват доста бързо и то с техни разработки.Новия Ховър изглежда много добре,а и освен това са показали електромобил и хибрид.Дано да започнат да ги произвеждат и у нас на добри цени,защото си заслужават,май извадихме късмет,че решиха да стъпят в Европа през завода си у нас.

3

Mарто

преди 12 години

на мен пък ми изглеждат готини, това че има общо с новия touareg също ми харесва. бих си купил.

2

Анонимен

преди 12 години

Чудя им се на жълтъците... как можеш да кръстиш превозно средство на нещо недвижимо (СТЕНА)?

1

Alec

преди 12 години

Крали,крали от WV ,че направо се ос...ли